Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη σε όλους!

• Για πες τώρα, μετα απο μερικές μερες χρησης πως το βλεπεις το κινητο? Κανενα bug συναντησες? Η μπαταρια , που ειναι το μεγαλο προσον του, ποσο κραταει? Η ποιοτητα της καμερας ειναι σε ανεκτα επιπεδα?

• mi band 1s

stavrinho - - Mi Band

Μήνυμα

Η εφαρμογή που χρησιμοποίησα ειναι η Mi Band Tools. Κρίνοντας απο τα screenshot του Mi Band Notify & Fitness στο playstore, φαινεται να έχουν παρόμοιες λειτουργίες. Ισως κάποια στιγμή την δοκιμάσω μόνο και μόνο για συγκριση. Παράθεση από johnzairis: “Παρέλαβα και εγώ το mi band σήμερα. stavrinho, δεν ξέρω ποιά εφαρμογή δοκίμασες πάντως το Mi Band Notify & Fitness, στην Pro εκδοσή του έχει συνεχόμενο heart monitor, με δυνατότητα να επιλέξεις και σε τι διάστημα θα κάνει την μέτρηση. ”

• mi band 1s

stavrinho - - Mi Band

Μήνυμα

Προφανώς μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε στιγμή το Mode για continuous heart rate monitor αλλα με τον πλάγιο τρόπο. Ενεργοποιεις το running και ας μην τρέχεις. Αυτό θα μετράει κανονικά τους σφυγμους. Εγω για καλύτερη καταγραφη και εμπειρία αγόρασα μια από τις εφαρμογές τρίτου developer ώστε να έχω αναλυτική καταγραφη και καποια διαγράμματα.

• mi scale εντυπώσεις...

stavrinho - - Mi Scale

Μήνυμα

Γενικά το xiaomiforsale.com ειναι αξιόπιστο? Να το έχω στα υποψιν για το μέλλον?

• mi scale εντυπώσεις...

stavrinho - - Mi Scale

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από stavrinho: “Έκανα την παραγγελία αλλά τώρα δεν μπορώ να την πληρώσω λόγο capital controls. Δεν παίρνουν paypal. Κάπως θα την βρω την λύση. ” ΕΔΩ είσαι φίλε. Ένα μίνι-review απο κάποιον ρε παιδιά;;; Να τη ζαχαρώσουμε λίγο...!! ” Σωστος. Το είχα δει πριν λίγο καιρό και τωρα που το χρειάζομαι έκανα λογαριασμό και έστειλα ήδη εμβαζμα. Θα περιμένω τώρα μερικές μέρες που χρειαζεται.

• mi scale εντυπώσεις...

stavrinho - - Mi Scale

Μήνυμα

Χαίρομαι που προσφέρει κάτι η ζυγαριά μου! Έκανα την παραγγελία αλλά τώρα δεν μπορώ να την πληρώσω λόγο capital controls. Δεν παίρνουν paypal. Κάπως θα την βρω την λύση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

• mi scale εντυπώσεις...

stavrinho - - Mi Scale

Μήνυμα

Καλησπέρα. Εχει καιρο που το σκέφτομαι και εγω να αγοράσω την mi scale αλλά ακόμα δεν αποφάσισα. Για όποιον ενδιαφέρεται το βρήκα εδώ σε καλη τιμή(~40 από Γερμανία ) : tinyurl.com/hfgz4d2 Αυτο που θα ήθελα λίγο να διευκρινίσουν οι φίλοι που το πήραν είναι αν την βρήκαν καλή σαν ζυγαριά. Αυτη που έχω τώρα την βάζω στο πάτωμα, μετράει το βάρος, την βάζω μισο μέτρο δίπλα και γράφει άλλο βάρος. Μπορείτε λίγο να κάνετε αυτό το τεστ στην δική σας;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Τα εκανα οπως τα ειπες. Βλεπει το ρουτερ αν το κανω Ping απο το pc αλλα στον browser γραφει connection refused. Το δικου μου ειναι οτε. Το εδωσα στον φιλο που το ειχε αγορασει(το ειχα μονο για δοκιμες) και σε αυτον δουλεψε κανονικα. Υποπτευομαι οτι κατι στην δρομολογιση του ρουτερ του ΟΤΕ ειναι που επηρέαζε μιας και αυτος εχει hol. Μικρο το κακο. Ωραια παντως που εγινε επισημα αγγλικα. Αν γινει και το firmware τοτε νομιζω θα τσιμπήσει κανενα 10ευρω πανω η τιμη του!

• Μπα ουτε στην 31.1 μπαινει απο το πισι.

• Εβαλα και εγω την καινουργια εκδοση χωρις να βλεπω κατι διαφορετικο. Doc, θυμηθηκα οτι το ειχα δοκιμασει οπως το λες και ειχα ενα προβημα. Συνδεεται κανοικα το xiaomi στο ιντερνετ και η εφαρμογη του κινουτου στο router αλλα δεν μπορω με τιποτα να μπω στο interface του xiaomi απο τον υπολογιστη, Γραφω την ip που παιρνει το xiaomi απο το ρουτερ μου. Πχ τωρα πηρε την 192.168.1.7. Την γραφω λοιπον στον chrome και μου εμφανιζει μήνυμα: "This webpage is not available ERR_CONNECTION_REFUSED" Εσυ μπορει…

• Καλησπερα και παλι. Με εχει μπερδεψει λιγο το στήσιμο του γιατι δεν μπορεσα αρχικα να δουλεψω την εφαρμογη, οποτε αρχισα τα πειραματα. Τελικα τωρα δουλεουν ολα. Αναφερω τι εχω κανει για να μου πειτε αν κανατε το ιδιο. Του εχω βαλει lan ip 192.168.1.2 για να ειναι στο ιδιο lan με τις υπολοιπες συσκευες. Του εχω βαλει dhcp 192.168.1.100-150. Για τροπο wan συνδεσης του εβαλα ppoe, εβαλα τα στοιχεια του παροχου μου και συνδεθηκε. Πηρε και ip μαλιστα απο εκει. Και Operating mode switching. To lan καλ…

• Καλησπερα. Εχω στα χερια μου το ρουτερ εδω και λιγες ωρες. Το πηρα για εναν φιλο. Αν παει καλα θα παρω και εγω ενα Το σεταρα αλλα εχω μερικες αποριες. Εβαλα την 2.17 μιας και ειδα οτι λετε καλα λογια. Αρχικα βλεπω οτι οταν προσπαθω να βρω ποιες συσκευες εχει συνδεδεμενες πανω της, αναφερει μονο τον υπολογιστη μου. Μια φορα ειδα το ταμπλετ και το εχασα μετα. Επισης προσπαθω να το συνδεσω με την εφαμογη στο κινητο αλλα δεν θελει. Δοκιμασα την αγγλικη 2.0.22 αλλα δεν κανει το pair με την συσκευη. Γ…

• To link που εδωσες doc με κανει redirect και δεν μπορω να δω το περιεχομενο. Ισως πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος σαν χρήστης για να το δω. Καταφερα να δω μονο μια cached εκδοση του απο εδω Google Translate Βεβαια δεν μπορεις να δεις τις φωτο στην cache εκδοση αλλα βλεπεις το κειμενο τουλαχιστον. Τιποτα για αγγλικο Interface δεν ειδα Αυτο θα απογειωνε τις πωλησεις νομιζω! Ευχαριστουμε για την ενημερωση παντως!

• Ε beamforming ειναι η δυνατοτητα που εχει το ρουτερ(κυριως στο AC) να στελνει στοχευμενα το σημα προς την συσκευη σου. Ετσι καταφερνει να εχει καλυτερη ταχυτητα και δυνατοτερο σημα η συσκευη σου. Μεχρι τωρα οι ρουτερ απλα στελνουν το σημα προς ολες τις κατευθεινσεις με την ιδια ισχυ. Θα ηθελα η αγορα του ρουτερ να εχει και το χαρακτηριστικο αυτο καθως σκοπευω να το κρατησω κανα 2 χρονια. Ειναι ενα χαρκτηριστικο που προς το παρον το βρισκω μονο σε ακριβα. Γιαυτο οταν διαβασα την αναφορα σου σε πρ…

• Τα ειδα ολα. Και απο οτι λες παει πολυ καλα! Εχω ομως μια σκεψη ακομα που με κραταει απο την αγορα. Δεν εχω καταλαβει αν υποστηριζει beamforming ή οχι! Βρίσκω καταστηματα που λενε οτι το υποστηριζει και αλλα οτι δεν το υποστηριζει. Γενικοτερα στις ειδησεις παρουσιασης της συσκευης οι περισσότερες λενε οτι το υποστηριζει. Αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος πριν το παρω? ΥΓ Απο οτι ειδα 1 στους 2 που εχουν το ρουτερ τους κολλαει...αν το κανει μια φορα την βδομαδα τοτε μπορω να ζησω με το προβλημα. Ε…

• Mi Band

stavrinho - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από latsialis: “εδω ειναι [Release] Tweaked Mi Band English Version [15.01.2015 - 1.2.631_331 + Notify] - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum οσοι το εχουν ηδη στο κινητο τους μεσα πρεπει να το απεγκαταστησουν πρωτα κ να εγκαταστησουν το MiBand_1.2.631_331_en_notify.apk μετα απλα ακουλουθηστε τις οδηγιες κ τελος!! 6b85e2cc6964c71910fd4b64e3514196.jpg ” Δεν ειναι επισημη η εφαρμογη. Ειναι πειραγμενη(Tweaked) απο τον χρηστη που την ανεβασε.Αλλα ειναι πολυ καλη και αρκετα αξιοπιστη μεχ…

• Καλησπερα παιδια. Καινουργιος. Ειδα το θεμα ολο και ψηνομαι και εγω να το αγορασω! Βλεπω κανατε και καλη δουλεια με μεταφραση! Θεωρητικα ειναι να βγει αυτο το καιρο η επισημη αγγλικη εκδοση του αν δεν κανω λαθος. Απο range και ταχυτητες πως παει?? Ικανοποιημενοι? Φανταζομαι οτι με το 5Ghz δεν παει τοσο καλα στο range(πχ απο σαλονι σε δωματιο) ΥΓ Πηρα το mi band προσφατα και εχω αρχισει να την συμπαθω την εταιρια