Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.
-
Όταν πατάω "Οδηγίες εγκατάστασης για όλες τις Android 8 ROM με Global Source" δειχνει πως και το Mi5 παιρνει Android 8 αλλα εγω η μονη πιο φρεσκια που βρηκα ηταν η 9.5.2 και ειναι 7αρι. Μηπως υπαρχει καπου και δεν την βρισκω;
-
δεν μπορω να κατεβασω κανενα απο τα δυο TWRP ,μου λεει 404 Not Found. Για Mi5
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα το δούμε και θα το διορθώσουμε με νέες Rom όπου χρειαστεί. Μην ξεχνάτε πως αυτές οι rom δεν είναι επίσημες αλλά Beta (δοκιμαστικές) , και χρειαζόμαστε τις παρατηρήσεις σας για να τις βελτιώσουμε όπου χρειαστεί. Μέχρι στιγμής έχουμε πρόβλημα στο wifi στο Mi5. Δείτε αν υπάρχουν και άλλα bug. Η ARΩΜΑ σας έβγαλε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ? ” Η εγκατασταση εγινε μια χαρα και οντως νομιζω εγινε πιο γρηγορα αν και το πρωτο boot πηρε τον κλασσικο χορνο…
-
Μολις εγινε η αλλαγη απο απλη XTRV 8.4.19 σε 8.5.14 Arωma με Encrypted και δεν μου ανοιγει το wifi , σε Mi5 . Τι μπορει να εγινε λαθος;
-
[XTRV-8.5.3/10/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/05 02:27) εδω λεει πως για Mi5 ειναι 7αρι .Δεν ειχα μπει για download , τωρα που μπηκα το αρχειο λεει πως εχει 8.0.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από karivasilis: “χαθηκα λιγο καθως νεος στα xiaomi πια η διαφορα με αυτην παιδια? αυτο με τα νουμερα με εχει μπερδεψει αρκετα ” Η 8.5.3/10 είναι η τελευταία Version ενώ η 8.4.19 είναι η προηγούμενη.Και οι 2 είναι Developer ROM (Δοκιμαστικές/Beta) και βγαίνουν συνήθως κάθε Παρασκευή. Η άλλη κατηγορία ROM είναι η Stable/Σταθερές που βγαίνουν κάθε 1-2 μήνες... ” μα πως γινεται να ειναι στην ουσια το ιδιο , απλα η μια να ειναι πιο "φρεσκια" ,αφου η 8.4.19 ειναι ando…
-
Παράθεση από nikitogr: “Σε mi5 Gemini έβαλα τη ρομ χωρίς το νέο twrp και πάνω στην έκδοση 8.3.x όλα κομπλέ Αλλά για να μην έχω θέματα μετά έκανα install όπως έλεγε και ο οδηγός Γενικότερα με το άρωμα κολλούσε στο 60% και με το xtvr έμενε με την μπάρα γεμάτη. Παρόλα αυτά δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα. Το twrp δεν μου ζήτησε ποτέ κωδικό και πριν την 3.2 απλά μου έδειχνε 0mb. Επίσης ενώ μου λέει phone encrypted στο privacy, όταν το πατήσω μου βγάζει την επιλογή να κάνω encrypted χρησιμοποιώντας…
-
Παράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “Παράθεση από xtolicc: “Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος μετά το φορματ και το πέρασμα της ρομ να επαναφέρουμε τα δεδομένα του Viber? ” θα πας στις ρυθμίσεις του Viber και μετά στο Viber backup. Από εκεί θα μπορέσεις να αποθηκεύσεις τα μηνύματα κειμένου σου σε ένα λογαριασμό στο Google drive. Έτσι όταν κάνεις φορμάτ μετά από εκεί θα μπορείς να επαναφέρεις τις συνομιλίες σου. Όχι όμως φωτογραφίες και άλλα αρχεία. ” Κομπλέ αυτό το είχα κάνει από πριν, πρέπει να λά…
-
Παράθεση από amavroudis: “Υπάρχει η δυνατότητα να τα επαναφέρεις από το Google Drive, αν βέβαια έχεις κάνει backup προηγουμένως. Το ίδιο ισχύει και για το WhatsApp. ” το είδα , πάτησα να γίνει backup στο google drive αλλά δεν θα έπρεπε να μου έστελνε κάποιο αρχείο;Το μόνο που μου στέλνεται σαν αρχείο είναι αυτό του ιστορικού των μηνυμάτων .
-
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος μετά το φορματ και το πέρασμα της ρομ να επαναφέρουμε τα δεδομένα του Viber?
-
Παράθεση από amavroudis: “Πατας πάνω στις πράσινες ή μπλέ επιφάνειες και κατεβάζεις. ” Πωπω ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από gkalen: “@xtolicc Κατέβασε τη ρομ από τον browser ή από το pc , το λινκ θα το βρεις στο πρώτο ποστ .. Δε μπορείς να προχωρήσεις σε αναβάθμιση από τον updater εφόσον δεν είσαι VIP , θα κάνεις εγκατάσταση της ρομ από το twrp όπως έκανες πάντα .. ” Στις τελευταιες 3 δεν μου εμφανιζεις το link για download οπως παλαιοτερα
-
Παράθεση από geoanto555: “Βάλε ένα screenshot να δούμε τι σου βγάζει. ” Αυτο μου το βγαζει οταν ολοκληρωνεται η ληψη.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xtolicc: “να δω αν το twrp εχει να ξε-τσεκαρω το "Md5 file check" αλλα δεν εχει. ” Μπορείς να δημιουργήσεις αρχείο md5 .. ένα απλό αρχείο κειμένου με όνομα της ρομ και κατάληξη txt.Μέσα στο twrp δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις? ” Όχι δεν μπορώ να το απενεργοποιησω μέσα στο twrp, δεν ξέρω αν δεν έχει την επιλογή ή αν δεν την βρίσκω εγώ. Έκανα αυτό με το αρχείο αλλά πάλι τα ίδια.
-
Στις τελευταιες 3 rom ,που δεν γινεται να τις κατεβασω απο το Pc και τις κατεβαζω απο το Κινητο μου βγαζει "md5sum does not match". Δοκιμασα να διαγραψω τις παλιες roms , να δω αν το twrp εχει να ξε-τσεκαρω το "Md5 file check" αλλα δεν εχει. Τι αλλο μπορω να κανω;εχω ξεμεινει με 7.11.30. Ευχαριστω.