Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Καλησπέρα και πάλι. Φίλος πήρε κ αυτός το Mi5 32 GB με οθόνη LGD. Ήρθε με κινέζικη developer MIUI 8 6.8.27 beta και έγινε unlock. Δε δουλεύει κανένα από τα παραπάνω recovery. Το flashάρισμα από adb command prompt γίνεται κανονικά, reboot στο twrp recovery επίσης, αλλά με την είσοδο στο recovery είναι όλα freezed. Δοκιμάσαμε και τα 2 TWRP που προτείνει ο michael στο post 167 αλλά τπτ. Επειδή δεν ξεχειλίζει η εμπειρία σε τέτοιου είδους προβλήματα παρακαλώ για τα φώτα σας. Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Ψάχνοντας περισσότερα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή στο google και ζαλίζοντας και λίγο τον Gkalen στο chat βρέθηκε ο υπαίτιος. Αυτός είναι η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του SuperSU (δλδ το που αφήνει folders κτλ κατά τη διαδικασία του rootαρίσματος) σε συνδυασμό με τη μη αναβάθμιση της εφαρμογής secure settings (τελευταίο update 01/2015). Έτσι η εφαρμογή secure settings ψάχνοντας για root σε άλλο path από αυτό που πρέπει δεν βρισκει αυτα που θελει και πετάει invalid configuration. Η λύση που δί…
-
Παράθεση από gkalen: “@koshal Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογες/ληφθεισες/ .. αν έχεις μέσα supersu , τότε έχει αναβαθμιστεί .. Πας για Clean install.. ” Έκανα απεγκατάσταση το SuperSU, έκλεισα Wifi και reboot σε TWRP για νεο install το SuperSu (σαν update.zip). Μετά το Reboot το έχει στις ληφθείσες εφαρμογές. Τι κάνω τώρα???? Όλη τη ROM πάλι????
-
Ναι ο δαιμων του τυπογραφείου (το κάνω και edit γιατί έτσι όπως το έγραψα δε το καταλαβαίνω ούτε ο ίδιος). Το ξέρω ότι είναι διαφορετικές ΡΟΜ. Αυτό που θέλω είναι να είναι Pre-rooted για να βάλω οποιαδήποτε από τις 2.
-
Πριν ανοίξω νέο θέμα, είπα να σας ζαλίσω λίγο εδώ!!! Έχω εδώ και μία εβδομάδα την Stable-V8.0.8.0 και επειδή το SuperSU δεν δουλεύει σωστά με τπτ (το έχω φλασάρει 2-3 φορές μη τυχον και πηρε καταλαθος κανενα update) και θέλω οπωσδήποτε root (έχω ανοίξει και θέμα αλλά δεν μου απάντησε κάποιος) θα ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία developer(GTV-6.9.8) είτε η Gkalen, είναι Pre-rooted ή πρέπει πάλι να φλασάρω μόνος μου το superSU. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν μπορώ να βάλω το κινητό να μπαινοβγαίνει α…
-
Καλημέρα σας. Ένας από τους λόγους που θέλω root στο κινητό μου είναι η χρήση της εφαρμογής tasker για διάφορους αυτοματισμούς. Ένας από αυτούς είναι η αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του flight mode το οποίο θέλει ένα plugin (secure settings λεγεται) με root permissions. To θέμα είναι ότι δεν ξέρω κατα πόσον το SuperSU δουλεύει κανονικά. Θα έπρεπε να μου πετάει παράθυρο για χορήγηση Root permission αλλά δεν γίνεται και έτσι δεν μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Το SuperSU το φλάσαρα από TWR…
-
Για θήκη στο Mi-3 είχα της Nilkin και έφαγε άπειρο ξύλο ενώ το κινητό είναι σαν καινούριο. Οπότε είναι τούμπανη. Τώρα στο Mi-5 έχω πάρει αυτή XiaoMi Mi5 Original Flip Leather Case - BLACK. Οι πρώτες εντυπώσεις ΑΡΙΣΤΕΣ με highlight την εξαιρετική αίσθηση που έχει (είναι δερμάτινη). Όσον αφορά το tempered glass έχοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από τη nilkin, πήρα ένα της nilkin και ένα το original της xiaomi. Μάλλον της Nilkin είναι ένα κλικ πάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι κορυφαίο το xia…
-
Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κάποιος. Η εφαρμογή καταγραφής κλήσεων έχει αφαιρεθεί γενικά? Μιλάω για την αυτόματη καταγραφή με ρυθμίσεις το ποιον θα καταγράφει κτλ. (Το Mi-3 την έχει στην 3.9.0 Stable)
-
Εγώ φλάσαρα την τελευταία stable. (xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.8.0) Γενικά είναι καλή αλλά έχει τα θεματάκια της (σε εμένα τουλάχιστον). -Ο αισθητήρας φωτεινότητας είναι πολύ αργός -Μου έχει κολλήσει 2 φορές η εφαρμογή κλειδώματος της οθόνης (έβαλα fingerprint - δεν έκανε τπτ, και μετά από 2'' είμουν μεσα στην αρχική οθόνη με μνμ σφάλματος) -Ο ήχος μου κάνει θεματάκια (πχ 3-4 φορές σε αναπαραγωγή στο youtube δεν έπαιζε ήχος - γενικά παίζει κανονικότατα) -Την Κυριακή που πέρασε, γ…
-
Αυτό γίνεται με reboot σε TWRP, μετά κλικ στο install και μετά στο supersu.zip ???? Μετά θα είναι απλά ροοτ το κινητό? Ποιά εφαρμογή θα ρυθμίζει σε ποιο app θα δίνω root permissions? (όπως στο mi-3 τo security center) Επίσης δεν αναγνωρίζει το OTA USB καθόλου. Τέλος σε σχέση με την stable που είχα βάλει στο mi-3 (3.9.0) νομίζω ότι λείπουν κάποια πραγματάκια (όπως πχ η αυτόματη καταγραφή κλήσεων, η δυνατότητα για swipe στο πληκτολόγιο της google κτλ). Μήπως να βάλω άλλη ρομ?
-
Περάστηκε κανονικά το TWRP (πορτοκαλί), έγιναν τα βήματα, όμως η "εγκατάσταση" της ρομ (xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.8.0) σταμάτησε πολύ γρήγορα (στη μέση περίπου) και έγινε reboot σε μπλε TWRP με 0 data. Έκανα τα βήματα του ξεχασιάρη για adb sideload και πάλι στη μέση περίπου reboot (το cmd σταμάτησε να γράφει ποσοστό) και κολλημένο mi για κανα τεταρτο. Μετά MIUI 8 σεταρισμα και ολα καλά. Δεν με ρώτησε όμως για Superuser καθόλου (προφανώς και δεν έχει) οπότε δεν έχω και root δικα…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαunlocked!!!
-
ΜήνυμαΤελικά (μάλλον) τέλος καλό - όλα καλά. Πάλι δεν πέρασε το update αλλά δοκίμασα κατευθείαν unlock και έγινε κανονικά (σύμφωνα με το tool - έτρεξε χωρίς κανένα κόλλημα και έγραψε 100% complete). Δεν βρίσκω σε ποιο σημειο γράφεται ο τρόπος που μέσω γραμμής εντολών τσεκάρουμε ότι ο bootloader είναι 100% ξεκλείδωτος (για να είμαι σίγουρος). Για 100η φορά ευχαριστώ (θα συνεχίσω τις ερωτήσεις στο ποστ με τα flashαρίσματα των ελληνικων ROM)
-
ΜήνυμαΑνοιχτό ήταν (και συνδεδεμένο το mi account) αλλά δοκιμασία μόνο μία φορα. Δε σκέφτηκα για τους servers. Μεσημερακι θα ξαναδοκιμασω. Ευχαριστώ πολύ. 24/7 εξυπηρετηση
-
ΜήνυμαΑυτό προσπάθησα να κάνω. Να βάλω την developer αλλά δε με άφησε