Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 118.
-
Παράθεση από NasDriver: “Από μπαταρία πως ήταν όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα ? Δοκίμασε να το βάλεις στο φορτιστή του για 4-5 ώρεκαλΜαλλον μπηκε ” μαλλον ειμαι edl. Anagnvrizetai san Αναγνωριζεται σαν Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4) Τωρα τι κανω? Κατεβασα fastboot (whyred_global_images_V9.5.17.0.OEIMIFA_20180629.0000.00_8.1_global_e909d3d1af) k φλασαρω με XiaoMiFlash?
-
@BanditGR δεν ανοιγει καθολου. Προσπαθω να το βαλω σε edl με πατημενα vol- vol+ κ συνδεση στην usb αλλα δεν το αναγνωριζει το pc
-
Καλησπερα. Redmi note 5 3/32 ξεκλειδωτο κ περασμενη xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5. κατεβασα πριν την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.10 κ την εγκατεστησα. το τηλ δεν ανοιγε, ειχε κολησει στο miui logo καμια ωρα περιπου Ετσι εγκατεστησα ξανα την χiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_arΩma_8.7.5 κ αφου τελειωσε επιτυχημενα η εγκατασταση εκανε επανεκκινηση κ απο τοτε δεν ανοιγει. Νεκρο εντελως. Ουτε recovery μπαινει ουτε fastboot Οποια βοηθεια απο τους ειδικους δεκτη Ευχαρισ…
-
Καλησπερα. Απο σημερα κατοχος redmi note 5 3/32. Ερωτηση: Ενω στο παρελθος με τον ΜΙ λογαριασμο μου εχω ξεκλειδωσει σε 32 ωρες, κ ενω το τελευταιο ξεκλειδωμα ηταν πριν περιπου 2 μηνες, σημερα μου εβγαλε οτι πρεπει να περιμενω 360 ωρες. Ξερει καποιος κατι γι αυτο? Σας εχει τυχει? Αλλαξε κατι? Ευχαριστω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54922/
-
Καλησπερα. Εχω το 4a Rolex με την προηγουμενη stable. Περασα twrp 3.2.1.0 κ μετα θελω να κανω εγκατασταση την stable 9.2.1.0. αφου εκανα τα απαραιτητα wipes, προχωραω σε προσαρμοσμενη εγκατασταση της αρωμα. Αφου επιλεξω τα τι κ πως, οταν πατησω εγκατασταση, μου βγαζει οτι η συγκεκριμενη rom ειναι για rolex αλλα εγω εχω a!!!!!!! Tι στο καλο εννοει? Αφου το 4a ειναι το rolex κ μεχρι τωρα ολα rolex τα κατεβαζα Ευχαριστω
-
Αυτο με την HK αποθηκη ειδα κ μετα το Belgium κ μπερδευτηκα. Ειπα μηπως αλλος εδω ειχε παρομοια εμπειρια κ βρηκε ακρη
-
Καλησπερα. Επειδη θελω να προχωρησω σε αγορα του κινητου, σαν τροπο αποστολης αναφερει τους 3 που δειχνει η φωτο. Ερωτηση. Στο σημειο που λεει Belgium registered, εννοει οτι θα ερθεια απο Ευρωπη αρρα δεν θα εχει τελωνειο? Ευχαριστω
-
Redmi note 4a Rolex.
ΜήνυμαΚαλησπερα. Μετα την εγκατσταση τελευταιας rom [7.11.23] Xiaomi Redmi 4A (Rolex), αρχισαν τα κολληματα κ το κλεισειμο του κιν συνεχεια περασα με factory rest την xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_V9_XTRV_7.10.12.zip που μεχρι τοτε δουλευε απροβληματιστα κ παλι τα ιδια. Τωρα περναω με factory reset την τελευταια stable. ανεβαζω αποτελεσματα κ ενημερωνω. Αν εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα, περιμεω οποια βοηθεια Ευχαριστω πολυ
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Dim Max - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημερα. Με εγκατασταση χθεσινης aroma σε redmi 4a rolex, η twrp εκδοση ειναι στο τηλ η 3.0.2.0 ενω στο νημα με τις twrp για το συγκεκριμενο τηλ ειναι η 3.1.0.0. Nα κατεβασω την νεοτερη κ να την εγκαταστησω η να τ αφησω ως εχει? Ευχαριστω
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
Dim Max - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “υποχρεωτικα θα κανεις root ,γιατι αν δεν φλασαρεις supersu η το lazyflasher το κινητο δεν θα ανοιξει (bootloop) ” λοιπον για να μην γινει λαθος. φλασαρω su κ ανοιγω την stable για να παρω backup η βαζω su κ φλασαρω την αρομα?
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
Dim Max - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημερα. Redmi 4a με τελευταια official stable. Ξεκλειδωσα bootloader k εβαλα twrp. Ερωτηση: Μπορω να περασω οπως ειναι στην stable supersu για να το rootαρω επειση θελω το root για να παρω titanium backup κ επειτα να περασω την aroma?
-
Καλησπερα κ χρονια πολλα. Ξαφνικα το τηλ αρχισε να μπαινει σε διαφορα apks που βρισκονται στο κατω μερος της οθονης (δαιμονισμενο?) Συμπεριφερεται σαν να το παταω εγω. Εγινε reboot, ολα τα wipes αλλα το προβλημα παραμενει. Μαλλον τα παιξε η οθονη. Rom xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.6.10. Καποια γνωμη η καποιο μαγαζι στην Πατρα που αναλαμβανει ελεγχο-επισκευη? Ευχαριστω
-
@manol80 ευχαριστω για την βοηθεια. Τελικα με fr εστρωσε
-
@manol80 Μολις δοκιμασα εγκατασταση Nova Launcher κ τον περναει κανονικα. Καμια αλλη προταση? Ευχαριστω για την βοηθεια.