Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 511.
-
Παράθεση από NasDriver: “Μίλα με τον πάροχο να δείτε εκ νέου τις ρυθμίσεις στο κέντρο μηνυμάτων, πολύ πιθανόν να έχει χάσει τον αριθμό του κέντρου ” οκ θα το κοιτάξω ευχαριστώ
-
Παράθεση από takisfrag: “Ε πως γίνεται τότε εάν δεν έχεις κάποια τύπου φραγή εξερχομένων μηνυμάτων ή πρόβλημα από το δίκτυο σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην στέλνει με την ίδια κάρτα από άλλο κινητό πάνε κανονικά τα μυνηματα δοκίμασες ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον δεν κατάλαβες. Έχω δύο κάρτες SIM. Φραγή δεν υπάρχει από άλλο κινητό στέλνουν SMS και οι δύο κάρτες.
-
Έχω δύο κάρτες Vodafone και cosmote. Μηνύματα δεν στέλνει καμία από της δύο. Ναι μηνύματα δέχομαι κανονικά.
-
Παράθεση από takisfrag: “Πρέπει να την κάνεις defoult προεπιλογή δηλαδή Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προεπιλεγμενη είναι η εφαρμογή. Έχω και άλλο RN2 Και στέλνει κανονικά. Με αυτό δεν ξέρω τι παίζεται.
-
Παράθεση από takisfrag: “Δηλαδή τι σου γράφει όταν πας να στείλεις μύνημα ; Την άλλη εφαρμογή που δοκίμασες την έκανες πρώτα ως προεπιλογή ; Και ακύρωση την μαμά εφαρμογή ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γράφει αποστολή. Αλλά δεν το στέλνει ποτέ. Δεν έχω ακυρώσει τίποτα. Την εφαρμογή από playstore την έβαλα μετά.
-
γεια σας και πάλι έχω το redmi note 2 32gb και δεν στέλνει μηνύματα ουτε με την μανισια εφαρμογή ούτε με καμιά από playstore τι να γίνεται?
-
Παράθεση από gkalen: “@pechr Εγώ προτιμώ τον dolphin , αλλιώς οποιοσδήποτε άλλος που υποστηρίζει flash player .. δεν έχω ψάξει ποιοι browser υποστηρίζουν flash player , λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι .. ” Εγώ έχω το Puffin Browser - It's Wicked Fast! γρήγορο με flash player !!!
-
Παράθεση από tasefr: “Καλημέρα σε όλους. Λόγο της απότομης πτώσης της μπαταρίας με την 8.1.4 άρωμα, παρόλο που έχω αλλάξει και μπαταρία λέω να πάω σε global stable. Το κάνω μέσω του mi pc suite ή μέσω tpwr ; θα εκτιμούσα οποία βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν ειχες stable το κανεις μεσω twrp κατευθειαν
-
στο MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum γράφει για [ MIUI8 ] τελικα τη MIUI είναι ? Redmi Note 2 Redmi Note 2 GlobalRedmi Note 2 China Stable ROM - Full ROM pack - Older versions Stable ROM>Full ROM pack Author: MIUI Official TeamVersion: V9.2.4.0.LHMMIEK (MIUI8) Size: 953M Download MIUI Forum app to get the latest updates Download now
-
animation
Μήνυμαεχω το miui 9.2.2 stable .εδω και 2 μερες δεν μου εμφανιζει σωστα τα animation, οταν κανω εκαθαριση μνημης .οταν κανω αλαγη παραθυρου κ.λ.π. μου τα παει κατευθειαν ...με αποτελεσμα κολαει ...πως αλαζει η ρυθμιση ? το εχω σε 1.0 .το εχω δοκιμασει και σε αλλα επιπεδα αλλα δεν αλαζει κατι.κανει το ιδιο παντα ....???
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από sitelem2: “Παράθεση από sitelem2: “έβαλα την aroma και την xtrv και η 2 όταν ανοίγω τις φωτογραφίες μου βγάζει σφάλμα τώρα έχω την aroma πάλι αλλα τα ίδια μου κάνει Redmi_Note_2 ” καμια απάντηση ρε παιδιά εδώ πριν κάνω fr ” Σε αλλαγή miui η έκδοση android κάνουμε πάντα fr. Είχες κάνει πριν αλλάξεις miui, FR; ” εγώ διάβασα ότι δε χρειάζεται factory reset από 8 σε 9 miui ...έμενα το πηρε κανονικό μόνο με update από 8 σε 9 σε RN2...από stable σε stable πάντα.
-
Παράθεση από benkapp: “Παιδια καλημερα! Αν θυμαστε, μου ειχε σπασει η οθονη κ ειχα παραγγειλει απο dragon-tt. Χθες συναντησα ενα φιλο που παραγγελνει συνεχεια απ' εξω κ μου ειπε οτι πλεον εκτελωνιζονται ολα... Η αξια της ειναι 29$ μαζι με μεταφορικα! Ξερει κανεις αν θα πληρωσω παραπανω?? Να αρχισω να κλαιω απο τωρα??? ” πάνω από 120 ευρώ πληρώνεις ...αν σε πιάσουν !!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από proskopos: “καλησπερα σε ολους ξερουμε αμα σε rn2 η stable θα ειναι android v7? ” ” το rn2 δεν προκειτε ποτε να παρει αλλη εκδοση android....
-
Παράθεση από Sotosman: “@Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug. ” αφου σου ειπα εχω την8.5.6.0 global και δεν εχω κανενα προβλημα με το root ουτε με supersu.για κοιταξετο προσεκτικα με τη σειρα να δεις τι δε κανεις σωστα...