Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.
-
Κόλλησε στο λογοτυπο. Το κινητο τωρα ηρθε απο vickmall και απο οτι θυμαμαι ειχε android 5. Εγω ακολουθησα τον οδηγο "φλασ για πρωτη φορα...." και κατεβασα την τελευταια ρομ (6.10.20 android 6) που ελπιζω να μην επηρεαζει πουθενα. Ακολουθησα τον οδηγο οπως παντα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη φορα που εκανα λαθος...
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΕχεις δίκαιο (απρόσεκτος...) αυτη εννοούσα 6.10.13. Thanks
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαιδες για αναβαθμιση απο 6.9.29 σε 6.9.30, περνάω τη ρομ στην sd και μετα να κανω αναβάθμιση μεσω twrp ή μεσω της "αναβαθμισης"που εχει το κινητο? ... ή δεν εχει σημασία από που θα το κάνω?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕυχαριστω ρε παιδες. θα το ξαναδω το απογευμα που θα επιστρεψω σπιτι
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα, εχω κανει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αλλα οχι με αριθμο κινητου (γιατι διαβασα οτι σε μερικες εταιρίες εχουν θεμα). Εκανα αίτηση λοιπόν βαση του μειλ πριν 8 ημέρες και στο τέλος της διαδικασίας με έβγαλε σε μια σελίδα με κινεζικα, την οποία μετέφρασα και έλεγε οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. 8 μερες μετα δεν εχει ερθει ακομα καποιο μειλ. εκανα κατι λάθος?
-
ΜήνυμαΣημρα Κυριακη ειχα λιγο χρονο παραπανω και ειπα επιτελους να περασω τα ΜΜ. Ακολουθησα τον οδηγο και όλα πηγαν αψογα. Να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον @lallasgr για τον αναλυτικοτατο οδηγο. Υπαρχει κατι ακομα που πρεπει ή ειναι καλο να κανω στο κινητο όπως η προσθηκη super user ή καποιου αλλου ζιπαρισμενου αρχειου? (οπως νομιχω ειχα κάνει με την εκδοση kernel)
-
Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από reggae_b0y: “Καλημέρα στη παρέα. Εχω ένα ενσύρματο ηχειακι nokia το οποίο όταν το συνδέω με το κινητό για να ακουσω ειτε ραδιοφωνο ειτε αποθηκευμενα τραγουδια ακουγεται μόνο ενα βουητό (σαν τα χιονια στην τηλεοραση). Σε αλλα κινητα λειτουργουσε και λειτουργει κανονικά. Απο τις ρυθμισεις στα ακουστικα δεν καταφερα κατι. υπαρχει καποια αλλη λυση? ” Αν δεις στο ακουστικό που έχεις η υποδοχή (βύσμα) είναι διφωνικο, εσύ θέλεις στερεοφωνικό. Δες την φωτογραφία παρ…
-
Καλημέρα στη παρέα. Εχω ένα ενσύρματο ηχειακι nokia το οποίο όταν το συνδέω με το κινητό για να ακουσω ειτε ραδιοφωνο ειτε αποθηκευμενα τραγουδια ακουγεται μόνο ενα βουητό (σαν τα χιονια στην τηλεοραση). Σε αλλα κινητα λειτουργουσε και λειτουργει κανονικά. Απο τις ρυθμισεις στα ακουστικα δεν καταφερα κατι. υπαρχει καποια αλλη λυση?