Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 383.
-
Charger
ronin13 - - Car charger
ΜήνυμαΨαχνομαι να αγορασω το Roidmi 2s, αλλα βλεπω υπαρχουν δυο εκδοσεις, μια με 3.8A και μια με 3.1A output. Υπαρχει καποια αλλη διαφορα μεταξυ τους? Εχει να κανει με το τι Quick-Charging υποστηριζει το καθενα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakoutas: “Πάντως καλο είναι να τους τη πούμε για τη μονκιδονια. Όπως δε δέχονται δυο κινες,με την Ταϊβάν,έτσι κι εμείς” Μονο που σε αυτους η διαφορα ειναι μονο πολιτικη, ουτε εθνολογικη, ουτε πολιτισμικη.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alex92NA: “Παράθεση από Jinthegod: “Παράθεση από GR-Macedon: “Οσοι ψηφισατε και όχι μόνο, μπείτε στο παρακάτω και απαντήστε γράφωντας ευγενικά να αλλαχτεί το λάθος όνομα macedonia στο σωστό FYROM εφόσον σέβονται την ελληνική κοινότητα και μια ολόκληρη χώρα σαν την Ελλαδα. Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν μπορουμε να το κανουμε φιλε αυτο..οσο και να μην μας αρεσει,απο την στιγμη που εχει αναγνωριστει επισημα ως "Μακεδονια" τα Σκοπια,δεν μας περνει εμας να λεμε τιποτα..αυτα να τα δουν…
-
Τι μπορει να συμβει μεσα σε μια χρονια;
-
Ψηφισα ως ronin13. Καποιες παρατηρησεις μονο: 1. Οι γειτονες εξακολουθουν να αναφερονται ως "Macedonia". 2. Παλι απ'οτι φαινεται θα παλεψουμε με Ρωσους, Ινδους και Ινδονησιους. 3. Αυτο με τις επαναλαμβανομενες ψηφους, τι φαση? Μονο σε μενα βρωμαει λιγακι η δουλεια?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από masterismos: “Καλημέρα. Δευτέρα παραλαμβάνω mi 5s plus 4/64 black. Λογικά δε πέρασε τελωνείο αφού μου ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω από το ταχυδρομείο της περιοχής? ! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που το βρηκες το 4/64; Βγαινει τετοιο;
-
Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕ οχι και μπακατελα το κινητουλι! Μεχρι πριν δυο εβδομαδες το ειχε, πριν το παραχωρησω στη μητερα μου, σε αναμονη του Mi5S! Τελικα? Ολα καλα?
-
Οδηγός επαναφοράς Κινητού Mi2/Mi2s "Brick" - Όταν το κινητό δε μπορεί να μπει σε recovery mode (αχρείαστος να 'ναι!!)
ronin13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣιγουρα υπαρχει καποια λυση. Εχεις κανει wipe all data?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “youtu.be/msNSDhGjNQM Xiaomi redmi note 2 XTRV” Ειμαι ο μοναδικος που εντοπιζω μια βορειοελλαδιτικη "εσανς" στη μεταγλωττιση; :p
-
Anyway, για οποιον ενδιαφερεται το geekbuying εχει το 4/32 στα 282€, αν πας απο το λινκ του newsletter του, και δειχνει να εχει στοκ. Με κουπονακι το εριξα στα 278€. Περιμενω παραλληλα να σταλει το 4/128 απο το banggood (εδω και 1,5 μηνα)... Στο σημειο που φτασαμε, ας κερδισει ο ταχυτερος αποστολεας.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δουλεύει με υπερήχους και όχι με επαφή.Θεωρητικά διαβάζει και βρεγμένα χέρια...θεωρητικά πάλι μπορεί να δουλέψει και κάτω απο άλλα αντικείμενα (πχ κάτω απο μία θήκη πλαστική ή ένα tempered glass). Θεωρητικά και πάλι, μπορεί να διαβάσει 3D εικόνα πράγμα που κάνει πολύ πιο ασφαλή τα δεδομένα (σε σχέση με τις μέχρι τώρα 2D αναγνώσεις). Μένει να μας το επιβεβαιώσουν και πρακτικά αυτοί που το πήραν. Όπως επίσης και πώς δουλεύει το 3D touch απο το 128άρι! Υ.Γ Άμα λέω μλκίες ας…