Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 306.
-
Παράθεση από Antretng: “Αν γραφει note 4x και μαλιστα chinese και οχι note 4 global τοτε το κινεζικο ειναι. Δεν σημαινει ομως απαραιτητα οτι θα εχει omnivision αφου δεν εχω διαβασει (ακομα) πολλους με omnivision. Για την ακριβεια στα ελληνικα forums μονο 2 μελη εχω δει να το εχουν και ηταν στο κινεζικο. Πως και προτιμησεις το κινεζικο και οχι το global? ” Το eglobalcentral είχε μόνο την Κινέζικη έκδοση και ρώτησα σε άλλο νήμα τι διαφορά έχει και μου απάντησε ο @zt654 ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλη…
-
Όπως έγραψε και ένας ακόμα πιο πάνω ο νέος αισθητήρας είναι της Omnivision. Είχα τον φόβο ότι θα μου έρθει το κινητό με Samsung, τώρα τρέμω να μου έρθει με Omnivision. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.. να αγοράζεις κινητό και να μην ξέρεις τι κάμερα φοράει. Ζήτησα από το κατάστημα αν μπορεί να μου επιβεβαιώσει ποια κάμερα έχει και αν δεν είναι Sony να μου ακυρώσει την παραγγελία. Δεν νομίζω να καταφέρω πολλά αλλά το να πάρω κινητό με αισθητήρα Omnivision χωρίς αυτό να αναγράφεται κάπου είναι τουλ…
-
@zt654 μόλις φτάσει με το καλό το κινητό θα μιλήσω με @Antretng γιατί με χάλασε πολύ που υποβαθμίστηκε ο αισθητήρας σε νέο κινητό.. @johnny_red το Redmi 4X φοράει της Samsung. Το Redmi Note 4X φοράει της SONY ή της SAMSUNG. Δυστυχώς σε κάποια site διάβασα ότι η κινέζικη έκδοση έχει SAMSUNG. Ευχαριστώ πάντως!
-
Μήπως υπάρχει και διαφορά στον αισθητήρα της κάμερας; Δυστυχώς απ'όσο διαβάζω η Κινέζικη έκδοση του Redmi Note 4X έχει αισθητήρα SAMSUNG ενώ η International έκδοση έχει SONY. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; Στο Mi4C που έχω ήμουν ικανοποιημένος με τον IMX258 και ήξερα ότι και το 4Χ έχει τον ίδιο αισθητήρα.. δυστυχώς μάλλον την "πάτησα"...
-
Παράθεση από zt654: “Παράθεση από perpetas: “Δεν ξέρω γιατί. Έφτασα μέχρι και το Billing Option και δεν βλέπω κάτι έξτρα. Η ερώτηση στο αν θα έχω πρόβλημα είναι αν πάρω κινητό Chinese Version. Γνωρίζεις και περί αυτού; ” Δεν θα έχεις πρόβλημα. Στην χειρότερη να γράφει στην πλάτη China Telecom. Αν δεν σε χαλάει αυτό χτύπα το! ” Μπα, κανένα θέμα.. αρκεί να μπορώ να περάσω εύκολα την ελληνική ROM ή έστω τη Global.. Κατα τ' άλλα πολύ καλές τιμές... Αγοράζω άφοβα; Να τα δώσω;;
-
Παράθεση από billucky: “@perpetas Ρίξε eglobal κ καθαρίσες!!!Θα παραλαβεις με acs. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά βλέπω έχει 2 versions του κινητού. Την chinese την έχει 121 ευρώ και την άλλη 118 ευρώ. Επέλεξα αυτή με τα 118 ευρώ. Απλά κάνω την παραγγελία χωρίς κόστος μεταφορικών, ούτε ζητάω κάτι από τους πωλητές;
-
Παιδιά ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αλλά επειδή έχω καιρό να μάθω τα νέα των παραγγελιών και είναι SOS η άμεση αγορά ενός κινητού θα ήθελα να με βοηθήσετε. Θέλω να πάρω το Redmi 4X (3GB 32ROM) για συγγενή. Το Gearbest το έχει από HK και το αποφεύγουμε. Με τα μεταφορικά του Bangood και Priority Line βγαίνει γύρω στα 140 ευρώ. Στο Eglobalcentral το έχουν 121,99 Η ερώτηση μου είναι: Συνεχίζουμε να αγοράζουμε από Eglobalcentral? ισχύει η τριγωνική; ή πάμε αναγκαστικά σε banggood με priority? Ευχαρισ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από maikmaik: “Όχι δεν γίνεται χρειάζεται factory reset και πιθανόν ξεκλείδωμα του bootloader μετά διότι πας απο 6 σε 7 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βασικά πάω από 5.1.1 σε 7. Απλά δηλαδή περνάω τη ROM στο κινητό και κάνω εγκατάσταση;
-
Αποφάσισα μετά από αρκετό καιρό να αλλάξω ROM στο Mi4C Αυτή τη στιγμή έχω την: XTRVbeta1 6.12.22 Μπορεί κάποιος να μου πει τι βήματα θα χρειαστώ για να περάσω την τωρινή 7.7.13 ; Θα με βοηθούσε πολύ αν έμεναν τα data ως είχαν και να μη χρειαστώ factory reset. Γίνεται;
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από perpetas: “Αυριο παραλαμβάνω κι εγώ tablet από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest μέσω Ουγγαρίας. Θα ενημερώσω σχετικά. Επίσης παρήγγειλα το Mi 5 από Gearbest από αποθήκη HK. Ελπίζω να ισχυριστεί ότι flat rate shipping μας γλιτώνει από τελωνεία. ” Το σκέφτομαι και εγώ.Με ποια μεταφορική θα στο στείλουν; ” Δεν ξέρω με τι στέλνουν. Εξάλλου έχει shipping date 10-22 Ιουνίου.. ας ξεκινήσει και βλέπουμε..
-
Παράθεση από demakhs: “@perpetas εσύ ξεκίνησες τις υποδείξεις κ υποδείξεις δεν δέχεσαι? "Αν σ'αρέσει πρόβλημα σου." ωραίοι τρόποι!!!! ” Φίλε μου ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν έχει παραγγείλει κάποιος από ευρωπαική αποθήκη Gearbest για να με ενημερώσει. Το τι ακολούθησε μετά μπορείς να το δεις. Εσύ το θεωρείς νορμάλ δηλαδή αυτό; Πάω πάσο παιδιά.. καλή συνέχεια σε όλους. Δεν ασχολούμαι ξανά. Καλημέρα!
-
Παράθεση από geomos: “@perpetas Καταλαβαίνεις ότι είσαι σε φόρουμ και όχι στην εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ ή του Gearbest. Αν θα σου απαντήσει κάποιος άμεσα η με χιούμορ η καθόλου είναι στο χέρι του. Αν έχεις λίγο χρόνο είναι δικό σου πρόβλημα , δυστυχώς οι αγορές από εξωτερικό εκτός του είναι χρονοβόρες απαιτούν και ενασχόληση αν κάτι πάει στραβά. Μπορεί πράγματι μερικές φορές να ξεφεύγει σε πλάκα ή σε off topic αλλά είναι καλύτερο από το να γίνει ένα στείρο qna. Sent from my MI 5 using Tapata…