Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
Battery 0% [SOLVED]
Μήνυμα@George Kaggelaris Εκανα την διαδικασια που μου ειπες, εβαλα την china developer και η μπαταρια παραμενει σταθερα στο 0% . Οποτε τωρα μπορω να υποθεσω οτι το προβλημα ειναι η μπαταρια; Επισης να δοκιμασω να βαλω την ελληνικη ρομ τωρα ή ειναι ριψοκινδυνο;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το καλό με το sp flash tool είναι ότι μπορεί να φλασάρει το κινητό ακόμη και χωρίς μπαταρία οπότε μην σε νοιάζει αυτό. Ούτως ή άλλως κλειστό θα το φλασάρεις. Βάλε πρώτα drivers από το πρώτο Link της υπογραφής μου. ” Ωραια σε ευχαριστω πολυ. Κατεβαζω τωρα τα αρχεια και θα προσπαθησω να το κανω και θα πω τα αποτελεσματα οταν τελειωσει η διαδικασια.
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΒλεποντας τον οδηγο για να κανω flash την rom ειδα οτι σε καποια σημεια πρεπει να αποσυνδεσω και να συνδεσω το κινητο απο τον υπολογιστη μονο που υπαρχει το προβλημα οτι χωρις καποιο power source για να φορτιζει το κινητο θα κλεισει αυτοματα. Ακομα και αν κανω πολυ γρηγορη εναλλαγη στις πηγες φορτιστης (π.χ να βγαλω το usb που ειναι συνδεδεμενο το κινητο με τον φορτιστη και να το βαλω στο λαπτοπ) το κινητο θα κλεισει. Δεν διατρεχω καποιο κινδυνο ;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι θα τα διαγράψει όλα αυτή η διαδικασία. Θα είναι σαν να βγαίνει το κινητό από το εργοστάσιο. ” Μετα απο αυτη την διαδικασια θα πρεπει να περασω την ελληνικη rom ;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πάρε backup και μετά φλάσαρε μια επίσημη fastboot rom με αυτόν τον οδηγό. Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) ” Βλεπω στην περιγραφη της fastboot rom οτι χρησιμοποιεται για να δουμε αν ειναι το προβλημα hardware ή software καθως και για θεματα brick. Η διαδικασια αυτη θα διαγραψει την rom που υπαρχει ηδη μεσα στο κινητο μου;
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gkapsas: “Το κινητό χρησιμοποιείται περίπου 1 χρόνο και 1-2 μήνες. Γνωρίζετε αν το πρόβλημα είναι θέμα της rom που έχω κινεζια και δεν έχω βάλει ακόμα την ελληνική ή μήπως απλά πέθανε η μπαταρία; ” κάνε και έναν έλεγχο bootloader τωρα που το εχεις συνδεμένο στο pc. ” Ακολουθησα τον οδηγο και βρηκα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος.
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΤο κινητο μπορει να ανοιγει και να λειτουργει εφοσον ειναι συνδεδεμενο σε ρευμα και με το που αποσυνδεεται κλεινει. Το εβαλα σε υπολογιστη μολις τωρα και μπορω να μεταφερω αρχεια απ'οσο βλεπω.
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΟρίστε και ένα διάγραμμα της μπαταρίας τις τελευταίες ώρες που δείχνει πως ξαφνικά έπεσε η μπαταρία στο 0, αν βοηθάει σε κάτι.
-
Battery 0% [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω ένα μικρό πρόβλημα με την μπαταρία μου. Πρόσφατα ήταν στο 50%, το έβαλα να φορτίσει και αποκοιμηθηκα για κάνα 4ωρο και ξύπνησα και το βρήκα με μπαταρία 0% -Άμα έχω συνδεδεμένο τον φορτιστή το κινητό ανοίγει και λειτουργεί αλλά η μπαταρία παραμένει στο 0%. Όταν αποσυνδέσω τον φορτιστή, κλείνει απευθείας. -Χωρις φορτιστη δεν καταφέρνει να ανοίξει (ανοίγει και κλείνει πριν καν προλάβεις να βάλεις pin κινητού) -Δοκίμασα να το συνδέσω σε πιο γρήγορη φορτιση (ο φορτιστής νομίζω φορτίζει…
-
Θα ερθω και εγω
-
Redmi Pro προβλημα με οθονη
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτό μπορεί να στο πει κάποιος μόνο αν ανοιχτεί το τηλέφωνο., Πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα η οθόνη μετα το χτύπημα(ειναι και πιο ευαίσθητες οι amoled). Μπορείς βέβαια να το ανοίξεις και μόνος σου ή να το στείλεις σε κάποιο σέρβις να το δουν. Το κόστος βέβαια για το pro ειναι λίγο μεγαλύτερο λόγω συγκεκριμένης οθόνης΄. ” Το εστειλα για αλλαγη οθονης. Ο μονος μου φοβος ειναι μην εχει χαλασει τιποτα αλλο περα απο οθονη. Βεβαια εφοσον το ειδα να ανταπορκινεται στα κοουμπια …
-
Redmi Pro προβλημα με οθονη
ΜήνυμαΚαλησπερα στην κοινοτητα. Προσφατα , το Xiaomi Remdi pro μου ενω ηταν σε αριστη κατασταση επεσε κατω με την πλατη (οχι με την οθονη) και βρηκε σε εναν σιδερενιο στυλο.Η οθονη απεξω δεν εχει καμια ρωγμη και ειναι καταμαυρη. Το κινητο ανοιγει, μου πεταει ειδοποιησεις (αναβει και το led φωτακι των ειδοποιησεων) απλα δεν δειχνει τιποτα, ολα μαυρα με εξαιρεση 2-3 πολυ μικρες λωριδες που φαινεται ισα που η οθονη. Αμα κοιταξω το κινητο απο μια γωνια συγκεκριμενη και το χτυπαει φως φαινεται κατι σαν να …
-
Charger
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσαμε να βρεθούμε, σε ποια περιοχή είσαι ? ” Eιμαι μακρια απο σενα φιλε, Θεσσαλονικη
-
Charger
Μήνυμα@NasDriver φυσικα να το δουμε αλλα με ποιον τροπο ακριβως; το θεμα που εχω ειναι στο να πετυχει το fastboot, το πατημα των κουμπιων το οποιο το δοκιμασα αρκετες φορες. υπαρχει κατι που μπορουμε να τσεκαρουμε; (σορρυ που αργω να απαντησω , λογω εξεταστικης) =============== Φεβ 4th 2017, 1:25am =============== Παράθεση από anestisalm: “Καλησπέρα παιδιά απαντάω εδώ γιατί βλέπω το θέμα της συζήτησης είναι ο φορτιστής. Σήμερα μόλις παρέλαβα το Redmi Pro αλλά μου ήρθε χωρίς ευρωπαικό αντάπτορα. Μήπως …
-
Charger
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κλείνεις το κινητό. Πατάς και κρατάς πατημένα τα volume down & power μέχρι να δεις το λαγουδάκι. ” Ναι αυτο ελεγε το βιντεο και το εκανα γυρω στις 6 φορες ακριβως οπως εδειχνε το βιντεο χωρις επιτυχια. Πραγματικα δεν ξερω τι κανω λαθος
-
Charger
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εμ παλικάρι μου, πες μας ότι έχεις unofficial rom...είναι πάρα πολύ πιθανό έως και σίγουρο ότι από την ρομ έχεις τα προβλήματα φόρτισης Για κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και αυτήν την αίτηση να τρέχει ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ” Δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος απο αυτα, αλλα τις προαλλες δοκιμασα να τσεκαρω το bootloader, δοκιμασα τις οδηγιες που υπαρχουν σ…
-
Facebook crash
ΜήνυμαΚαλησπερα,χρηστης Xiaomi Redmi Pro 64GB version, τελευταιες ωρες για αγνωστο λογο το οταν ανοιγω το Facebook μετα απο περιπου 10 δευτερα κρασαρει. Παραθετω πιο κατω το σχετικο μηνυμα και πληροφοριες τηλεφωνου. Φταιει μηπως που δεν ειναι offical η εκδοση MIUI ; (Σχετικα με το οτι δεν ειναι official,ετσι μου εχουν πει στο φορουμ, τωρα δεν εχω πραγματικα ιδεα σχετικα με το θεμα αυτο)
-
Charger
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ο φορτιστής είναι ΟΚ, δεν έχει πρόβλημα, είναι 5V-2A (2000mA) Βάλε και μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone της συσκευής σου να δούμε ποια ρομ έχεις ” @NasDriver =============== Ιαν 27th 2017, 12:06am =============== Παράθεση από derveni: “Παράθεση από staikosn1: “Καλησπερα, γνωμη μου να παρεις εναν Blitzwolf και για ταεχια φορτιση να ξεμπερδευεις. Νομιζω το κινητο σου παιρνει ταχεια φορτιση! ” @Gkapsas Μην τον πάρεις γιατί θα έχεις το κάψεις με αυτό τον φορτιστή…