Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 109.
-
καλησπερα στην παρεα. στο Redmi note 3 που εχω παρει η μπαταρια κραταει με το ζορι ενα 36 ωρες. με wifi ολη την ωρα ανοιχτο,sync,auto brightness.χωρις δεδομενα ανοιχτα. autostart:facebook,viber,keyboard,twiiter,instagram,messenger background network τα ιδια. και αλλοι λενε οτι κραταει 2 και 3 με data ανοιχτα και wifi gps. και τους φτανει και 6-7 ωρες screen on.εμενα με το ζορι φτανει 4 ωρες. δοκιμασμενο με official rom,europe,ελληνικη. υπαρχει κατι να κανω η ειναι φυσιολογικο? η φωτο ειναι στο 7…
-
RE: RE:
alprio - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Vasstef: “Παράθεση από alprio: “παρατηρησα 2 bugs με την ελληνικη. αν το κινητο κοιμαται πολυ ωρα και παω να το ξεκλειδωσω με δαχτυλικο χωρις να πατησω το power δεν δουλευει. σαν να απενεργοποιητε. και το wake up στα notifications αργει λιγο.” Το ίδιο και σε μένα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στη rom ή στο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έβαλα την ευρωπαϊκή και δεν έχει αυτό το bug. Είναι κάποιο θέμα με την ελληνική. Sent from my Redmi Note 3 using …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “Παράθεση από alprio: “οκ οποτε εχω σκαρτη μπαταρια.εκτος αν το εχεις συνεχεια σε αναμονη το τηλεφωνο.η δεν εχει περαστει σωστα η ρομ. εχει και αλλο θεμα.μερικες φορες χανει ανα 2% την μπαταρια. ειναι στο 50πχ και αντι να παει 49 παει 48. η αλλες φορες ειναι στο 50 παει 49 και καπακι 48. ” οχι το τηλ είναι σε πλήρη χρήση,ίντερνετ τηλέφωνα,μηνυματα YouTube Facebook κτλ κτλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα έχω σίγουρα τις 2 μέρες και πανω” Ποια ρομ έχεις; την ελληνική; Sent from m…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαναι αυτο ελεγε και στον οδηγο.το κανεις απο εκει και ολα καλα.
-
Μήνυμα[ultimate Guide] How To Unlock Bootloader, Root And Flash Recovery On Redmi Note 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support λενε επισης και αυτο.ισχυει? You can easily unlock your Bootloader with the following procedure. You dont need to apply for any Unlock Code or other stuff. REQUIREMENTS: -- RedMi Note 3 -- Developer ROM installed (stable will not work !!!) -- working MI-Account (verified and SIM CARD activated) -- Unlocking Software ( get it here ) 1. Start your Phone running …
-
Μήνυμαοχι αλλο το recovery αλλο το root
-
Μήνυμαπρεπει να την κανεις root την συσκευη.
-
Μήνυμααν γινω ροοτ μετα μπορω να το βγαλω? θελω να περασω ενα mod απο smiui για center clock και δεν μου το κανει.πρεπει να ειμαι ροοτ?
-
εμενα παντως για 4000mah δεν μου φαινεται και καλη η μπαταρια.με δεδομενα πεφτει κατακορυφα ακομα και σε idle. το βραδυ οταν κοιμαμαι σε 8 ωρες γυρω στο 4%.μου φαινεται πολυ. ειδα σε ενα φορουμ το myphone ελεγε ενας απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα με δεδομενα κλησεις κανενα 5λεπτο και κατι αλλο γυρω στο 10% καταναλωση μονο. εμενα θα ηταν στο 50% περιπου. η η δικη μου μπαταρια ειναι μαπα η αυτουνου τουμπανη