Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.

• υποθέτω πως δεν θα το ξεκλειδώσει πάλι αφού δεν έχω άδεια .

• μια βοήθεια παιδιά , κατέβασα την εφαρμογή και δεν με βάζει να κάνω αίτηση για κάποιο λόγο αλλά μετά μου βγάζει αυτό . Τι να κάνω ?

• μπορείς να μου πεις ποιον οδηγό να ακολουθήσει ? ευχαριστώ

• καλησπέρα παιδιά , brickare του αδερφού μου το rn3 pro και πάει να κάνει την διαδικασία και όταν βάζει στο browese τον φάκελο με την ρομ και κάνει refresh δεν του εμφανίζει τίποτα , μου είπε ότι στο mi του βγάζει device isnt supported . Τι πρέπει να κάνουμε ? (το κινητό ήταν ξεκλείδωτο με ελληνική ρομ , τώρα ακριβός τι το έκανε δεν ξέρω , μόνο σε fastboot mode μπαίνει .)

• παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η nohon που πήρα εγώ (και πολλά άτομα ακόμα) κλίνει όποτε της καπνίσει ....έβγαλα την εξοικονόμηση ενέργειας και πάλι τα ίδια....δεν ξέρω γιατί είστε τόσο ενθουσιασμένοι

• παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την nohon μέχρι τώρα δεν την πολυχριάστικα οπότε δεν την χρησιμοποιούσα σήμερα όμως που την δούλεψα κλείνει συνέχεια. Είχα κλήση έκλεισε μετά το άνοιξα πήρα εγώ τηλ και όταν μιλούσα έκλεισε , το άνοιξα πριν να βάλω το pin ξαναέκλεισε μετά έκλεισε και μια φορά όταν ήμουν fb ...πάλι σε ελαττωματική έπεσα ?

• χαχαχ εγώ διαφωνώ με τα παιδιά, από θέμα αυτονομίας ναι όντος είναι καλή αλλά εμένα (και σε άλλα παιδιά από ότι διάβασα ) απενεργοποιείτε σε άκυρες στιγμές όπως ακριβός και οι "original" οι οποίες αγοράσαμε extra .

• Μετά από μια βδομάδα χρήσης της nohon να σας πω και εγώ τα συμπεράσματα μου . Εμένα μου κρατάει σχεδόν το ίδιο με την κανονική αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα που είχα και με την 2η της xiaomi απενεργοποιείτε η συσκευή από μόνη της . Ενώ με αυτήν που ήρθε η συσκευή δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα .

• Παράθεση από AlexisDS: “Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Τρομερή διαφορά με την Nohon. Είδα πρώτη φορά στην ζωή μου 4 ώρες SOT στο Redmi Note 2 μου. Με την κλασική χρήση που του κάνω με την original μπαταρία το βραδάκι έφτανε 15-20%. Με την Nohon 25-40%. Μεγάλη διαφορά. Και έχει κάνει 2 φορτίσεις μόνο. ” από που την αγόρασες; στείλε λινκ αν θες

• Καλησπέρα παιδιά...την περασμένη εβδομάδα με τις βροχές έπεσε μέσα σε μια λακούβα το rn2 μου....το σήκωσα δεν πρόλαβα να το απενεργοποιήσω και έγινε μπλε η οθόνη . Το έκανα ένα πιστολάκι ,μετά του έβγαλα τις βίδες το άνοιξα (χαμός...μέσα στα νερά) το σκούπισα το έκανα και ένα πιστολάκι πάλι και άφησα 3 μέρες μέσα στο ρύζι (έτσι διαλυμένο ) , και του έκανα κάθε βράδυ πιστολάκι. Δούλεψε κανονικότατα !!! ΣΚΥΛΊ !!!!!

• Παράθεση από spyrossss: “Καλησπέρα,εκανα εγκατάσταση το asphalt 8 και το εκανα minimize γιατί έπρεπε να κατεβάσει κάτι αρχεία,και μετά από λίγο έκλεισε από μόνο του.Μου το έχει κάνει και σε άλλη εφαρμογή.Τι ακριβώς φταίει; Επίσης παρατήρησα ότι τις 4 τελευταίες επαφές που αποθήκευσα τι έχασε. Είμαι με stable 7.2.3. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η μπαταρία σου φταίει ...εμένα στην μπαταρία που ήρθε με την συσκευή δεν το κάνει αλλά στην 2η που αγόρασα το κάνει συχνά .…

• και εγώ μαζί είχα αγοράσει και 2η μπαταρία (gearbest) αλλά ούτε εμένα μου βγήκε καλή αδειάζει γρήγορα απενεργοποιείτε μόνο του κλπ...τώρα παρήγγειλα το 10000mah powerbank της xiaomi ελπίζω να βολευτώ ...αν πάρεις άλλη μπαταρία και σου βγει καλή ενημέρωσε μας!

• ναι πέρνα την επόμενη σε εμένα λύθηκε

• έχεις δίκιο αυτό γίνετε...άρα το θέμα το έχει το fb ?

• ωραία το 2ο πρόβλημα λύθηκε ...μήπως ξέρει κανείς για το 1ο ???

• Καλησπέρα , έχω 2 προβλήματα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1ον στις τελευταίες 2 ρομ (βάζω κάθε ενημέρωση που κάνετε ) παρατήρησα ότι όταν μου στέλνουν ηχητικό μήνυμα στο facebook δεν μπορώ να χαμηλώσω τον ήχο μόνο για το ηχητικό όμως...μπορεί όλες οι εφαρμογές να έχουν κλειστό τον ήχο και αυτό να παίζει, επίσης συνδέω τα ακουστικά δείχνει ότι συνδέθηκαν και παίζει από το ηχείο ...καθαρά και μόνο στο facebook όμως, στην μουσική και στα υπόλοιπα λειτουργεί κανονικά η ένταση! δεν ξέρω αν είναι…

• Mi Key 3.2.3 GR

strumf13 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...note 2...δεν έχω την εφαρμογή και δεν γίνετε εγκατάσταση...έκανα και clean cache από recovery αλλά τίποτα! έχω την τελευταία dev(GTV 6.8.11)

• το ότι έγινε ολόκληρη έκρηξη και το μπροστά μέρος δεν έπαθεουτε γρατζουνια;;; αυτό θα πεί γερή κατασκευή!

• παιδιά έχω ένα προβληματάκι , έχω την τελευταία dev (6.7.21) όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις να βάλλω δακτυλικό αποτύπωμα με πετάει στο κλειδωμα οθόνης και δεν με αφήνει να βάλω , καμιά ιδέα ?

• @GR_Macedon το χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς με 2 μπαταρίες και το έκανεκαι με τις 2...τώρα έκανα clean flash άμα μου ξανασυμβεί θα σας πω