Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
ψήφισα με όνομα: spoosgr ένα κλικ την ημέρα παιδιά!
-
Παράθεση από xnikos: “είχαν κι άλλοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, και η γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει όταν πας από android 5.1 απ' ευθείας σε XTRV.δοκίμασε να βάλεις πρώτα μια απ' τις τελευταίες GTV και μετά από πάνω την XTRV. Αν τυχόν δεν λυθεί έτσι, φλάσαρε μια fastboot dev 6άρα και μετά απ' την αρχή: ξεκλείδωμα/TWRP/install την τελευταία XTRV. ” ωραίος ρε φίλε αυτό ήταν! από stable 8.0.4 πήγα σε GTV-6.10.20 και μετά σε xtrv 6.12.1 χωρίς κανένα πρόβλημα! σ'ευχαριστώ για την βοήθεια όπως και όλους…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
spoos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από spoos: “μετά το factory reset, επανέρχεται το πρόβλημα με το mi account και οι ρυθμίσεις συνεχίζουν να κρασάρουν ” Format data εκανες;Όχι wipe data, εχει διαφορά! ” format data ναι. οι ρυθμίσεις ακόμα κρασάρουν το έχω κουράσει πολύ σήμερα..άασε μωρε μια χαρά είναι και η stable 8.0.4 UPDATE! μετά από hint του xnikos πήγα από stable 8.0.4 σε GTV-6.10.20 και μετά σε xtrv 6.12.1 χωρίς κανένα πρόβλημα σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
spoos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από spoos: “αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει) ” Παράθεση από spoos: “2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ... Παρουσιάστηκε σφάλμα..Δοκιμάστε Ξανά Καμιά ιδέα; ” Αν αφαιρέσεις το mi account πριν απο το φλασαρισμα τα δύο αυτά προβλήματα που αναφέρεις αυτόματα απαλείφονται, της διαδικασίας. Οπότε μένουν οι Ρυθμίσεις που κρασάρουν, …
-
spoos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Κάνε τα παρακάτω και δες μετά από αυτόν τον τρόπο περάσματος αν θα είσαι οκ! 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Install rom αν την έχεις σε sd card αλλιώς πας στο 7 7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από spoos: “αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότ…
-
spoos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα μεταφέρω εδώ το μήνυμα: ενώ ακολουθώ τα βήματα για μετάβαση από android 5 σε 6 έχω ακόμα πρόβλημα προσπαθώ στο kenzo να πάω από stable 8.0.4 σε dev 6.12.1 αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει) και ουσιαστικά δεν με αφήνει να προχωρήσω τα σφάλματα είναι τα εξής: 1)Δυστυχώς η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει...(τερματιστεί υποθέτω) 2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης τ…
-
καλησπέρα παιδιά ενώ ακολουθώ τα βήματα για μετάβαση από android 5 σε 6 έχω ακόμα πρόβλημα προσπαθώ στο kenzo να πάω από stable 8.0.4 σε dev 6.12.1 αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει) και ουσιαστικά δεν με αφήνει να προχωρήσω τα σφάλματα είναι τα εξής: 1)Δυστυχώς η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει...(τερματιστεί υποθέτω) 2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ... Παρουσι…
-
Qualcomm : Σοβαρά κενά ασφάλειας
spoos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχει διαβάσει κανείς για ένα κενό ασφαλείας στα τσιπ της qualcom; quadrooter νομίζω λέγεται και παίζει να επηρεάζει το κινητό μας; Κατέβασα την εφαρμογή quadrooter scanner και λέει ότι είναι vunerable σε κάποια πράγματα. Παραθέτω screenshot
-
Παραθέτω ένα δείγμα speedtest με 4g Cosmote (Whatsup) σε 3 διαφορετικές πόλεις, sim στο slot 1. Από κάτω προς τα πάνω στην εικόνα: 1) Wifi σπιτιού (ΟΤΕ 24mbps): 14.87 down, 0.62 up, 30 ms 2) 4G Κοζάνη : 68.12 down, 40.98 up, 39 ms 3) 4G Θεσσαλονίκη : 15.11 down, 13.22 up, 15 ms 4) 4G Ξάνθη : 28.62 down, 34.05 up, 128 ms Τα αποτελέσματα απλά ενδεικτικά. Το κυριότερο είναι ότι σε ταξίδι 2 ημερών, με μέτρια προς αρκετή χρήση του κινητού, 4G, facebook, youtube, surfing, 5-6 speedtests, αυτόματες νομ…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal.net - Tην Διεύθυνσή της (URL): http://www.minideal.net - Tι ακριβώς αγοράσατε: Χiaomi Redmi Note 3 Pro - Την ημερομηνία αγοράς: 6/5/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 Μέρες - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δεύτερη αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αποστολή με singapore post, έφτασε σε λογικό χρόνο και ευτυχώς δεν ήταν στα χαμένα δέματα. Καλή συσκευασία, αψεγάδιαστο το προιόν, κλασικά δώρα…
-
Μου αρέσει πολύ αυτό => Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone