Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 200.
-
Καλημέρα. Μόλις πέρασα την 8.3.29 Dev και όλα δείχνουν καλά, εκτός από την Google camera, που παρ' όλο που το change log λέει ότι διορθώθηκε το κρασάρισμα που παρουσιαζόταν σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό παραμένει (τουλάχιστον στην δική μου συσκευή). Ευχαριστούμε τα παιδιά για την δουλειά τους!
-
Πέρασα την νέα dev 8.3.22 και με την βοήθεια της Arωma έκανα και μερικές ματζακουλιές. Π.χ. έβγαλα το στοκ εμαιλ και μετά πέρασα το Blue mail, έτσι για δοκιμή. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι ότι η Google κάμερα που δίνεται μαζί, εξακολουθεί να κρασάρει. Για διάρκεια μπαταρίας, θα δω προσεχώς.
-
Και να ρίξω το αντριλίκι μου;
-
Παράθεση από fog: “Μια σημείωση σχετικά με την παραπάνω gcam. Το πιθανότερο είναι να μην δουλεύει σε android 6, γιατί προορίζεται για android 7 και 8. Σε android 6 παίζουν οι εκδόσεις των 2 εφαρμογών που αναφέρονται εδώ HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά για redmi note 3 pro. ” Ακριβώς. Δεν παίζει σε android 6. Λέω να την δοκιμάσω στο Redmi 4X της γυναίκας μου, που έχει Android 7, αν καταφέρω να την πείσω ότι δεν θα το χαλάσω...
-
@ktlk21 Ε δώσε και κάνα λινκ να δοκιμάσουμε και εμείς οι πτωχοί...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πάντως η προηγούμενη έκδοση 3.0 σε εμένα δεν έπαιξε. Αντιθέτως, η 3.1 παίζει μια χαρά. Η πρώτη φώτο είναι από την Gcam με όλες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις (και με χρόνο έκθεσης περίπου 2") Η δεύτερη είναι από την στοκ κάμερα με ενεργοποιημένο το HDR Νομίζω δεν χρειάζονται άλλες διευκρινήσεις. Σταθερό χέρι χρειάζεται...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ναι τον διάβασα, αλλά είχα πρόβλημα με την ακριβώς προηγούμενη έκδοση, την 3.0 Δεν έπαιζε, ούτε μπορούσα να επέμβω στις ρυθμίσεις. Και εγώ με την 8.3.15 είμαι και εννοείται ότι το api2 είναι ενεργοποιημένο. Η 3.1 που μου έδωσες, εγκαταστάθηκε με επιτυχία και παίζει καλά. Τελικά όμως, είναι ίδια με την Camera X που έχω ήδη βάλει. Εννοώ είναι και οι δύο Google cameras. Απλώς υπάρχει διαφορά στις εκδόσεις, η Camera X είναι 3.2.042 και αυτή που μου έδωσες είναι 3.2.045 Θα πρέπει να συγκρίνω τις νυχτ…
-
Ναι. Αυτή είναι η κάμερα που έβαλα χτες και παίζει, η Camera X. Και έχει αξιοσημείωτη διαφορά από την στοκ (προς το καλύτερο βέβαια), σε συνθήκες χαμηλου φωτισμού.
-
@alvin1983 Λοιπόν, δεν γινόταν εγκατάσταση λόγω της ενσωματωμένης εφαρμογής Camera που υπάρχει στην XTRV 8.3.15 Η εφαρμογή αυτή έχει πρόβλημα και κρασάρει (θα το κοιτάξουν τα παιδιά). Την απεγκατέστησα και ναι μεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή που λες, αλλά δεν παίζει. Την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα 3-4 φορές όπως προτείνεις στο άλλο νήμα, αλλά δεν... Η φωτογραφική είναι μαύρη οθόνη και τα settings μισά. Δεν εμφανίζεται ούτε το HDR. Το video παίζει, αλλά μόλις το σταματήσεις κρασάρει. Αυτό που…
-
@alvin1983 Διάβασα σχετικά στο νήμα. H Gcam είναι η MGC 3.2.0.45_3.1 έτσι; Αλλά πως γίνεται να τις κρατήσω και τις δύο (την Camera X για ημερήσιες και την Gcam για νυχτερινές), μιας και συνάντησα το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω; Α, παρακαλώ λινκ για την MGC 3.2.0.45_3.1:
-
Ωραία λοιπόν! Τώρα μένει να μάθουμε, από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο, ποια είναι η καλύτερη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
-
Για να δούμε κάτι. Όπως είπα έχω βάλει την κάμερα Camera X, η οποία στις πληροφορίες της εφαρμογής λέει: Όνομα APK: com.google.android.GoogleCamera Έκδοση εφαρμογής: 4.4.020.163412804 Κατέβασα και πήγα να εγκαταστήσω και μία άλλη κάμερα, την: MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk, που την σύστησαν στο νήμα για το kenzo. Δεν εγκαθίσταται όμως καθώς γράφει: "Θέλετε να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση για αυτήν την υπάρχουσα εφαρμογή; Τα υπάρχοντα δεοδμένα σας δεν θα χαθούν. Δεν απαιτείται ειδική πρόσβαση"Και μόλις…
-
-
Κάνα δυο παρατηρήσεις. Είδα ότι υπάρχει ξεχωριστό εικονίδιο "Αναβάθμιση" για έλεγχο updates, καθώς η αντίστοιχη λειτουργία "Ενημέρωση συστήματος" στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", δεν λειτουργεί πλέον. Κανένα πρόβλημα, απλά το αναφέρω για επιβεβαίωση. Η εφραμογή "Camera" (που, αν δεν κάνω λάθος, είναι ξεχωριστή από την stock εφαρμογή), κρασάρει. Υπάρχει κάποιο fix ή να περιμένουμε την επόμενη έκδοση; Έχω εγκαταστήσει και την καμερο-εφαρμογή "Camera X", με το "Hdr+Kenzo-kate_3.2_cameraX.apk" (που δεν…
-
Είπα κι εγώ...τι είναι αυτό το ροδάκινο που μου βγάνει στα μούτρα...
-