Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• Νεα εγκατάσταση Redmi 3 Pro

zatast - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “1. Στο Miflash χρησιμοποιείς fastboot rom(κατάληξη tgz) και όχι recovery (zip) 2. Το όνομα της ρομ που βάζεις λέει μι3 μι4 και είναι λάθος.. ido λέγεται το κινητό. Ακολούθησε κατά γράμμα τον οδηγό γτ σε βλέπω να το παίρνεις στα χέρια.. ” καταρχην μια μικρη διορθωση οσον αφορα την dev εκδοση για το ξεκλειδωμα .αυτη που βρισκω στο Developer ROM της Κίνας για το Xiaomi Redmi 3 ειναι η miui_HM3_6.7.14_d684f5a8a4_5.1.zip και οχι αυτη που εβαλα πριν. Ρωταω λοιπον : αν δεν καν…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δες εδώ τι παίζει......ξεκλείδωμα..... Η dev είναι πλήρως λειτουργική ρομ.... ” χμμμ μια μικρη τελευταια διευκρινηση γιατι μπερδευτηκα : - στο 4 .Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) λεει να κατεβασεις την β) China Developer(V6.3.31): Download Here - οταν κανεις τη διαδικασια για unlock bootloader πρεπει να κατεβάσεις την Developer ROM της Κίνας, που ειναι η miui_MI3WMI4WGlobal_6.7.5_29d9c31a1e_6.0 αφου ειναι και οι δυο Dev και η 2η εινα…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δες εδώ τι παίζει......ξεκλείδωμα..... Η dev είναι πλήρως λειτουργική ρομ.... ” ok εστειλα το αιτημα , ολα πηγαν οκ και περιμενω. βαζω στο μεταξυ και την dev να ειμαι ετοιμος.αν εχει ερθει ως την παρασκευη η εγκριση θα περασω και την ελληνικη αν προλαβω αλλιως οταν γυρισω σπο διακοπες. δε θα το παρω μαζι για να μην ασχολουμαι με αυτα ..ας χαλαρωσουμε λιγο γι αυτο ειναι οι διακοπες εξαλλου. Σε ευχαριστω για ολα !

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μπαίνεις και κάνεις αίτηση στο δεύτερο λινκ που δίνεις , περιμένεις να σου έρθει ένα σμσ στο κινητό ότι και καλά εγκρίθηκε το αίτημα σου. Ουσιαστικά στο σμσ σου λέει μπες εκει που έκανες την αίτηση και κατέβασε το πρόγραμμα... Μετά ακολουθείς τον πρώτο λινκ που δίνεις... ” το δευτερο Link σε στελνει σε ενα κινεζικο site.ελπιζω να μη χαθω ή να δουλεψει το google translator loggaρω με το email για να μην εχουμε θεμα με τα sms Οποτε θα μου ερθει email σε 2-4 μερες οτι εγκρ…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Η Κινεζικη developer έχει Αγγλικά αλλά δεν έχει playstore. Ότι βάλεις από εφαρμογές κλπ θα σβήσουν με την Ελληνική γτ θα κάνεις wipe data. Πάρε ένα mi backup για να στα επαναφέρει... (δεν επαναφέρει ρυθμίσεις εφαρμογών κλπ αλλά μόνο εφαρμογές και κάποιες ρυθμίσεις) Η Ελληνική έχει playstore ..... Τα ίδια ισχύουν και στην China Stable.. Έχει Αγγλικά αλλά όχι playstore. ” βασικα με μπερδευει λιγο η διαδικασια για το unlock . ποιο απο τα δυο πρεπει να κανω ? - τη διαδικασι…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “4 .Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) 5.6.7 Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 ” Καλημερα και σε ευχαριστω για την απαντηση.αν βαλω την official china developer εχει αγγλικα για να δουλεψω αυτην αρχικα και google apps ή τα βαζω μονος μου ? μετα αν προχωρησω στην Ελληνικη rom με τα βηματα 5,6,7 θα σβησουν οποιες εφαρμογες ή ρυθμισεις μπηκαν με την dev ? και μια τελευταια ερωτηση .αν αποφασισω στην china official stable Ελληνικός οδηγός …

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “1. Δημιουργία mi account 2. Αίτηση για unlock bootloader 3. Αναμονή έγκρισης (2-4 μέρες) 4. Εγκατάσταση official china developer 5. Unlock bootloader 6. Εγκατάσταση TWRP 7. Εγκατάσταση Ελληνικής Stable 7.5.1.0 που δεν έχει root και θα παίζει και το OTE TV GO 4-7 συνολικά είναι δύο ώρες μαζί με τα downloads. Η λύση του να χρησιμοποιήσεις το Redmi 3 για το OTE TV Go ήταν καθαρά προσωρινή επειδή είπε ότι φεύγεις διακοπές και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς. Καλές διακοπές να …

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Καταρχήν να σου πω ότι πήρες ένα κινητό χωρίς να το ψάξεις καθόλου. Βέβαια είσαι λίγο άδικος. Αν ασχοληθείς μία φορά για 30 λεπτά θα έχεις ένα κινητό άψογο.. Από κει και πέρα το αν ασχολείσαι κάθε φορά που βγαίνει μία αναβάθμιση είναι δικό σου θέμα. Εγώ προσωπικά το κάνω ..(5 λεπτ'α είναι) Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε άλλο οι Ελληνικές ρομ τρέχουν άψογα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις Official... ” φιλε μου αντιθετως θα ελεγα οτι το εψαξα ... δεν εφτασ…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Είναι μία εταιρεία με συσκευές για την Κίνα και τις περιοχές γύρω από την Κίνα με τις ανάλογες γλώσσες. Κάποιοι είδαν θετικά σημεία και αγόρασαν συσκευές και εκτός των περιοχών επίσημης υποστήριξης. Στην πορεία έφτασαν μέχρι και να τις υποστηρίζουν με προσωπικό κόστος σε κόπο και χρόνο τοπικά (Ρωσία, Ιταλία, Ελλάδα κτλ) Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά αν θες μία συσκευή που να μην ασχολείσαι μαζί της και να κάνει όσα θες με επίσημη υποστήριξη, κακός επέλεξες συσκευή που…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν μου λες τι κινητό έιχες πριν; ” Samsung Galaxy και Fame 860 παλιοτερα απο Ελλαδα και μετα Neken N6 και τωρα Doogee F3 Pro .κανενα δεν ειχε προβληματα .μονο ο Νεκενας καποια στιγμη αρχιζε να System errors τα οποια πιθανον και να εχουν λυθει με μια αναβαθμιση που εκανα στη rom. περασε κι ενα Ζοpo Speed 7 για λιγο καιρο απο τα χερια μου μεχρι να σκασει ο φακος της καμερας του.αλλα προβληματα στη λειτουργια και τετοιου ειδους δεν ειχε καμια στιγμη!!

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από geoanto555: “Να ένας σοβαρός λόγος που πήρες xiaomi... ” δεν πηρα κινητο φιλε μου για να πνιγομαι στα φορουμ και να πειραματιζομαι καθε μερα με rom ..αρκετα παιζω με Η/Y και δικτυα στη δουλεια μου. αν ηξερα οτι θα ασχολουμαι μια εβδομαδα σε φορουμ και πανω απο τη συσκευη να φτιαξω ενα κινητο να παιζει αξιοπρεπως για να κανω τη δουλεια μου, δε θα το αγοραζα ποτε ακομα κι αν ηταν το πιο φτηνο και το καλυτερο του κοσμου!! ”

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “ΤΟ redmi 3 δεν έχει ακόμα global stable. Δική μου πρόταση, κρατάς την παλιά για τηλέφωνα και βάζεις στο Redmi 3 την official stable που δεν είναι root...βάζεις εκεί το OTE TV Go και βλέπετε ατελείωτες ώρες ότι θέλετε...ενδεικτικά βγάζει άνετα 8 ώρες SOT ” δε παιζει αυτο φιλε μου.δεν πηρα το κινητο για να βλεπω ταινιες.εχω τηλεοραση και tv box για αυτα..ενα smartphone θελω για internet,φωτο,apps,κλησεις που να κραταει η μπαταρια του.αν δεν παιζουν ολα αυτα χωρις προβληματ…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από zatast: “Tεσπα, πες μου τι καλυτερο μπορει να γινει για το Xiaomi οπως σου ειπα και θα δω τι θα κανω στην πορεια. ” Μια επιλογή είναι να φλασάρεις την official κινέζικη Stable (update.miui.com/updates/v1/ful…p?d=ido_xhdpi&b=F&r=cn&n= με το MiFlash) και μετα εγκαθιστάς τα gapps και το αφηνεις έτσι εως να αποφασίσεις τελικά τι θα κάνεις.. ” φιλε μου οπως ειπα αυτο που θελω κυριως ειναι ενα κινητο με ελληνικα που να παιζουν ολες οι δυνατοτητες και τα apps χωρις προ…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πες μου λίγο.. θέλεις Ελληνική ρομ που δεν παίρνει αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά χειροκίνητες και έχει επιλογή για ρουτ , 160 χαρακτήρες sms και γενικά πολύ υποστήριξη ή θέλεις official ρομ; ” χμμμμ πρωτα απο ολα δεν το θελω root γιατι δεν παιζει το ΟΤΕ ΤV σε ρουταρισμενες συσκευες.Το σιγουρο ειναι οτι θελω rom χωρις προβληματα με το το sync των Google apps που εχει η 7.3.2.0.0,δυνατοτητα για SMS με πανω απο 160 και σε πρωτη φαση Ελληνικα διαφορετικα αγγλικα.γενικα μια ro…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zatast: “κατι δε μου παει καλα.παροτι κατεβασα και το adb zip και το Minimal ADB and Fastboot δεν βλεπει τo device .Δοκιμασα να κανω και disable digitally signed drivers αλλα τιποτα.ουτε απο adb Ουτε απο Minimal ADB and Fastboot ” Θα εγκαταστήσεις αρχικά το mipcsuite και το miflash να υπάρχουν. Επόμενη εγκατάσταση είναι αυτή που σου δίνει ο @MIUI_ART λίγο πιο πάνω. Αν δεν έχεις αποτέλεσμα πάς στην διαχείριση συσκευών των windows. Αν δεις το τηλέφωνο να το β…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “H ρομ που έχεις αν διάβασα καλά έχει Ελληνικά που σημαίνει δεν είναι official. Ξεκινάς με τον έλεγχο του bootloader. Ποστάρεις το αποτέλεσμα και σου λέμε την συνέχεια. ” κατι δε μου παει καλα.παροτι κατεβασα και το adb zip και το Minimal ADB and Fastboot δεν βλεπει τo device .Δοκιμασα να κανω και disable digitally signed drivers αλλα τιποτα.ουτε απο adb Ουτε απο Minimal ADB and Fastboot στην αρχη βγαζει αυτο το μηνυμα και μετα αν ξαναπατησω adb ή fastboot devices δεν εμ…

Μήνυμα

ωραια!Σε ευχαριστω πολυ!

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Αφού θα έρθει με official developer μπορείς άμεσα να ξεκλειδωσεις. Γενικά οι ρομ για αυτό το κινητό θα έχουν την ονομασία kenzo ή qualcomm. Οπότε βλέπεις αρχεία που έχουν αυτές τις ονομασίες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα , Αγορασα πριν 3 μερες ενα Redmi 3 Pro απο το Vickmall με εγκατεστημενη την ΜIUI Global 7.3 Stable 7.3.2.0.0 (LHPCNDD) με Ελληνικα και εχω το known issue με το sync στα Google apps παροτι δοκιμασα factory reset και…