Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 133.
-
Ωραια κλειστο πατωντας συνεχομενα power και αν κλεισει προσπαθησε να μπεις σε recovery παντωντας vol up + power. Αν ανοιξει κλειστο και μπες σε recovery. Ενημερωσε μας.
-
Οχι εννοω τωρα αυτη τη στιγμη! Ειναι κλειστο σε fastboot πως ειναι;
-
Το κινητο σου σε τι κατασταση ειναι;
-
Παράθεση από gsjv22: “Ευχαριστώ πολύ. ναι φαινεται οτι εχουν μπει σωστά οι drivers. Παίρνω όμως αυτό το μηνυμα.... Έχω θολώσει λίγο... μετά το fastboot boot redminote3_twrp.img downloading "boot.img"... oKAY [0.737s] booting... FAILED (remote:uknown command) Finished. total time: 0.743s ” Ακριβως το ιδιο μηνυμα πηρα και εγω. Πληκτρολογησε την επομενη εντολη fastboot flash recovery redminote3_twrp.img . Αφου εκτελεστει η εντολη εγω μπουταρα κανονικα το κινητο στην παλια ρομ. Το σβηνω μπαινω recov…
-
Παράθεση από TOLIS38: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Εγω εβαλα μονο το ονομα μου Kostas το οποιο ειχε διαφορετικη μεταφραση σε κινεζικα απο αγγλικους και ελληνικους χαρακτηρες! Πιστευω πως λογω του οτι ανοιξα νεο θεμα με complaint μου το ξεκλειδωσαν αμεσα. Στο reason εβαλα I want to grant root access and have custom rom. ” ποσο αμεσα στο ξεκλειδωσαν????? που εκανες το νεο θεμα ?? αν ειναι ετσι σε μερικες μερες να κανω και εγω. ” 15 μερες σιγουρα.. Εχει μια κατηγορια complaints στο en.miui…
-
Ερωτηση τωρα: θελω να βαλω supersu και root checker ομως γραφει πως δεν υπαρχει ρουτ και το supersu δε μπορει να εγκαταστησει binaries. Πριν βαλω την ελληνικη μου εβγαζε το ιδιο ομως πηγα στο security και εδωσα root access σε αυτες τις εφαρμογες οποτε περαστηκαν σωστα τα binaries. Τωρα ομως τι γινεται;
-
Περιμενουμε λοιπον να αναρρωσει ο ασθενης γιατι τον κουρασαμε σημερα
-
Πήρα λοιπόν τα ρίσκα μου και κατάφερα να περάσω 5.12.31 GTV σε Note 3!!! Η χαρά είναι μεγάλη. Έγινε με τον οδηγό εδώ αλλά με μόνιμο πέρασμα TWRP. Το θέμα είναι πως όταν την πέρασα δεν έκανα wipe cache/dalvik ούτε επαναφορά εργοστασιακών. Δηλαδή όπως ακριβώς είχα το τηλέφωνο με την 5.12.31 dev official έτσι αναβαθμίστηκε στην ελληνική κρατώντας εφαρμογές, τα πάντα. Ήταν λάθος αυτό;
-
Πήρα λοιπόν τα ρίσκα μου και κατάφερα να περάσω 5.12.31 GTV σε Note 3!!! Η χαρά είναι μεγάλη. Έγινε με τον οδηγό εδώ αλλά με μόνιμο πέρασμα TWRP. Το θέμα είναι πως όταν την πέρασα δεν έκανα wipe cache/dalvik ούτε επαναφορά εργοστασιακών. Δηλαδή όπως ακριβώς είχα το τηλέφωνο με την 5.12.31 dev official έτσι αναβαθμίστηκε στην ελληνική κρατώντας εφαρμογές, τα πάντα. Ήταν λάθος αυτό;
-
Μπορω πλεον να περασω twrp η ακολουθω τον οδηγο που δοθηκε στην 1η σελιδα;
-
Και ναι!!! Ελληνικη πρωτια! Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader οντας απλο μελος. Ηρθε ενα sms στο κινητο που ελεγε your apply for bootloader unlocking has been approved. Είχα κατεβάσει το αγγλικό εργαλείο ξεκλειδώματος και προχώρησε μέσα σε 2 λεπτά η διαδικασία. Ενεργοποίησα κανονικά και το root access. Είμαι σε dev 5.12.31.
-
Και ναι!!! Ελληνικη πρωτια! Μολις καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader οντας απλο μελος. Ηρθε ενα sms στο κινητο που ελεγε your apply for bootloader unlocking has been approved. Είχα κατεβάσει το αγγλικό εργαλείο ξεκλειδώματος και προχώρησε μέσα σε 2 λεπτά η διαδικασία. Ενεργοποίησα κανονικά και το root access. Είμαι σε dev 5.12.31.
-
Οχι ειχε το στοκ το εβγαλα και εβαλα το tempered. Η αλλαγη απο τη ρομ που εχω στην 5.12.31 πως γινεται να δοκιμασω και ετσι;
-
Οχι ειχα το default! Αλλαξα αλλα παλι το ιδιο κιτρινο ειναι...
-
Μπορώ να περάσω αλλη ρομ οπως αυτη την 5.12.31 πανω απο την 5.12.17 που εχω τωρα;
-
Αν μπορει καποιος κατοχος του να μου πει ρε παιδια πανω κατω πως ειναι τα χρωματα και αν οντως το τηλεφωνο μου εχει προβλημα..