Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-136 από 136.
-
δεν μπορώ να αλλάξω το bootanimation με τίποτα ,γιατί ;
-
Δεν νομίζω να είχε το θέμα αλλαγή bootanimation γιατί δεν το λέει πουθενά . Επίσης πάω να βάλω δικό μου από την εφαρμογή romtoolbox που έπιανε στις προηγούμενες ρομ όπως την angels and demons αλλά εδώ δεν πιάνει ,αλλαζω και τα δικαιώματα στο φάκελο αλλα δεν. Ήταν λίγο αστείο το παραπανω σχολείο αλλά χτες αλλαξα δύο φορές θέμα και δεν συνέβη τίποτα ,τώρα έχει αλλάξει το bootanimation στην πολυ φωτεινή οθόνη και έχω την εντύπωση ότι σαν να ρουφάει την μπαταρία πιο πολύ από χτες . Την είχα περάσει …
-
μετα από αλλαγή θεμάτων τρωει ένα κόλλημα το note 2 και δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζει το θέμα αλλάζει και το bootanimation ; Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά τώρα το επανεκκινησα δύο φορές και εμφανίστηκε λευκή οθόνη με γκρίζο mi στη μέση ,καμία σχέση με το bootanimation που είχε μαύρη οθόνη και ένα κυκλακι στη μέση που είχε ή ρομ. Βέβαια θα έπρεπε να επανεκκινω απευθείας με το που αλλαζω θέμα . Επίσης δεν ξέρω αν είναι ή ρομ αλλά το παιχνίδι nba δεν κάνει log in στο google account που είχα κάνει …
-
συγχαρητηρια για την ρομ gkalen μετά από μία μέρα χρήσης μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 5 ώρες και 18 λεπτά οθόνη ή πρώτη φόρτιση και δεν βρήκα ψεγάδι. Τι γνώμη έχεις για το xpozed στην miui ; Αν το περνουσα πάνω από την ρομ σου θα το έτρεχε χωρίς προβλήματα λες ή καλύτερα όχι ;
-
ενταξει έκανα και wipe dalvik cache και όλα φαίνονται να δουλεύουν. Ευχαριστώ για όλα
-
οχι δεν υπάρχει έφαγα τον τόπο αλλά δεν υπάρχει. Μήπως επειδή δεν έκανα εκκαθάριση data από την κάρτα μνήμης του τηλεφώνου;αλλα στις οδηγίες λέει μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
-
το supersu.zip δεν υπάρχει ούτε στην κάρτα ούτε στη μνήμη του τηλεφώνου. Μπορώ να το κατεβασω από κάπου για να το φλασαρω ; Αν στησω το κινητό και το κάνω μετά θα έχω θέμα ;
-
φλασαρα την ρομ αλλά το supersu δεν το είδα μέσα στην κάρτα. Πριν κάνω επανεκκίνηση με ρώτησε να το κανει μόνο του και πατησα ναι ,αμέσως έκανε επανεκκίνηση και σε λιγότερο από πέντε λεπτά άνοιξε το κινητό και το δουλεύω κανονικά. Μήπως κάτι δεν έκανα σωστά ;note2 Δεν δουλεύει το playstore ,τελικά κάτι δεν έκανα σωστά df-dl-15
-
Παρακαλω διορθωστε το
juke - - Ο καφενές μας
Μήνυμαυπαρχει πρόβλημα με το σάιτ στην σελίδα με τις ρομ ,συνέχεια βγάζει αυτό το ενοχλητικό κείμενο με την δόνηση που λέει για ιό στο τηλέφωνο
-
απο μπαταρία σε note 2 έχουμε αυτονομία για την ρομ αυτή ,ώρες οθόνης κτλ
-
Απο αυτονομία στη μπαταρία πως πάει αυτή η ρομ ;
-
το κινητό που είχα ήταν το dagger με περασμένη την kitkatAosp με xpozed και gravity box
-
προερχομαι απο κινητό με ενα ραμ και ενώ το είχα φορτομενο με 100 εφαρμογές και custom rom και κιτκατ πάντα είχα χώρο 350 με 400 και καποιες φορές και 500 MB ελεύθερο χώρο στη ραμ, παιχνίδια απαιτιτικα σαν το κολιν μακρεϊ έτρεχαν για πλάκα και η μπαταρία είχε ανάλογα την χρήση πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από το τωρινό ρν2. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος που καταλαμβανει στη ραμ το λειτουργικό σύστημα ενώ δεν έχει τίποτα το σπουδαίο η ρομ. Ούτε xpozed ούτε gravity box η miui απορώ για πιο λ…
-
ο λόγος για τον οποίο ψηφισα μέτρια είναι γιατί είδα την μπαταρια να τελειώνει γρηγορότερα απο μια άλλη ρομ που είχα βάλει και επίσης γιατί θεωρώ οτι μια developer ρομ πρέπει να έχει xposed και gravity box modules όπως επίσης οτι αλλο υπάρχει απο modes. Οι εφαρμογές mail, gmail,μυνηματα και Google now κρασαρουν στο άνοιγμα ενώ τα μυνηματα έρχονται κανονικά. Επίσης θα ήθελα να μπορώ να σβήσω απευθείας εφαρμογές όπως το Google web view, το οποίο το έσβησα με ρουτ browser ο οποίος κρασαρε και δεν α…
-
Παράθεση από elenbell: “Oλα καλά σε Redmi Note 2 ” xpozed framework δουλεύει στη ρομ η οχι;