Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 632.
-
Παιδιά να το κάνω αυτό που λέτε αλλά αυτά είναι bug τα οποία δεν ξέρω πως σας γίνεται να παρουσιάζονται στην stable. Ίσως βγάζω μια ενόχληση αλλά είναι stable σωστά; Τέτοια θέματα νομίζω δεν τα έχει η global. Region πχ γιατί δεν μπορώ να αλλάξω;; Μικρά πράγματακια αλλά στην καθημερινότητα είναι ενοχλητικά να τα συναντάς κατεμε. Δεν λέω κάνετε πολύ δουλειά και ίσως παραπάνω από ότι φαίνεται. Τεσπά να ρωτήσω εάν θα βγει η νέα έκδοση του Android για το Poco F1? Αυτό με το twrp δεν το πρόσεξα άρα εί…
-
Το έκανα με κάρτα sd αλλά τώρα έχω μόνιμα την ειδοποίηση του updater στο notification shade.... Γιατί δεν αναγνωρίζει τον κωδικό; Πώς μπορώ να το διορθώσω; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Προσπάθησα λέει είναι encrypted και θέλει κωδικό βαζω τον κωδικό που έχω στο κινητό αλλά δεν τον δέχεται... Ποιόν κωδικό θέλει; Από mi η google η του κινητού;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Ο updater δεν μπορεί να κατεβάσει την νέα rom. Έχω ποκο. Είναι φυσιολογικό; Να την κατεβάσω από τον σέρβερ μόνος μου;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
τελος το καταφερα θα γραψω μετα που κολλησα με τα βηματα. ευχαριστω πρεπει κατι να προσεξω στην πρωτη χρηση;; τιποτα με την κρυπτογραφηση;;
-
to katafera αλλα πιο recovery twrp.img βαζω αυτο που κατβαζα πριν το berzlium 3,3,1,2;;;
-
εγραψα cd C:\adb και μπηκε στο φακελο μου γραφει στην τελευταια γραμμη List of devices attached unauthorized γιατι;;
-
Ναι και όταν δίνω και δεν το αναγνωρίζει το έχω στο c φάκελο.... Παλιότερα δουλευε θυμάμαι τώρα δεν ξέρω τι έγινε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ειμαι σε cmd γραφω adb devices μου λεει adb is not recognised as an internal or external command, operable program or batch file κατεβασα το adb παλι αλλα λειπει το recoverz.img τι ειναι αυτο το χρειαζομαι;;
-
twrp berylium 3.3.1.2 σωστα;;
-
θα εκτιμουσα απιστευτα μια βοηθεια για την εγκατασταση σε Poco( F1 ) εχω global unlocked θα κανω back up με google one και το miui. απλα δωστε μου μια κατευθυνση ευχαριστω.
-
Καλημερα παιδια. θελω να κανω μια αναβαθμιση στο ηχο στο σπιτι ηχεια και σκεφτομαι ηχομπαρα. κοιταω μηπως βρω καμια μπατζετ με dolby atmos αλλα το θεμα το mi box s υποστηρίζει τον ηχο η οχι;;; θα παραθεσω καποια προιοντα εαν κανω λαθος και απαγορευονται τα λινκ θα το διορθωσω(απλα πειτε μου που ειναι και οι κανονες να διαβασω αλλη φορα να ξερω.) idealo.de/preisvergleich/Offer…27_-dsb-2000-grundig.html idealo.de/preisvergleich/Offer…825_-ht-sbw460-sharp.html idealo.de/preisvergleich/Offer…67945_-…
-
Καλημέρα. Έχουμε χρονοδιάγραμμα για Poco F1? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Παράθεση από g7maks: “Έχω το mi box s και ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, έβγαλα τις μπαταρίες το αποσυνδεσα και το συνδεσα πάλι αλλά τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως έχεις συνδέσει ασύρματο πληκτρολόγιο η ποντίκι;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Το YouTube κάθε φορά που κλείνω το box όταν βλέπω YouTube και μετά το ανοίγω ξεχναει την τελευταία "συνεδρία"(δεν ξέρω πως να πω καλύτερα την τελευταία φορά που ήμουν μέσα) και με κάνει και log out ... Υπάρχει λύση σε αυτό το bug.;;; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
το νεο ποκο πανακριβο..... παντως η τιμολογηση της xiaomi αρχιζει και ξεφευγει.... ηδη μου εχουν μπει ιδεες για πιξελ η oneplus εαν οι τιμες ειναι στα 500+ ευρώ για του χρονου παντα φετος μαλλον δεν ειναι για εξοδα.... αλλαγη μπαταριας και αλλο ενα χρονο με το κινητο γιατι φετος το 5g μας το βαζουν με το ζορι να πληρωσουμε εμεις νταβατζιλικι επανερχομαι στο θεμα μπαταρια: εχει αλλαξει κανεις μπαταρια;;; σαν διαδικασια πως ειναι; υπαρχουν γνησιες μπαταριες;;;
-
Ζήτημα ασφάλειας;;;
tasos17 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαιδια δεν αντιλεγω σε αυτα που λετε. ΑΛΛΑ χθες ηρθε ενημερωση για αυτο το θεμα στην εφαρμογη του browser που αλλαζει την συμπεριφορα συλλογης πληροφοριων... τουλαχιστον εαν και στην ουσια δεν το παραδεχονται το αλλαξαν.