Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπαιδια εγω προσπαθω να βαλω στου αδερφου μου(redmi note 3 mtk ) μια official rom μεχρι να ερθει η απαντηση για το ξεκλειδωμα του bootloader και δεν γινεται απλα κανει restart το κινητο και ειναι με την ιδια rom..
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην dev έβαλα τώρα κτλβ σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι.. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓράφει στον οδηγό ότι δεν πρέπει να το κάνουμε install κι εμένα ή συσκευή το έχει... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚανείς? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαολα καλα τωρα περιμενω το πρωτο reboot αλλα δν ειδα πουθενα να μου λεει για supersu... =============== Δεκ 27th 2016, 7:05pm =============== εγινε το reboot κι εχει το supersu τι κανω τωρα?
-
kouvou - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα παιδια! στο cmd μου βγαζει κατω απο το list of devices attached ενα κωδικο και μετα unathorized να προχωρισω στην διαδικασια η οχι?
-
Rom
ΜήνυμαΚαι αν βάλειςofficial το play store θα πρέπει να το βάλεις μόνος σου Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Rom
ΜήνυμαΕνημερώσεις με την ελληνική δεν λαμβάνεις Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαεχω ενα θεματακι και δεν μπορω να κανω install το Miflash 28.10.2015 ενω το pcsuite μπαινει κανονικα σε αυτο μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει accees insternal storage.... και για το ρομ λεει roms packages signature cannot verified ... =============== Δεκ 24th 2016, 3:30am =============== αα και ελενξα τον bootloader και ειναι κι κλειδωμενος
-
ΜήνυμαΠοιους drivers?? Πρώτη φορά ασχολούμαι και δεν έχω ιδέα το προηγούμενο το είχα ένα χρόνο με την rom που.μου το πούλησαν και είχε μέχρι και διαφήμισης Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌταν έχω χρόνο το απόγευμα θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαf30f92c963ddea8f2bfed8f072321228.jpg με αυτή εδώ τι γίνεται? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑυτός ο οδηγός κάνει και για mi5s plus? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk