Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• RE:

iamosgr - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από babisgr: “εμένα στο product model απο πίσω γράφει XMSH04HM και το manual μέσα είναι αγγλικό (μου βγάζει ελληνικά στο call id)” Το ίδιο γράφει και το δικό μου . Σου ηρθε σε ένα άσπρο κουτι? Η δονηση λειτουργεί κανονικά στις εισερχόμενες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Εκτός από το πρόβλημα με την αναγνώριση χαρακτήρων που έχουμε κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζει κάνεις άλλος πρόβλημα με την δονηση όταν τον καλεί κάποιος. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από babisgr: “για του λόγου το αληθές...Μωλις τώρα δοκιμή =============== Δεκ 26th 2016, 11:25pm =============== περιεργο σε κάποιους να δουλεύει και σε κάποιους όχι, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχουν εκδόσεις χωρίς ελληνικά fonts και άλλες με Ελληνικά... ” Η εφαρμογή είναι μία. Μήπως έχεις την international edition του mi band?” Πως ξέρει κάποιος ποια έκδοση αγόρασε. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από babisgr: “ναι,βγάζει ελληνικά κανονικά αρκεί η επαφή να έχει μόνο ένα ονομα.” Σε εμένα συμβαίνει το εξής απίθανο. 1.Εάν τον αριθμό δεν το έχω αποθηκευμένο μου τον δείχνει κανονικά στην οθόνη και δονείται επίσης το mi band 2. 2. Εάν ο αριθμός είναι αποθηκευμένος, με ένα όνομα όμως, πάλι τον δείχνει στην οθόνη και δονείται επίσης. 3. Εάν ο αριθμός είναι αποθηκευμένος αλλά έχει δύο λέξεις η επαφή π.χ. Νίκος Νικολάου, το Mi band 2 δεν δείχνει τίποτα και ούτε δονείται. Επίσης από εκείνη …

• Καλησπέρα. Την περίμενα πως πως μήπως λυθεί το πρόβλημα με την δονηση. Δοκιμάζω τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Tassos: “Χαίρεται παιδιά. Μόλις αγόρασα ένα Mi Band 2 και προσπαθώ να το μάθω. Κατάφερα μέσω της εφαρμογής που την κατέβασα από εσάς εδώ την 2.2.8.12 να το συνδέσω με το κινητό. Εντωμεταξύ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δουλειά σας, το ενδιαφέρον σας και την προσφορά σας στην κοινότητα! Πραγματικά μπράβο σας! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν έχω κάνει σωστά τα update και του Mi Band. Firmware Version : V1.0.1.25 Στην οθόνη About δείχνει τα παρακάτω : App Version : 2.2.8.12 - Modd…

• Καλησπέρα, Στο Redmi Note 2 εγκαταστάθηκε κανονικά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

iamosgr - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από kompla: “το android me tis telitses ti kanoume” Περνά πάλι την προηγούμενη που είχες μέσω twrp. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Κανένα νέο με Redmi Note 2? Κατάφερε κάνεις να την εγκαταστήσει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από iamosgr: “Πέρασα πάλι την παλιά GTV 6.11.3 στο Redmi Note 2 μονο με wipe cache και dalvik cash και φαίνεται να φορτώνει η rom. Δεν ξέρω εαν θα έχω θέματα αλλα τουλάχιστον θα ανοίξει το κινητό. Συμβούλή μου όποιος θέλει να δοκιμασεί την καινούργια XTRV-6.11.10 ας έχει μέσα στο κινητό και την προηγούμενη ROM για πάσα ενδεχόμενο. ” Και σε εμένα τα ίδιατην ξαναπέρασα ξανά κολλημένο δεν ξέρω αν την περασε καποιος και δουλευει ??? ” Πέρνα πάλι την προηγούμενη που ε…

• Πέρασα πάλι την παλιά GTV 6.11.3 στο Redmi Note 2 μονο με wipe cache και dalvik cash και φορτώνει η rom. Δεν ξέρω εαν θα έχω θέματα αλλα τουλάχιστον θα ανοίξει το κινητό. Συμβούλή μου όποιος θέλει να δοκιμασεί την καινούργια XTRV-6.11.10 ας έχει μέσα στο κινητό και την προηγούμενη ROM για πάσα ενδεχόμενο.

• Παράθεση από Opanos: “Καλημέρα, έχει κολλήσει στο Mi logo με τις τρεις τελίτσες και δεν προχωράει εδώ και 10 λεπτά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί η μπάρα ή έχει αλλάξει κάτι? Την πέρασα πάνω από την προηγούμενη xtrv. ” Ίδιο πρόβλημα και εγώ στο Redmi Note 2 αλλά από GTV σε XTRV .Ίσως τελικα έχει θέμα η ROM.

• Καλημέρα. Προσπάθησα να περασω την XTRV-6.11.10 από GTV-6.11.3 μέσω twrp στο Redmi Note 2.Έκανα μονο wipe cache και dalvik cash . Μετά την εγκατάσταση όμως το κινητό δεν ανοίγει και κολλάει στο εικλονιδιο "mi.com" .Είναι η πρώτη φορά που μπλοκάρει σε εγκατάση Rom.;Έχει κανείς καμια ιδέα να το ξεμπλοκάρω χωρίς να χρειαστεί wipe data?

• Τα έκανα και εγώ δώρο στη γυναίκα. Άντεξαν 1 μήνα. Τα έδενε γύρω από το κινητό της σφιχτά με αποτέλεσμα να πάθουν ζημια στο σημείο που τελειώνει το μέταλλο και αρχίζει το κορδονι. Επίσης πάντα έπρεπε να τα ξεμπερδευει. Γίνονταν ένα κουβάρι. Γενικά όμως έχουν απίθανο ήχο. Sent from my i15-T using Tapatalk

• RE:

iamosgr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geomaza: “Παράθεση από K.Papaefthymiou: “ Γενικά να πω οτι τώρα τελευταία οι αποστολές έχουν γίνει αρκετά γρήγορες. Και οι αγορές που κάνω απο aliexpress(οι οποίες είναι πολλές και βαριέμαι να τις γράφω...:Ρ) κάνουν κατα μέσο όρο 15 μέρες. Άλλες πιο γρήγορα και άλλες πιο αργά. Οι 3 τελευταίες που έκανα μου ήρθαν σε 12-13 μέρες ” Γειά σου φίλε! Θα μπορουσες να μου πεις πως αγοράζεις απο aliexpress γιατί απο τότε με τα capital δε μου περνάει η κάρτα με τίποτα? Ευχαριστώ!” Ψάξε για πισ…

• Καλώδιο USB αγορα

iamosgr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έχω καιρό που το έχω βάλει στο μάτι. Περιμένω εντυπώσεις. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Συγχαρητήρια .Ακολούθησα τον οδηγό βημα βημα και όλα πήγαν περίφημα. Το Redmi 3 PRO απο unofficial Rom τωρα εχει china developer. H μοναδική επισήμανση είναι : Οταν πατησεις το κουμπί Download, η οθόνη του κινητου δεν σου δείχνει τίποτα,σκέτη μαυριλα .Παρόλα αυτα εαν το συνδεσεις στο PC ξεκιναει η ευρεση driver.

• Αλλαγή Οθόνης

iamosgr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλημέρα. Την οθόνη την έβαλα. Ήρθε με δώρο ένα Tempered glass και ένα έξτρα "Power On /off + volume up down cable). Ολα καλά αυτή την φορά. Διάφορες που θα μπορούσα να καταλάβω εγώ( ποιότητα κατασκευής) δεν εντόπισα. Σε κλειστό χώρο η φωτεινότητα άψογη. Έξω στον ήλιο (όχι σε σκιά) πολύ χάλια. Χρώματα άψογα. Ακόμα και με την original οθόνη πάντα είχα Tempered glass και πάντα χάλια ήταν στον ήλιο. Εάν μπορεί να επιβεβαιώσει κάνεις ότι φταίει το τζάμι να αγοράσω κάποιο ποιο ποιοτικό αλλιώς μένω σε…

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

Παράθεση από tpapo: “Οτι ημουν ετοιμος να παρω απο alliexpress me 22usd χα χα χα ,έχω φαει απιστευτες καταστασεις με digitizer στο παρελθον ...με αποτελεσμα σχεδον να χρηστευσω ενα Tablet( Pipo) ,πραγματι κανεις οδηγος δεν ανφερει τα κουμπια ...βεβαια μιλαμε για σχεδον διπλή τιμή ! Ευχαριστώ για την ενημερωση ,είναι όπως τα περιγραφεις ... ” Την οθόνη με το ελλατωματκό digitizer την έχω ακόμα πάνω στο τηλ. .Πριν την αλλάξω θα κάνω ένα τελευταίο τεστ όσο αναφορά την φωτεινοτητα και χρώματα κάτω α…

• Αλλαγή Οθόνης

Μήνυμα

Την οθόνη την πήρα από Dragon-T|Smartphone repair parts|Tablet PC replacement parts|xiaomi parts . Ποιο συγκεκριμένα πήρα την Complete screen with front housing for Xiaomi Redmi Note 2 – Black που ήταν οθόνη+touch+frame μαζί. To site το βρήκα απο το xiaomi.eu ή xiaomi-mi.co.uk/ δεν θυμαμαι ακριβώς .Κάποιοι εκεί έλεγαν οτι ειναι ότι πουλάει αυθεντικές . Βέβαι η τιμής της ειναι διπλάσια απο αυτη του ebay ή του aliexpress.Στο ebay την βρίσκεις στα 25 ευρω ενω εγω την πήρα 40 ευρω + 5 ευρω μεταφορικ…