Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μου έβγαλε σήμερα μήνυμα για ενημέρωση αλλά βλέπω τις παρακάτω οθόνες.
-
Σωστά spirosmeg. Την κατέβασα όμως και όταν πήγα να την εγκαταστησω μου έλεγε οτι αυτό το πακέτο είναι για cancro ενω εγώ έχω dior. Κράτει λοιπον....
-
Απο το tapatalk χάνονται τα μηνύματα ενω αν πάω απο chrome τα βλέπω κανονικά. Τεσπα. Το κατεβάσω απο εκεί που μου είπες admin και μετά την ίδια διαδικασία μέσω recovery ή να δοκιμασω κατευθείαν απο την αναβάθμιση? Ευχαριστώ.
-
Γιατί δεν βλέπω ουτε το μήνυμα που μόλις έγραψα ουτε τις απαντήσεις???
-
Καλησπέρα. Εχώ το redmi note 4g κι έχω εγκαταστήσει την gtv 5.4.17. Την 5.4.24 δεν μου την κατεβάζει και μου βγάζει πρόβλημα. Πως μπορώ να κατεβάσω κατευθείαν την καινούρια που κυκλοφόρησε χθες? Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από spideman3: “Το ξανά έκανε ο πλοηγός την κουλαμαρα του.3feaf1e7027683e5ec0682672fffb42f.jpge93004bd14a0d29159f64ae2647e708c.jpg” Κι έμένα το ίδιο. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και επανεκκίνηση της συσκευής και δούλεψε μία φορά. Από εκεί και μετά έχει γαιδουρώσει.... Υπάρχει τρόπος να κάνω το chrome προεπιλογή για το άνοιγμα των λίνκ???
-
Καλημέρα.Ευχαριστώ. Ο δεύτερος τρόπος λειτούργησε κανονικά. Το πρόβλημα διορθώθηκε. Ευχαριστώ πολύ.
-
Η οθόνη κολλάει όπως το λές. Βγάζει ένα ανθρωπάκι με ένα ρομποτάκι και μένει εκεί ακίνητο αγέλαστο. Factory reset? Όχι. Δεν φαντάστηκα ότι χρειάζεται. Την συσκευή την πήρα μόλις χθες. Η/Υ υπάρχει. Από εκεί γράφω τώρα. Δηλαδή λές να κάνω Factory reset και μετά να πάω στον updater για να κάνω το update του αρχείου που κατέβασα? Το αρχείο που κατέβασα είναι αυτό: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Note-4G-LTE-GTV-5-3-13/ Σόρρυ αν κουράζω!!
-
Κάνει αυτό?
-
Ναι με το updater.
-
Καλησπέρα. Από χθές είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Redmi Note 4G. Από root kai rom όχι και πολλά. Το προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Το μενού βγάνει αλλού με ελληνικά και αλλού με αγγλικά. Προσπαθώ να ρυθμίσω το ξυπνητήρι μου και δεν με αφήνει να επιλέξω την επανάληψη του ξυπνητηριού. Όταν δοκιμάζω να το κάνω με πετάει έξω στο κεντρικό μενού του ξυπνητηριού. Διάβασα παραπάνω και δοκίμασα να κάνω update.Ξεκίνησα με τα βήματα και η οθόνη κολλάει αφού πατήσω έναρξη του update. χωρίς να μπορ…