Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.
-
Παράθεση από manwlis77: “γενικα έχω διαπιστώσει θέματα με όλα τα κινητά xiaomi που έχω πάρει. Θέματα όσο αφορά σύνδεση με άλλες συσκευές Αυτό το κέντρο ασφαλείας είναι καταστροφή ” Πάντως το mi band 2 στην αρχή εμφάνιζε όλες τις ειδοποιήσεις , ωστόσο δεν έχω πρόβλημα με το συγχρονισμό . Αυτό που είχε ανέκαθεν πρόβλημα στο συγχρονισμό ήταν ένα Garmin Vivofit που έχω .Πάντα έκανε πολύ ώρα να συγχρονιστεί και τις περισσότερες φορές έβγαζε και πρόβλημα και δεν τελείωνε τον συγχρονισμό.Το ωραίο ήταν …
-
Παράθεση από wankel13: “Καλημέρα, @KStoubas Gaming εννοώ την παρακάτω επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι και στο δικό μου δεν δουλεύει ειδοποίηση σε viber και σε κλήσεις με ελληνικές επαφές πολλων χαρακτηρων ” Ενεργοποίησα και την επιλογή για την εξοικονόμηση μπαταρίας και τώρα δεν μου βγάζει την ειδοποίηση στην εφαρμογή , πάντως πριν από λίγο καιρό δούλευε κανονικά ίσως φταίει η ενημέρωση που είχε κάνει η εφαρμογή =============== Μαι 19th 2017, 9:43am =============== Παράθεση από wankel13: “Καλημέρα,…
-
Παράθεση από wankel13: “Έχετε ενεργοποίησει την επιλογή που υπάρχει στην διαδρομή ρυθμίσεις - επιπλέον ρυθμίσεις - πρόσβαση ειδοποιησεων; ” Είδα οτι στην εφαρμογή βγάζει αυτή την ειδοποίηση , αλλά όταν την πατάω στο μενού της πρόσβασης των εφαρμογών είναι όλα ενεργοποιημένα, μήπως έχει σχέση με το οτι δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις;
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Σκέφτομαι να αγοράσω την πρώτη έκδοση του Vr Play ,αξίζει τα λεφτά του; Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει τη γνώμη του . (Το θέλω για Redmi Note 4) Ευχαριστώ
-
Καλή τιμή
ΜήνυμαΜακάρι να ερχόταν και στην Ελλάδα με τέτοια τιμή ...
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “το service το έχει πάρει (μάλλον) πλέον η infoquest οπότε υποθέτω γίνονται όλα στο χώρο της (και λογικά έχει και ανταλλακτικά) ” Λογικά θα λειτουργήσει και ως αντιπροσωπεία τώρα που αποχώρησε η άλλη εταιρεία ,αλλά μπορεί και να είναι απλώς και ο διανομέας όπως γίνεται και στα Xiaomi .Πάντως δεν είμαι σίγουρος ,ας ελπίζουμε να είναι γιατί αλλιώς θα μείνουν χωρίς υποστήριξη όσοι αγόρασαν Cubot τηλέφωνα.
-
Παράθεση από jobratis: “Διαβάζοντας την είδηση, αν και δεν έχω κινητό cubot, πάγωσα. Σκέφτηκα δεν γίνονται αυτά. Αν κάνει το ίδιο η Xiaomi? Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν έτσι εταιρίες; Μετά μου έκανε εντύπωση ότι η cubot.gr δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας. Δηλαδή βγάζεις, έτσι μια ανακοίνωση και καθάρισες; Έχεις πελάτες. Αν οι πελάτες χρειάζονται μια πληροφορία, μια βοήθεια, τι γίνεται; Βγάζεις ανακοίνωση και τους αφήνεις ξεκρέμαστους; Κάνω αναζήτηση στο Google και βλέπω ότι έχει σελίδα με την…
-
Καλή τιμή
ΜήνυμαΑν όντως βγει με αυτά τα χαρακτηριστικά και με τέτοιες τιμές θα είναι must buy επιλογή
-
Εντυπωσιακό!!!
ΜήνυμαΠιο κοντά στο μέλλον !!!
-
Παράθεση από manol80: “Ισως και να φταίει και η rom σου... γιατι βλέπω τώρα στην νέα xtrv "Αλλαγή του default θέματος..." ” Τελικά εγκρίθηκε η αίτηση μου για σχεδιαστής θεμάτων και το θέμα μπήκε κανονικά ,ξέρεις μήπως που θα βρω τις επιπλέον ρυθμίσεις για τα θέματα που είναι μόνο για σχεδιαστές ; Ευχαριστώ