Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 114.
-
Παράθεση από yiatsou: “Maik666 ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ακόμα ερώτηση: Αφού δεν μπορείς να απαντήσεις την κλήση μπορείς να συνδέσεις bt ακουστικά και όταν την δεις στο ρολόι να απαντήσεις από τα ακουστικά; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ αυτό κάνω. Τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα και με ρολόι για μουσική και με τηλέφωνο για ομιλία. Βασικά τι τηλέφωνο στη θήκη. Με καλούν, βλέπω στο ρολόι ποιος είναι και απαντάω από ακουστικά χωρίς να ακουμπήσω τηλέφωνο. Στάλ…
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από ειδοποίηση της εισερχόμενης κλήσης σου επιτρέπει να απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι δεν σου επιτρέπει να απαντήσεις. Μόνο να διαβάσεις την ειδοποίηση και να τη σβήσεις και από το τηλέφωνο και από το ρολόι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί μου ξύπνησες αναμνήσεις. Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Εγώ παρατήρησα ότι στις 7 ώρες έχω περίπου 2 ώρες βαθύ ύπνο που δεν είναι καλό ποσοστό. Το επαλήθευσα και το ΜI Band του γιου μου. Μετά από κάποια ηλικία παίρνεις smartwatch και κλείνεις ραντεβού σε γιατρό. Γιαυτό το θεωρώ σημαντικό . Δεν ξέρω άμα το έχεις παραγγείλει η άμα το σκέφτεσαι, πίστεψε με είναι μια πολύ έντιμη συσκευή για τα λεφτά της.
-
Παράθεση από JohnPhone: “Μπορεί ένας κάτοχος του Amazfit να μου λύσει μια απορία; Νομίζω πως το ξυπνητήρι (δόνηση) του ρολογιού λειτουργεί αυτόνομα. Δεν προγραμματίζεται απο το κινητό δηλαδή, αλλά απο το ίδιο το ρολόι. Άρα δεν είναι απαραίτητο να είναι σε σύνδεση με τη συσκευή για να χτυπήσει. Σωστά; Η απορία μου είναι η εξής: Είναι δυνατόν να χτυπήσει το ξυπνητήρι με κλειστή συσκευή; Του ορίζω για παράδειγμα μια ώρα να χτυπήσει το πρωί και πριν πέσω για ύπνο το βράδυ, κλείνω (power off) το ρολό…
-
RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από liabovas: “Έχεις δίκιο για το ότι ανάβει σε καλές συνθήκες φωτισμού αλλά αν κάνεις δοκιμή σε σκοτάδι θα δεις ότι είναι πιο φωτεινό στο always. Βέβαια εγώ το έχω στο always..... λόγω πρεσβιωπιας Χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk” Συνάδελφε.... :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από liabovas: “Παράθεση από maik6600: “Παράθεση από ovelix11: “Οκ. Σ'ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν κάνεις swift down στην αρχική οθόνη, έχει ρυθμίσεις για την φωτεινότητα. Το 3ο εικονίδιο. Έχει επιλογές για auto, always, awake και disable. Εγώ το έχω στο auto. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” στο always είναι πιο φωτεινό. Δεν έχω κάνει σύγκριση αν κρατάει λιγότερο η περισσότερο η μπαταρία αλλά είναι πιο φωτεινό και σβήν…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕγώ έχω την 1.3.2b στο english version. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Οκ. Σ'ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν κάνεις swift down στην αρχική οθόνη, έχει ρυθμίσεις για την φωτεινότητα. Το 3ο εικονίδιο. Έχει επιλογές για auto, always, awake και disable. Εγώ το έχω στο auto. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Σε ευχαριστώ πολύ. Μου φαίνεται πολύ χαμηλός ο φωτισμός.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μόνο σε σκοτεινούς χώρους. Σε φωτεινούς είναι μια χαρά. Επίσης ανοίγει το backlight αυτόματα όταν κάνεις τη κλασική κίνηση για να δεις την ωρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Μια τελευταία ερώτηση τώρα που το πήρα και το ψάχνω. Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η φωτεινότητα;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Να αυξηθεί όχι, αλλά να είναι μόνιμα ον ναι με επιβάρυνση στην διάρκεια της μπαταρίας. Καλορίζικο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα. Είμαι στη διαδικασία να πάρω ένα από άλλο παιδί από άλλο φόρουμ . Η ερώτηση μου είναι πως ξεχωρίζεις αν είναι το Chinese ή το ευρωπαϊκό; Αν δηλαδή είναι πειραγμένο Χρειάζεται να τσεκάρω κάτι ακόμα για να μη πάρω κάτι που έχει πρόβλημα; Πρώτη φορά σε Smart watche.. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Νομίζω ότι το κινέζικο έχει στις ρυθμίσεις Model 1602 ενώ το english 1612. Μπορεί και πάλι αν αλλάξεις το firmware να αλλάζει …
-
Παράθεση από JohnPhone: “Παιδιά ευχαριστώ για κάθε πληροφορία........ αλλά αναρωτιέμαι αν έχω καταλάβει τι εννοείτε . Έχω πρόβλημα που μου ακούγεται κάπως περίεργο όλο αυτό; Ίσως γιατί δεν έχω ακόμη το ρολόι και δεν είχα ποτέ και κάποιο άλλο. Αλλά και πάλι..... Υποθέτω λοιπόν πως δεν έχει διακόπτη on-off, αλλά με το που μπει κανείς στο μενού των ρυθμίσεων του wi-fi είναι σαν να γίνεται On εκείνη τη στιγμή; Και μετά αφού δεν έχει κάτι άλλο να κάνει (να ενημερώσει τον καιρό η να βρει update να κατ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Υ.Ε.Δ παιδιά. Αν είστε Βόρεια Ελλάδα μην παρασύρεστε! ” Πήρα τον τελευταίο μήνα 2 Amazfit σε χωριστές παραγγελίες, 1 tv box, και την Xiaomi Led Desk Lamp. Η τελευταία ήταν σε μια τεράστια συσκευασία. Οι παραγγελίες ήταν με Singapore post, NL post, Malaysia post αντίστοιχα και δεν μπήκαν τελωνείο ούτε για 3€, και ΝΑΙ μένω Βόρεια Ελλάδα. Επειδή έχουμε ταχυδρομικό πράκτορα και του έχω λίγη άνεση τον ρώτησα για τελωνείο και ΕΛΤΑ. Με είπε ότι αραιά κανένα 3€ και ΠΟΤΕ παραπάνω λόγ…
-
Παράθεση από yorgos00: “Καλημέρα. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας παιδιά! Ευχαριστούμε. Και δυο ερωτήσεις απο εμένα. 1. Οταν έρχεται notification από gmail εμφανίζεται μόνο ο τίτλος του email η και το κείμενο (πρώτες λέξεις ή ολόκληρο με scroll?). Το ίδιο ισχύει και για notification από viber, messenger εμφανίζεται όλο το κείμενο του text? 2. Αν έρθουν πολλά μηνύματα από τα παραπάνω τα βλέπεις όλα ή μονο το τελευταίο; Ευχαριστώ πολυ!!!” 1. Μπορείς να το δεις όλο με scroll προς τα κάτω. Πάντα μι…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “Κανάλι αλλάζεις μόνο μέσα από το μενού του ρούτερ μέσω browser. Από την εφαρμογή του δεν φαίνεται. ” Που ακριβώς γιατί για τα 2.4G δεν βλέπω αλλαγή καναλιού. Μόνο για 5G βλέπω. =============== Μαι 19th 2017, 2:21pm =============== Παράθεση από cmkostas: “Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω τι παίζει την ακτινοβολια της συγκεκριμένης συσκευής... κάποιος ειδικος ιντερνετ που ήρθε να κάνει μια δουλειά στο σπίτι μου είδε τη συσκευή και με είπε να σταματήσω άμεσα να την χρησιμοπο…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΈχω αυτό το router σαν αναμεταδότη στο σπίτι μου με powerline. Από την πρώτη στιγμή δούλεψε απροβλημάτιστα. Τηλέφωνα, tablet, laptop, έξυπνες λάμπες, όλα συνδέονται χωρίς δεύτερη προσπάθεια. Πήρα αυτό το tvbox Alfawise H96 Pro+ TV Box-76.79 Online Shopping| GearBest.com Συνδέεται και αποσυνδέεται μετά από 10 sec. Σε άλλο router δεν αποσυνδέεται. Έχει 3 από τις 5 γραμμές σήμα. Το έκανα wireless repeater και πάλι τίποτα. Το firmware είναι το 2.10.38. Δεν έχω αλλάξει κανάλι γιατι δεν μπορώ να βρώ α…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλορίζικο!!! Άντε και στα δικά μου!!!
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos Arazos: “Καλησπέρα.. Τελικά όσοι το έχετε πάρει είστε ευχαριστημένοι; κάνα update νέο βγήκε; δεν πρόλαβα το flash sale του gearbest και ψάχνομαι.. Σκέφτηκα μήπως το πάρω κινέζικο και το μετατρέψω εγώ σε αγγλικό αλλά δεν ξέρω και τι ρίσκο εμπεριέχει. Sent from my MX5 using Tapatalk ” Επειδή ενδιαφέρει και εμένα αυτό και ψάχνομαι βρήκα δύο οδηγούς για αλλαγή γλώσσας. Στον ένα αλλάζεις την ρύθμιση σε αγγλικά και στον άλλον αλλάζεις ΟΛΟ το firmware. Ποιός τρόπος είναι ποιό σωστός…
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από maik6600: “μου βγάζει Αδυναμία έλεγχου κατάστασης του Ευρ. ” Θυμίζει το πρόβλημα που είχε αν δεν έβαζες την 6,10 dev.. ” Ακριβώς Μετά από άπειρα WIPES, Factory Reset, Format Data αποφάσισα να κάνω την διαδικασία από 5.1.1 σε 6.0 του lallas και πήγαν όλα καλά. Πρέπει να έγινε κάτι με το ΜΙ λογαριασμό. Η ώρα που έκανε στη DEV για να ανοίξει το λογαριασμό ήταν πάνω από 10λεπτό. Τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι.