Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 91.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαιδες καλημέρα. Εκανα παραγγελια για ένα φιλο το κινητο μας απο vickmall με official global dev. Πρεπει πρωτα να περασω την ελληνικη dev lollipop και μετά να ακολουθήσω τον οδηγο σε αυτο το νήμα?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΠαιδες καλημέρα και απο εμενα. Εδω και μέρες παρακολουθω το συγκεκριμένο θέμα και σκεφτομαι να αναβαθμισω σε ΜΜ. Διαβασα τον οδηγο, φυσικα ειναι πολυ κατατοπιστικός, και λεω να προχωρήσω. Εγω εχω την Ελληνική 6.8.11 Dev. Εφαρμόζω κανονικα τον οδηγό χωρις προβλημα? Επισης στον οδηγο γράφει για τοπικό αντίγραφο των ρυθμίσεών και των εφαρμογών στην sd. Πως κάνω το τοπικό αντίγραφο?
-
Παράθεση από Samajman: “Καλημέρα σε όλους!! Επειδή χαζεψα λίγο με όλα αυτά που διαβάζω... Αυτές τις ημέρες θα σκάσω παραγγελία το εν λόγω κινητό.. Τελικά ποια ρομ να επιλέξω;; παρακαλώ προτείνετε μου την καλύτερη επιλογή !! παραθέτω φώτο... , αυτή που ονομάζεται global DEV είναι official ή σαν την multilanguage την προβληματική "unofficial", γνωρίζει κάποιος;; ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! ” Αν και νιουμπας εδω, θα πω official dev global ωστε να μπορεσεις να ξεκλειδωσεις το bootloader και να…
-
Παράθεση από meletis: “Το τηλέφωνο πρόκειται να το παραγγείλω αύριο, μεθαύριο απο το Vickmall. Εκτός απο αυτά που δίνουν ως δώρα δηλαδή :Silicone case +tempered glass , έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστή θήκη , ή υπάρχει μόνο η γνήσια, την οποία δέν την βρίσκω , γράφει μια που λέγεται MOFI. Επιπλέον πρέπει ο ίδιος να τους ζητήσω ευρωπαικό αντάπτορά ή απο μόνοι τους σου στέλνουν? Ευχαριστώ. ” O ανταπτορας που μου εστειλαν απο το vickmall ηταν όντως αρκετα μεγαλος και δεν χωρουσε σε καμια πριζα …
-
Καλημέρα, χθες το απογευμα αφου περασα την τελευταία ελληνικη dev 6.8.11 και μετα περασα και τη Radon V2.3. Ειναι νωρις ακομα αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ικανοποιητικες. Βεβαια το Android System και το Kernel (Android OS) ειναι στο 21,7 και 13,8 και γενικα το App usage ειναι στο 66-70%. Ειναι λογικες αθτες οι τιμές? Ολοι εχουμε τα ιδια νουμερα πανω - κατω? Εγω νομιζω οτι ειναι υψηλα
-
Ρε παιδια ψαχνω να βρω εναν οδηγο αλλαγης ρομ απο ελληνικη dev στην τελευταια ελληνικη dev αλλα δεν μπορω να βρω (μπορει να μην υπαρχει). Φανταζομαι οτι ειναι ευκολο αλλα επειδη δεν το εχω ξανακανει θα ήθελα καπου να "παταω". Θα πρεπει να κάνω και back up (πως?)? Πρεπει να κανω καθαρη εγκτάσταση? είναι καλύτερα?
-
Καλημέρα σε ολους. Επανερχομαι στο θεμα μπαταρια στο οποιο ειχα ανφερθει πριν περιπου 1 εβδομαδα (δεν περιμενω να θυμαται κανειας κατι) οπου η μπαταρια μου εβγαζε 1 μονο μερα με λιγη χρηση. Απο οτι βλεπω όταν το "Συστημα Android" και το "Kernel (Android OS) ειναι σε μεγαλα ποσοστα η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα (παραθετω καποια screenshots). Μηπως πρεπει να αλλαξω ρομ? Μπορει καποιος να δωσει το λινκ αλλαγης ρομ? Εχω ξεκλειδωσει το κινητο, και εχω φλασαρει την GTV6.7.21 dev ελληνικη. Επειδη δε…