Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από xaris_kriti: “Δοκιμασα κάποιες εφαρμογές όπως είπες αλλά αποτέλεσμα μηδέν.σε μαύρο κ σε γκρι φόντο φαίνονται πολύ καλα.στα αλλά χρώματα ή δε φαίνονται η εγώ δε τα βλέπω.το μόνο "θετικό;;" Ότι ανακάλυψα πως είναι παραπάνω από 5-6.αλλα πιο μικρά αλλά πιο μεγαλα ” Επειδή βρήκα και εγώ μερικά άλλα μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα σκέφτομαι μήπως είναι σκουπιδάκια εγκλωβισμένα κάτω από το προστατευτικό γυαλί.
-
4G
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει το κινητό δύο κάρτες 4G παρά μόνο μία στην slot 1. Επειδή έχεις εξασφαλίσει 4G στον Cosmote αλλά δεν μας λες αν έχεις εξασφαλίσει στην Wind κάνε το εξής απλό άλλαξε θέση στις κάρτες να έρθει ο Cosmote στην slot 1. Αν δεις 4G στον Cosmote ισχύει ότι - 4G έχει μόνο η SIm 1 - Δεν έχεις 4G στην Win (Hidden Content)
-
Παράθεση από linuxilakis: “Για την κύρια οθόνη στα αριστερά μην περιμένετε διότι εκεί θα έπρεπε να είναι το smart κατι που λένε. Έχει αφαιρεθεί σε μας διότι λειτουργεί μόνο με τις china μαμα εφαρμογές. Οπότε ας βολευτούμε με ότι έχουμε. Αλλιώς ξέρουμε και άλλες nova launcher πορτοκαλιές ” Εγώ έχω κύρια οθόνη στα αριστερά και επειδή άργησε μερικά λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί όταν πρωτοπέρασα την ελληνική ROM σκέφτηκα ότι μάλλον μου ήρθε από το Mi Cloud. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/…
-
21314589_1130085570460937_8776031513152736735_n.jpg
-
Επιλογή καταστήματος
ΜήνυμαΑν καταλαβαίνω καλά ο φορτιστής με στοιχεία 5V/2A βγάζει τάση 5V και φορτίζει το κινητό με 2Α. Ο φορτιστής της φωτογραφίας με 5V/2A, 9V/1,2A και 12V/1A ποιά τάση από όλες βγάζει όταν συνδέεται με το mido;
-
Μετά το πέρασμα της τελευταίας ROM XTRV arΩma 7.8.31 έχασα (όπως και πολλοί άλλοι) το Mi Remote Control. Παρόλο που κατέβασα το App από το Google play δεν αναγνωρίζει όλες τις συσκευές που αναγνώριζε το Mi Remote Control της ROM XTRV arΩma 7.8.24. Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται να γίνει για να επανέλθει;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42374/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42375/everything+is+gonna+be+ok+aoratigonia.jpg
-
21230830_10209232083309556_6410180471996549036_n.jpg
-
Παράθεση από NasDriver: “ΟΤΑ, όλες οι Ελληνικές ρομ, ανεξάρτητα συσκευής θα αποκτήσουν σταδιακά Αυτόματη Αναβάθμιση ” Γενικά η δουλειά που γίνεται από τους ειδικούς στο xiaomi-miui.gr είναι απρόσμενα εξαιρετική και εν γένει το επίπεδο στο forum καταπληκτικό παρόλο το μεγάλο αριθμό μελών. Εκτός από τα συγχαρητήρια θέλω να υποβάλλω και ένα ερώτημα. Επειδή τα print screen στο πρώτο post του @MIUI_ART σταματάνε στο κατέβασμα της Rom πόσο αυτόματη είναι ή εγκατάσταση από εκεί και πέρα. Δηλαδή θα υπάρ…
-
21078728_842029982631365_3117221118875533815_n.png
-
Παράθεση από Dimitris47: “Παιδία έχω μπερδευτεί.Ψάχνω να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 4 Global από το skroutz αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως το global version αναφλερει μόνο ότι είναι το Xiaomi Redmi Note 4.Λέτε να το πάρω από το banggood που λέι ξεκάθαρα ότι είναι το global version; (Ψάχνω το global version διότι με ενδιαφέρει να έχει την 800άρα μπάντα του 4G) ” Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41993/
-
Δηλαδή @linuxilakis αυτό δεν θα ξαναχρησιμοποιηθεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41938/
-
Ο.Κ. Από εδώ και πέρα σε όλες τις αναβαθμίσεις θα βλέπω Νote 4X. Να ρυθμίσω κάποια προγράμματα που το βλέπουν για άλλο κινητό και εμφανίζουν ότι έχω και τα δύο.
-
Παράθεση από stefanos123: “αν περνουσες λαθο ρομ η συσκευη δεν θα ανοιγε καν και πιθανον ποτε ξανα ” Δεν μίλησα για λάθρο Rom από εδώ την κατέβασα. Λέω μήπως έκανα λάθος και κατέβασα για Νοte 4Χ αντί για Note 4. Και τα δύο είναι mido.