Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 128.

• Επισημος σε τι,για την εγκατάσταση της cm? Αν διαβάσεις στην official cm κάπου στο χαμό ο dev λέει οτι δουλεύει και σε Kate. Βέβαια με αλλαγή των αρχείων που ειπές.

• @iakoboss7 αν σε νοιάζει κυρίως η b20 πας καρφί για Kate. Αφού τα εχεις δει πως γίνεται η αλλάγη και δεν είναι ενα πείραμα που το έκανε μονο ένας ,ακόμα και στην σελιδα της official cm ο dev το πιστοποιεί οτι δουλεύει αψογα η Ρομ και στο Kate.

• @Saloufardos δοκιμασίες να ξαναβαλεις το APN,αν και δε νομίζω. Απο την αλλη έχει ενεργοποιηθεί απο cosmote? Παιζει και που είσαι ,εννοώ απο ποιο σημείο βρίσκεσαι για να πάρεις σήμα. Πχ εγώ σε διαμέρισμα διαμπερές που είμαι,πίσω βεράντα έχω 3g ατην εμπρός που κοιτά προς κέντρο 4g κανονικά.

• Παράθεση από panosvo: “Ναι αυτό είναι ” Κανονικα είναι με 6αρα. Και πριν 20/μέρες που έψαχναν γκρι δεν είχαν ουτε δείγμα, τώρα το βαλαν με την international!

• Παράθεση από panosvo: “Καλησπέρα, μόλις παρήγγειλα το 3S international version από vickmall, είδα οτι υπάρχει ελληνική ρομ που είναι όμως 5.1 android, γιατί συμβαίνει αυτό την στιγμή που οι global κλπ είναι με 6 android ” Που το βρηκες αυτό? Τα πέρασα όλα και δεν είδα κάποιο με B20. Για ανέβασε link.

• Παράθεση από geoanto555: “Ίσως βέβαια να μπρικάρει κ όλας. ” Δεν είχα ποτε σκοπό να το κάνω αυτό ,αλλά η ερώτηση μου ήτα καθαρά υποθετική όπου η απάντηση σου μάρτυρα ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Αυτό για κάποια παιδιά που στην αρχή χαίρονται που έχει ελληνικά το κινητό που αγοράζουν και στο τέλος λυπούνται γιατί τελικά είχε. Συγνώμη για το εκτός θέματος και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ναι δεν αντιλεγω,απλά έχω μια απορία πιο καταστημα μπορεί ή στέλνει official ROM και όχι αυτές τις . . . .μη πω καλύτερα. Έχω μια απορία

• Γιώργο θα πάω με τους οδηγούς που έβαλες εσύ ή ο @lallasgr ποιος είναι σε download mode. Απλά το σπάσιμο είναι άλλαξα πριν λιγες μέρες έκδοση στο pc και πρέπει να το φτιαξω παλι ώστε να δεχτεί το κινητό για εγκατάσταση Ρομ. Μια μέρα πίσω λογο και δουλειάς . Ευχαριστώ!

• Ναι είναι. Τελικά έχει και ελληνικά!! Είπα να γλυτωσω δουλεια αλλά δεν με θέλει. Αρα μονο fastboot?

• Μια ερώτηση πρίν κάνω αρχή και ίσως το πάρω στο χερι,αυτή η ROM που έχει πάνω αναφέρεται ως Miui Global 7.5/Stable 7.5.4.0.0(MALMIDE) Πρώτον δεν την βρήκα σε παλαιότερες αναβαθμίσεις, δεύτερο ζήτησα να σκαναρει για updates οπου δεν βρήκε. Παίζει να είναι mod??

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από filosofos77: “Αρα αν είναι να πάω κατα Global πρωτα steble και μετα την dev απο update. ” Δυστυχώς κάποια χτυπήσαν στο πέρασμα των τότε global dev..Καλύτερα μέσω updater μετά το πέρασμα stable. ” Παλι καλά που το αναφέρετε στους οδηγους. Μας γλυτωνει αυτό απο έξτρα δουλειά!!

• Τωρα το είδα αυτό και σκαλωσα λίγο. "Μην κατεβάσετε GlobalDeveloper Rom γιατί έχει αναφερθεί ότι δεν ολοκληρώνεται σωστά η διαδικασία και το κινητό brickάρει" Αρα αν είναι να πάω κατα Global πρωτα steble και μετα την dev απο update.

• Παρελαβα σήμερα το τρίτο κατα σειρά Land,σε μαυρο-γκρι αυτή τη φορά. Καν δεν έχω προλάβει να το αναψω μονο για φόρτιση μπήκε. Λοιπον μια και σκέφτομαι να βάλω global dev,για να την δω και την χρηση της ελληνικής γλώσσας, θα ήθελα απλα να μάθω, καλυτερα μέσω fastboot ROM ή απο update αν την δέχεται? Για ξεκλειδωμα υπάρχει βέβαια έγκριση αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα την πραξω.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από shinig: “Παντως εδώ και λιγες ώρες τρέχω την cm 13 τελευταία snapshot...καλη είναι αν και πιστεύω οτι αν δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις σε φαση μονο aosp και τίποτα στον κοσμο με Ρομ gkalen και gtv είσαι άρχοντας! Επίσης δεν μου κλείδωσε τον bootloader,απο θέμα κάμερας αν κατάλαβα έχει την snapdragon(χωρίς γκρι γραμμή ) και γενικά είναι μια ωραία Ρομ για καθημερινή χρήση... εκείνο το twrp του alka που μπορω να το βρω; ” Οριστε: recovery Alka Update

• Παράθεση από lallasgr: “Μέχρι ένα ποσοστό έχει Ελληνικά και σιγά σιγά βελτιώνονται! Αλλά το καλύτερο είναι αν πάρεις Xiaomi να περάσεις την Ελληνική ρομ και να ξεμπερδεύεις! ” Δεν το συζητώ οτι η Ελληνική είναι οτι το καλύτερο, αλλά το "Kate" μια και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην χώρα μας δεν παίζει ακόμα Ρομ εδώ . Απο την αλλη και παλι λογο έλλειψη ενημέρωσης πως θα μπορεί να γίνει ξεκλειδωμα official αν πρέπει να μπει πανω ως ξέρουμε μια dev China,που αυτή την στιγμή δείχνει δύσκολο, έχοντας …

• Παιδια μια ερώτηση, θέλω να κάνω αγορά την συσκευή για ενα φίλο, ίσως το Kate. Το ερώτημα είναι η global rom παίζει ελληνικα ή θα ψαχνομαστε??