Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 91.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ , έχω μια ερώτηση. Έχω το poco F1 με global stable 10.2.3.0 και ακόμη και δύο μήνες μετά δεν μου έχει έρθει το upadte (το οποίο έχω ακούσει ότι έχει πολλά προβλήματα) 10.3.4.0 με Netflix 1080 60 fps 4k κλπ, μου προτείνειτε να το βάλω manually ή να περιμένω για την επόμενο stable;
-
Τα έκανα, τίποτα. Μήπως να βάλω την xtrv;
-
Ξέρει κανείς τι γίνεται; Σε Mido.. Με την προηγούμενη και την τωρινή τα ίδια..
-
Σε Mido υπάρχει κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος ή απλά να περιμένουμε;
-
Σε Mido υπάρχει κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος ή απλά να περιμένουμε;
-
Να φανταστώ με την stable θα φτιάξει;
-
Μια ερώτηση. Οταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και τραβάω την "κουρτίνα" δεν μου δείχνει τις ειδοποιήσεις. Μόνο σε εμένα γίνεται αυτό;
-
@amavroudis Πρώτα factory και μετά εγκατάσταση σωστά;
-
@amavroudis Miui 9 τελευταία version Δεν την έχω περάσει ακόμα. Ρωτάω για να ξέρω.
-
Σε Mido μετά την εγκατάσταση τρώει τρελό κόλλημα; θα χρειαστεί FR?
-
@marabu και κάτι τελευταίο. Μόλις βάλεις την rom πας πίσω στο twrp και κάνεις wipe cache και davlik και μετά reboot ;
-
Παράθεση από marabu: “Παράθεση από diaselo: “@MIUI_ART υπάρχει περίπτωση bootloop σε Mido; ” Στο δικό μου mido την πέρασα πάνω από την παλιά μόνο με τα wipe χωρίς factory reset και όλα πήγαν καλά!! ” Ευχαριστώ. Ελπίζω το ίδιο και σε εμένα
-
@MIUI_ART υπάρχει περίπτωση bootloop σε Mido;
-
Σε Mido να κάνω factory reset ή format data?
-
Θέλω βοήθεια!! Εκανα backup στην SD σε Mido , κόλλησε στο 100% και μετά όταν άνοιξα το κινητό μου λέει ότι η SD είναι κατεστραμμενη! Τι να κάνω;
-
Αμα κάνω restore μετά θα γίνει το αυτό με το που δεν σε αφήνει να μπει στο κινητό (αλλάζει ο κωδικός)?
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΑν δεν έχω χωρο στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της αποθήκευσης μπορώ να βάλω το backup στην SD, έτσι ?
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠριν το factory reset κάνουμε ένα backup έτσι;