Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
battery drain
nikolas - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚανείς να ξέρει να ξεματιάζει κινητά (με εξειδίκευση σε ΜΙ3 κατά προτίμηση); Αν όχι τη βοήθειά σας παρακαλώ μπας και σώσω το δικό μου. Από προχθές άρχισε να μου κάνει διάφορα με την μπαταρία. Το έβαζα για φόρτιση και δεν ανταποκρινόταν, φόρτιζε μέχρι το 29% και μετά τίποτα, αναβόσβηνε το λεντάκι, Δοκίμασα διαφορετικούς φορτιστές, το παουερμπανκ μέχρι που το άφησα να ξεφορτίσει τελείως και το έχω αυτή τη στιγμή σε φόρτιση με σκοπό να το αφήσω κανένα δωδεκάωρο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bu…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
nikolas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Deus164: “έκανα factory reset και η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε αν και έχω την εντύπωση ότι σε αναμονή καταναλώνει περισσότερο από ότι συνήθως, οι εφαρμογές που δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν τώρα δουλεύουν κανονικά Έχει δει κανεις διαφορα στή camera? έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί η ποιότητα φωτογραφίας και ότι δουλεύει ποιο γρήγορα Το μονο θέμα μέχρι στιγμής είναι με τα daily lockscreens όταν πατάω στην lock screen το εικονίδιο πάνω αριστερά βγάζει τ…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
nikolas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαDone και σε μένα! Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου την απουσία του Here maps και αδυνατώ να το εγκαταστήσω. Έκανα καθάρισμα της εφαρμογής, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του google λογαριασμού, ακολούθησα και τον οδηγό του playstore αλλά το Ηere δεν είναι here! Πολλά μπράβο στην ομαδάρα για την υποστήριξη που μας παρέχει!
-
Να ΄μαι κι εγώ! Καλές γιορτές παίδες και δυνατά! username nikos1967
-
Στο Μi3; Και σε μένα στις 2 τελευταίες δεν ανταποκρίνεται.
-
Καμιά βοήθεια προς τα δω μιας και προσπαθώντας να περάσω την τελευταία rom κολλάει ώρες στην αρχική οθόνη με το λογότυπο και δεν ξεκουβαλάει; Σε καμιά άλλη έκδοση δεν μου άφησε ατελή εγκατάσταση
-
Σίγουρα θα χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή. Τώρα για τα μενού, υπάρχει μία αγγλική έκδοση του firmware στο αγγλικό MIUI, αλλά νομίζω ότι πλήρωνες κάτι. Δεν ξέρω εάν το έχουν κάνει και αγγλικό το μενού της.[/quote] Βρήκα αυτό, πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. youtube.com/watch?v=ASCpFfQ4SIA
-
Καλημέρα, σε περίπτωση που αγοραστεί η εν λόγω τηλεόραση, ξέρουμε αν θα έχει μενού σε άλλες γλώσσες; Υπάρχουν conflicts για να παίζει σαν tv στην Ελλάδα; Θα χρειαστεί κάτι επιπλέον για να παίξει;
-
Gps με Ελληνικα
nikolas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροσωπικά έχω βολευτεί πολύ με αυτό play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Και offline και ελληνικά.
-
done κι από μένα σαν nikos1967! Kαλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους! Είναι η ψήφος no 152.
-
Πάντα τέτοια και καλή επιτυχία!
-
Επαναφορά γραμματοσειράς
nikolas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημερίζω σας! Ποιο καλ'ο παιδ'ι θα βοηθήσει να επαναφέρω μια "διαβαστερή" γραμματοσειρά στο κινητό μου; Παίζοντας με τα θέματα και τις γραμματοσειρές έβαλα μια η οποία δεν είναι κι ότι καλύτερο και δεν ξέρω τον τρόπο να επαναφέρω μια καθωσπρέπει :)
-
Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi3 16GB και θήκη Ημερομηνία αγοράς : 01/09/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 άριστα, άψογη συσκευασία Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 19 εργάσιμες με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : όταν το χρειαστώ θα επανέλθω Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : όλα καλά, εξυπηρετικοί στο chat
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα! Πάω να διαβάσω τα θέματα ώστε να λυθούν κάποιες απορίες μου και στη συνέχεια, αν δεν καλυφθώ, θα απευθυνθώ στους γνωρίζοντες!