Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από geomaza: “Καλησπέρα! Να σε ρωτήσω κάτι? Πως μπορεί και πουλαει το redmi note 3 pro 32giga σε αυτη την τιμή? Είναι αρκετά μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους, banggood, vickmall, gearbest, geekbuying... ” Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς το πώς το κάνει, όμως εύκολα γίνεται αντιληπτό.Προφανώς τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει πολύ πιο επιθετική πολιτική στις τιμές των συσκευών, θέλοντας να αξιοποιήσει διάφορα πράγματα, όπως την ανανέωση της σελίδας του, τον ντόρ…

• Παράθεση από Xstos: “Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521 Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : yeso521.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Redmi 3 Θήκη Γνήσιο τζαμάκι Xiaomi Ημερομηνία αγοράς : 18/05/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9,5 Θα ήθελα λίγο καλύτερη συσκευασία, όχι πως ήταν κακή, αλλά δεν με έπεισε ότι μπορεί να αντέξει πολύ ταχυδρομικό "ξύλο" Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε Tα σ…

• Καλορίζικο! Θα μας πεις μια τιμη? Βασικά μπήκα στον YESO521 και έχω χαζεψει, ειδα τιμη για το redmi note 3 pro και πιστευω ή ειναι λάθος τιμή ή λάθος κινητό ή μας κοροϊδευουν ή είμαι βλάκας που το πήρα απο αλλού... μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση! Παράθεση από nipapa: “Επωνυμία της επιχείρησης : yeso521 Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : yeso521.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32 Golden Nillkin Xiaomi Mi4C H+ Glass Screen Protector Ημερομηνία αγοράς : 20/05/2016 Την αξιολόγησ…

• Μου αρέσει πολύ αυτό το κινητό! Value for Money, Xiaomi M4 Mi4 2GB 4G LTE Phone Snapdragon MSM8974AC Quad Core 2.5GHz 5inch 1920*1080 FHD Screen 2GB RAM 16G Single Sim 13.0MP Android SmartPhone

• Παράθεση από Project_P: “@geomaza Βασικα αμα διαβασεις τους 2 οδηγους που σου εβαλε ο @kostas43 προσεκτικα θα βγαλεις ακρη. Ουσιαστικα βγαζεις την rom που ειχε απο vickmall και περνας μια Dev (δεν εχει σημασια κινεζικη η Global ) , μετα ξεκλειδωνεις τον bootloader και τελος περνας την ελληνικη και εισαι οκ. ” Σας ευχαριστώ και τους 2, μεχρι στιγμής τρέχω και δε μπορώ να διαβάσω τους οδηγούς αναλυτικά! Θα το κάνω, σκέφτομαι όμως να βάλω την επίσημη αγγλική να κάνει και update (λογικά) με την προϋ…

• Παράθεση από lallasgr: “@geomaza ποια ακριβώς ρομ έχεις? Μάλλον δεν είναι official γιαυτό εχεις αυτα τα προβλήματα. Πήγαινε στους οδηγούς και περνά την official global. Sent from my Redmi Note 3 Pro ” MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) Αυτά γράφει! Επίσης ξέρετε το SAR της συσκευής? Ευχαριστώ!

• Παράθεση από kostas43: “Παράθεση από geomaza: “Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθει... Αν θελει κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει... Έχω το redmi note 3 pro , έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootlocker και μου εστειλαν μήνυμα οτι έγινε και να κατεβάσω κάτι απο ένα σαιτ... Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος και αν διορθώνει το πρόβλημα με το pin που το πατας 2 φορές για να μπει στο κινητό αλλά απο χθες δε μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το wifi... ψαχνει ip κλεινει και ξανα…

• Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναπαντηθει... Αν θελει κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει... Έχω το redmi note 3 pro , έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootlocker και μου εστειλαν μήνυμα οτι έγινε και να κατεβάσω κάτι απο ένα σαιτ... Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος και αν διορθώνει το πρόβλημα με το pin που το πατας 2 φορές για να μπει στο κινητό αλλά απο χθες δε μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το wifi... ψαχνει ip κλεινει και ξαναψάχνει... Είναι άδικο που έβγαλαν official glob…

• Παράθεση από Souits: “Μετά από αρκετές ημέρες παρατήρησις και διαβάσματος έχουμε τα παρακάτω: 1. Unlock Site(+ Οδηγός) 2. MiFlashUnlock(Πρόγραμμα) 3. Developer Rom(Eng-Chinese)- (Και stable global) 4. TWRP(Μαζί με οδηγό και απαραίτητα προγράμματα + Root) 5. Ελληνική Rom(Μαζί με οδηγό και απαραίτητα προγράμματα) 6. Gapps(Google Play + Οδηγός) σσ. Θα Γίνει ποιο αναλυτικό το ποστ. ” το πρὀβλημα φίλε είναι οτι θέλω ελληνικά στο κινητό γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικα, οκ με τις ρομ και τη διαδικασία... α…

• Παράθεση από Sonicaki: “Παράθεση από geomaza: “Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου... ” @geomazaΚαλως ήρθες! Δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ σου λέω πως με το που το πιάσεις θα τα ξεχάσεις όλα.. Πραγματικά μπορεί να διαβάζεις τόσα και να φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι τίποτα. Το βασικό είναι να έχεις υπομονή να διαβάζεις τους οδηγούς καλά και να μην προχωράς στη διαδικασία αν δε τα έχεις καταλάβει όλα. Απορίες ρω…

• Παράθεση από cristos27: “XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Τουμπανο!!!Τι βγάζει ο Κινέζος! ” Έχει βγάλει καλύτερο... Xiaomi Mi5: Price, Specs and Reviews

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από Flamef: “Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi . ” Οταν λες μικροπροβληματα, για πες τι ακριβως εχεις δει Παράθεση από geomaza: “Παράθεση από Sonicaki: “ ” Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου.. ” Μην ανυσηχεις φιλε και εγω στην αρχη πελαγωσα με ολα αυτα που διαβαζα γιατι και εγω δεν ηθελα να πολυασχοληθω, αλλα ευτυχως υπαρχει με…

• Παράθεση από Sonicaki: “Μπράβο στον @mutunas! Ωραία προσέγγιση Βέβαια επειδή μιλάμε για Xiaomi και όχι για "μπιπ" θα ήθελα να συμπληρώσω πως σήμερα έβαλα την global fastboot γνωρίζοντας πως θα τα χάσω όλα. (και τι έγινε; μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; ναι για unlock bootloader λέω) όταν το τηλέφωνο άνοιξε πήρα μια ανάσα και το πήρα απόφαση να το ξαναστήσω απο την αρχή. Αμ δε.. με πρόλαβε συνδέθηκε στο micloud και μου ξανακατέβασε κυριολεκτικά τα πάντα. sms, contacts, apps, foto κ.τ.λ. Όσοι έχ…

• Redmi note 3 bluetooth + car audio issue

geomaza - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris_kak: “Να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας μιας και έχω ένα μικρό πρόβλημα με το bluetooth στο note 3 μου. Μου βρίσκει το Ford Audio bluetooth σύστημα που έχει το αυτοκίνητο, αλλά μόλις το επιλέξω, μου λέει πως είναι λάθος ο κωδικός ή το ΡΙΝ χωρίς όμως να μου δίνει κάποια επιλογή για να την επιλέξω και να βάλω το ΡΙΝ, το οποίο όντως χρειάζεται να το βάλεις για να συνδεθεί η συσκευή με το αυτοκίνητο. επισυνάπτω και δύο screenshots του τί βλέπω στη συσκευή μήπως και βοηθήσει.. ΥΓ…

• Καλωσόρισα! Καλώς σας βρήκα! XIAOMI MI4 2GB RAM Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen MIUI 6 System 4G LTE Smartphone online - coolicool