Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
Πριν λίγο καιρό έκλεψαν το ΚΕΝΖΟ του γιου μου. Την ίδια μέρα το πήρα πίσω. Από τότε το κινητό στα καλά καθούμενα βγάζει NO SIM. Επειδή είναι 2/16 του έχω και SD. Δεν έχω δοκιμάσει στη δεύτερη θέση γιατί δεν με ενδιαφέρει. Άλλαξα SIM και ROMS από XTRV stable πήγα σε XTRV developer και πάλι τίποτα. Υπ'όψιν ότι μπορεί να το κάνει 5 φορές σε μια μέρα και καμία για μια βδομάδα. Με μια επανεκκίνηση όλα καλά. Καμιά γνώμη; Hardware η software;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΗ μπαταρία μου κρατάει ενα μήνα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜόλις ήρθε είπα. Δν εχω ιδέα απο μπαταρία. Έχει σκάλες στα βήματα, άλλο μενού ρυθμίσεων, φωτεινότητα οθόνης και διορθώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@tarnaras ναι την international Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜόλις πηρα update. 1.3.4f. αρκετές αλλαγές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο εχω εδώ κσι κάνα μήνα. Για φόρτιση δουλεύει μια χαρά. Για δεδομένα μου εκανε κάποια κόλπα και δεν μπόρεσα να περάσω κάποια watchfaces. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι αυτό εννοώ. Να σου πω την αλήθεια κουβαλούσα κατι έπιπλα και το χτύπησα σε σίδερο. Βλέπω πανω στο γυαλί και στη κάσα γραμμή και είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες. Το σκουπίζω και δεν εχει τίποτα. Τρελάθηκα απο τη χαρά μου. Αρα δε ειναι 100% απαραίτητο το συχνό τζαμακι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@kodorevi8ulis αντε βρε με το καλό.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@kodorevi8ulis άμα δε το πάρεις αύριο σε βλέπω το σαββατοκύριακο να φοράς ΟΛΑ τα λουράκια που έχεις παραγγείλει.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@ross η ενημέρωση του καιρού γίνεται αυτόματα. Καμία φορά και μένα μου δείχνει 0 και μετά μόνο του φτιάχνει. Ναι απόρριψη κλήσης δεν μπορείς να κάνεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜια χαρά τότε. Άντε καλορίζικο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@andreas443 στου γιου μου το mi band2 όταν δε πιάνει το στόχο του για λίγο, το κουνάει μέχρι να πιάσει τα βήματα. Μόλις τώρα που το δοκίμασα και εγώ η ίδια κίνηση με τα δύο band στο χέρι μου μέτρησαν τα ίδια βήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠώς νομίζεις ότι μετράει τα βήματα; Σίγουρα δε ρωτάει τα παπούτσια σου. Έχει έναν αισθητήρα που μετράει τις κινήσεις. Αν αυτή η κίνηση μοιάζει με βήμα τότε την προσθέτει. Πώς νομίζεις ότι καταλαβαίνει ότι το βλέπεις και ανοίγει η οθόνη όταν κάνεις την κλασική κίνηση να δεις την ώρα; Ψάχνει τα μάτια σου; Όχι. Καταλαβαίνει την κίνηση του χεριού. Μπορείς να κάνεις την ίδια κίνηση πολύ αργά και να μην ανοίξει ο φωτισμός. Σίγουρα δεν είναι σφάλμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕπίσης να δει μήπως έχει το heartrate always on γιατί και αυτό καταναλώνει πολύ μπαταρία αλλά όχι σε μια μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔηλαδή να είμαστε εμείς χρόνια τώρα beta testers και να έρχονται οι "νέοι" και να τα βρίσκουν όλα έτοιμα...... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk