Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• Παρέλαβα προχθές το band 3 international και εγκατέστησα το Mi fit από το google store. Στο κινητό (Redmi Note 5) έχω Αγγλικά ως γλώσσα και region Ελβετία. Θέλω Αγγλικό μενού στο κινητό αλλά και στο band, ωστόσο, ως γνωστόν, στο band δεν εμφανίζονται Ελληνικοί χαρακτήρες. Διαβάζοντας posts του συγκεκριμένου thread είδα ότι υπάρχει αρχείο με Ελληνική γραμματοσειρά (post #2 & 3). Μπορώ να εγκαταστήσω μόνο αυτό ώστε να έχω Αγγλικό μενού στο band αλλά και να δείχνει Ελληνικούς χαρακτήρες? Α όχι υπάρ…

• Παράθεση από NasDriver: “Νομίζω ότι δεν μπορείς να έχεις δύο διαφορετικές γλώσσες στο mi band ” Στην περιπτωση που βαλεις το Ελληνικο firmware, που εχουν δημιουργησει τα παιδια εδω, και καποιος σου στειλει ειδοποιηση με Αγγλικους χαρακτηρες, δεν θα εμφανιστουν σωστα?

• Πρόβλημα (χοντρό) με Mi Band 3

sidis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από John Gantas: “Φυσικά όταν το ξανά σύζευξα με το δικό μου κινητό , λειτούργησε άψογα. Πήρε και τα ελληνικά , με τα θεματάκια του ( τα κενά τα δείχνει με ? ,αλλά δεν με καίγεται καρφί. Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ και τα παιδιά που ποστάρουν εδώ με βοήθησαν πολύ (χωρίς πλάκα - διάβαζα κυρίως -Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16 ” Δλδ τωρα στο Band εχεις Αγγλικα και υποστηριξη Ελληνικων με τα προβληματακια (κενα με ?)που αναφερεις?

• Mi band 3 international version

sidis - - Mi Band

Μήνυμα

καλησπερα, Σκεφτομαι την αγορα του Mi band 3 international version απο κινεζικο μαγαζι. Η επιλογη για international γινεται μονο και μονo για τα Αγγλικα και να μην μπλεκω με κινεζικα, οπου μετα απο αναβαθμιση θα υποστηριζει Αγγλικα κτλ κτλ. Επειδη εχω μπερδευτει, θα ηθελα να ρωτησω, οταν με καλει μια επαφη, αν θα φαινεται το ονομα που ειναι γραμμενο στα Ελληνικα. Να σημειωσω οτι το μενου του κινητου ειναι στα Αγγλικα ενω οι επαφες στα Ελληνικα. Δεν θα ηθελα να περασω το Ελληνικο firmware, διχως …

• Παράθεση από amavroudis: “Ποιο έχεις; Το Kate (se) η το kenzo (SD); ” kenzo Σε ευχαριστώ!

• Υπαρχουν 2 fastboot rom στο συγκεκριμενο λινκ Ποια κατεβαζω? την "Redmi Note 3 SD Latest Global Stable" ή "RedMi Note 3 Special Edition Latest Global Stable"?

• Miui Mail App

sidis - - MIUI Store

Μήνυμα

Στο RedMi Note 5 δεν υπηρχε προεγκατεστημένη η mail εφαρμογη. Μετα απο ψαξιμο, κατεβασα κ εγκατεστησα αυτη. Δουλευει μια χαρα με miui 9 και miui 10 που εγκατεστησα σημερα. Το συγκεκριμενο θα κανει auto updates ή θα χρειαζεται να εγκαθιστω καθε φορά χειροκινητα την νεοτερη εκδοση? Αν ισχυει το παραπανω, υπαρχει καποιος τροπος ωστε να το εχω και να γινονται αυτοματα τα updates?

• Παράθεση από amavroudis: “Έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader; Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το about phone να δούμε ποια έχεις τώρα επάνω; Το πιο πιθανό είναι να μη σε αφήσει να την περάσεις όπως σκέφτεσαι και να θέλει fastboot με το miflash. ”

• Παράθεση από amavroudis: “Έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader; Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το about phone να δούμε ποια έχεις τώρα επάνω; Το πιο πιθανό είναι να μη σε αφήσει να την περάσεις όπως σκέφτεσαι και να θέλει fastboot με το miflash. ” Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω screenshot, διοτι το κινητό ανήκει στην μητέρα μου και πρπεπει να πάω απο το πατρικό... Αν καταλαβαίνω σωστά, θα πρέπει να εγκαταστήσω την fastboot rom και εν συνεχεία την stable rom?

• Σε RedMi Note 3 pro έχω την official developer rom και θέλω να εγκαταστήσω την official stable rom. Την μετάβαση αυτή μπορώ να την κάνω μέσω TWRP ή θέλει κάτι το διαφορετικό (δεδομένου ότι η stable έχει MIUI 9 ενώ η developer 10)? Αν μεταφέρω τη rom στο κινητό και προσπαθήσω να την εγκαταστήσω μέσω του system update, θα έχει αποτέλεσμα?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sidis: “Και πως θα μπορεσω να παω σε MM καποια στιγμη? ” Μπορείς να την βάλεις με αναβάθμιση απλά.. Αν θέλεις να πας σε Ελληνική την βάζεις και από twrp.Ο μόνος λόγος που πρέπει να βάλεις την 6,8,18 είναι γιατί μόνο αυτήν παίρνει μέσω updater αυτή τη στιγμή. Το MiPcSuite σου δίνει πάντα Κινέζικη ρομ... Αν θέλεις μπορείς να περάσεις και εκείνη για το ξεκλείδωμα.. ” Όντως την πηρε με αναβαθμιση, οποτε πλεον ειμαι σε ΜΜ! @geoanto555 : Σε ευχαριστω για την βοηθ…

• Παράθεση από Thracia: “Πολύ πιθανόν να εχεις! Μετάβαση από LP σε MM ” Και πως θα μπορεσω να παω σε MM καποια στιγμη?

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sidis: “Εψαξα και η πιο παλια που βρηκα ηταν η 6.9.9 dev ” Εδώ miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1.zip ” Σε ευχαριστω. Το αρχειο ειναι zip. Υποθετω μπαινει με recovery mode κ οχι μεσω MiFlash?

• Παράθεση από Thracia: “Πολύ πιθανόν να εχεις! Μετάβαση από LP σε MM ” Αναφερεσε στο οτι μπορει να μην "κατσει" σωστα και να brickarei το κινητο? Διοτι απο θεμα εφαμρογων το κινητο δεν εχει τιποτα εγκατεστημενο μεσα. Εχεισ καποιο λινκ να κατεβασω την 6.8.18 dev?

• Παράθεση από Thracia: “Αν εισαι σε stable global πρεπει να βαλεις την 6.8.18 dev ” Αν βαλω την τελευταια θα εχω προβλημα? Εψαξα και η πιο παλια που βρηκα ηταν η 6.9.9 dev

• Παράθεση: “ C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.005s] finished. total time: 0.005s C:\adb> ” Bootara σε fastboot mode για να δω την παραπανω πλροφορια και το MiPCSuite μου εβγαλε να επιλεξω zip package μεταξυ stable & beta. Να υποθεσω οτι η stable ειναι η Global Stable και η beta η Global Developer? Μπορω να κανω update μεσω αυτου?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sidis: “Εχωντας αυτον τον driver μπορω να συνεχισω σε εγκατασταση Rom και πως? ” Από την στιγμή που είναι ξεκλειδωτο φλασαρε σε fastboot modeUnbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Επαιξε!!!! Νασαι καλα φιλε μου! Εβαλα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download. off topic: Ειδα οτι δεν εχει Ελληνικα.Μπορω με καποιον τροπο να εχω Ελληνικα απο official rom ή …

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sidis: “Εχω διαβασει οτι o kedacom δεν ειναι ο σωστος driver. ” Κάνε την αλλαγήΕλληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Έκανα την πρωτη λυση και το αποτελεσμα ειναι να εμφανιζει Android bootloader interface driver. Τη δευτερη λυση δεν μπορω να την κανω διοτι δεν εχω δυνατοτητα για rollback driver. πλεον εχω αυτη την εικονα: Πα…