Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 200.

• RE:

kostas_7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kostas_7: “8.12.6 τι; miui 10; ” [Miui 10 8.12.6/7] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές” Δεν ανοίγει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από kostas_7: “Πέρασα καινούργια μπαταρία για να δω αν αυτό τελικά φταίει που καθυστερεί τόσο πολύ η φόρτιση (7-8 ώρες) και τελικά δεν είναι αυτό, μπορείτε να μου υποδείξετε μια ρομ της προκοπής; ποιος είναι ευχαριστημένος με την διαχείριση κατανάλωσης της μπαταρίας του κινητού του και τι ρομ έχει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 8.12.6 μέχρι στιγμής εκτός τού ότι έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, έχει καί άριστη διαχείριση μνήμης Στάλθηκ…

• Πέρασα καινούργια μπαταρία για να δω αν αυτό τελικά φταίει που καθυστερεί τόσο πολύ η φόρτιση (7-8 ώρες) και τελικά δεν είναι αυτό, μπορείτε να μου υποδείξετε μια ρομ της προκοπής; ποιος είναι ευχαριστημένος με την διαχείριση κατανάλωσης της μπαταρίας του κινητού του και τι ρομ έχει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η καλύτερη λύση είναι να αλλάξεις μπαταρία, το δικό μου κάνει 7 ώρες να φορτίσει. Άσε που πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία που δε προλαβαίνω να κάνω κάτι αξιόλογο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα του τη περάσω έτσι για να δω πως θα δουλεύει, μέχρι τότε όμως, μάλλον θα έχω "χτυπήσει" το Mi 8 fc089044a32a0578235d29fafb16b051.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από katsim: “Να αναφέρω ότι μετά την εγχείρηση αλλαγής μπαταρίας τα αποτελέσματα είναι φανταστικά!! Το κινητό κρατάει 1+μέρα πια με την φόρτιση! Όπου πριν με την ιδία χρήση φόρτιζα 3 φορές την ημέρα! Επίσης παρατήρησα ότι η παλιά μπαταρία ήταν λίγο φουσκωμενη. Η αλλαγή ήταν πολύ εύκολη και το μόνο που δυσκολεύει λίγο την κατάσταση είναι η κόλλα που έχει η μπάταρια. Δεν μου πήρε πάνω από 15 λεπτά πάντως. Η πλάκα είναι ότι έιχα παραγγείλει ήδη mi8 και τώρα το ψιλό σκέφτομαι...για να δούμε…

• Η δική μου η οθόνη έχει γίνει ροζ από άσπρη και είναι όλο γραμμές και λογότυπα της γκουγκλ και του μεσσεντζερ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πίστευα ότι άλλαξε προς το καλύτερο μετά την επανεγκατασταση της ρομ με clear cache αλλά τελικά το ίδιο συμβαίνει, 4-5 ώρες για να φορτίσει. Τι να φταίει άραγε; το κινητό στη φόρτιση έχει χαμηλή σχετικά θερμοκρασία, 24 βαθμούς. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από karaban21: “kostas7. πρεπει να περιμενεις λιγη ωρα για να σου δειξει σωστα. επισης ο φορτιστής μπορει να εχει χαλαρες επαφες καθως ο αταπτορας ειναι μαπα. εγω τον ανοιγω καποιες φορες και τις τραβάω.” Ο φορτιστής μου μια χαρά είναι από όλες τις απόψεις. Το κινητό είναι ιδιαίτερο, τι να κάνουμε τώρα χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από kostas_7: “Ιδού και το πειστηριοe00fc7abbfa997e457d2c6aa1e2ce2f7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επειδή στο πολύ μακρυνό παρελθόν μού είχε παρουσιαστεί και εμένα, δηλαδή στην παλιά stable, έκανα επανεγκατάσταση μόνο με clear cache, ΚΑΙ ΤΟ πρόβλημα λύθηκε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έκανα κι εγώ αυτό σήμερα, βλέπω ότι ο χρόνος που γράφει όταν το βάζω στη φόρτιση είναι ο μισός από αυτό που έδειχνε χτες. Σ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από Kefalas99: “Οπως έχω αναφέρει ... και εμένα μου θέλει πολλές ώρες για φόρτιση .Πράγμα που στις παλιότερες rom δεν ίσχυε !” Μήπως έχεται μαϊμού Redmi Pro; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως οι ρομ είναι μαϊμούδες; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Στην πράξη θέλει όντως τόσες ώρες όσες λέει ?” Τώρα αυτό με τις 4 ώρες που έλεγε, ήταν μπαρουφα. Δηλαδή με κοροϊδεύει το κινητό Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ιδού και το πειστηριοe00fc7abbfa997e457d2c6aa1e2ce2f7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όντως, είναι αρκετές ώρες, τι φορτιστή και καλώδιο χρησιμοποιείς ? Δοκίμασες με άλλα ?” Όχι δεν έχω δοκιμάσει με άλλα,ότι είχε μέσα το κουτί που το αγόρασα, χρησιμοποιώ ακόμη. Το βέλτιστο δεν είναι περίπου 2 ώρες; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, σαφώς δουλεύει καλύτερα από πρίν, θέλει όμως 3+ ώρες για πλήρη φόρτιση; πολύ δεν είναι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν κράτησες κανα screenshot θα βοηθούσε πολύ.” Όλα καλά, πιστεύω σε περίπου 1 μήνα να καταφέρω να πάρω κάτι άλλο, εξάλλου το προ θέλει και οθόνη,αν δεις πως έχει γίνει από τα στίγματα χαχαχα θα γελάς μαζί μου. Δεν αξίζει πλέον. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν με λίγα λόγια κάναμε 3 προσπάθειες στην v10 developer και δε τις έπαιρνε, επειδή εγώ δεν ήθελα να μπει πάλι δοκιμαστική, φορέσαμε την stable v9. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ξέχασες το format data που θα έλεγε και ο Μητσακλας.” Τα πάντα διαγράφηκαν,και internal σβήσαμε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα,όσο κι αν προσπάθησα να περάσω v10 ποτέ δε τα κατάφερε το κινητό, έμεινα 1 μέρα χωρίς κινητό και στο τέλος πέρασα αυτή. Ιδωμεν λοιπόνa3c0c6da3df8c19a3dadb161fb22cbfd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από NasDriver: “Developer είναι το καλύτερο, από βδομάδα σε βδομάδα μπορείς να βρεις πιο σταθερή ρομ σε σχέση με τις Stable που κάνουν μήνες να αλλάξουν Δοκίμασε για αρχή την 8.11.8 ---> [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές ” Νίκελ η ομεγκα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Redmi Pro είναι το Omega ! Nickel είναι το Redmi Note 4.” Το ξέρω αλλά κάποια στιγμή δεν είχαν βάλει νίκελ και στο…