Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απλή λειτουργία
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Η απλή λειτουργία κάνει ακριβώς ότι λέει, δηλαδή μεταβάλει με τέτοιον τρόπο το περιβάλλον χρήσης του λειτουργικού συστήματος ώστε να διευκολύνει το χρήστη να χρησιμοποιήσει το κινητό μόνο για τις βασικές λειτουργίες όπως κλήσεις, σύνταξη μηνυμάτων κ.α ” depositphotos_86831008-stock-photo-elderly-woman-using-smartphone.jpg
-
Απλή λειτουργία
ΜήνυμαΈχει δοκιμάσει κανείς στο REDMI NOTE 4 να το βάλει σε απλή λειτουργία; Αν ναι τι προσφέρει η απλή λειτουργία; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40463/
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Το μαγαζί είναι ελληνικόconfused.png και βρίσκεται στην Αθήνα Σωκράτους 22, Ομόνοια, 210 5220009 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά: Αυτό που κατάλαβα (κάπως αργά) είναι πως τα προστατευτικά οθόνης Full cover είναι διαφορετικά για το Redmi Note 4 Global Version άρα δεν αρκεί να λέει η συσκευασία Redmi Note 4. Αποτέλεσμα να μην ταιριάζουν απόλυτα οι τρύπες για μπροστινή κάμερα (σκοτεινιάζει ένα μέρος) και ακουστικό. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις θήκες. Παρόλο που ο…
-
20017555_1099565190179642_7725568142120128541_o.jpg
-
Παράθεση από phonekiller: “Όποιος βιάζετε αυτά παθαίνει..... ατάκα της γυναίκας μου "Όταν μου είπες να πουλήσω το samsung για να πάρω Κινέζικο κινητό δεν μου είπες πως δεν θα δουλεύει όταν το πάρω στα χέρια μου και θα χρειαστεί να περάσουν μέρες για να μπορώ να έχω κινητο...." Και τώρα τι της απαντάς? ” 67f1f892a8e51658d9e02f9a663be9f2.gif
-
Παράθεση από fog: “giphy.gif160_F_68250820_OVCvSK5UmyEg8O7tkctIOdq5N3rbDRYR.jpglemon-300x225.jpg ”
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν η σερβιτόρα μείνει στον μπαμπά...ο μπαμπάς θα καταλήξει νοσοκομείο με σπασμένο κεφάλι ” Παράθεση από ANDREAS54: “935326.jpg”
-
Το μαγαζί είναι ελληνικό και βρίσκεται στην Αθήνα Πατησίων 233 (28ης Οκτωβρίου) 210 8620 273, 210 8674 002, 6940 863 863 - Την επωνυμία της επιχείρησης: nok-shop.gr - Την Διεύθυνσή της (URL): https://www.nok-shop.gr/eshop/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4 (159 €) - Την ημερομηνία αγοράς: 05/07/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Το παρέλαβα από το μαγαζί αυτοπροσώπως. - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Το παρέλαβα από το μαγαζί αυτοπροσώπως. - Την αξιολόγησή σας για …
-
Παράθεση από Thracia: “Και με την προκαταβολή, τους μένει το χωνάκι! ” Παράθεση από Alex_MLT: “Ποιό χωνάκι, αυτό πάει στα αντισταθμιστικά - η χαρτοπεσέτα θα μείνει και πολύ τους είναι. ” Παράθεση από NasDriver: “Ποια χαρτοπετσέτα ? Αυτή πάει στον ΕΝΦΙΑ...ο λογαριασμός να πληρώσουν θα τους μείνει μόνο ” Τελικά μήπως δεν φταίει το μέρος που κατοικούμε αλλά το παγωτό που αγοράζουμε στο παιδί μας; super-pagwto-2.jpg
-
Παράθεση από azuli: “Παράθεση από takisfrag: “Αν δεν σου αρέσουν φίλε μου οι χρωματιστές έκδοσεις μπορείς να ψάξεις από το επίσημο φόρουμ και να βάλεις το επίσημο recovery, και να δεχτώ ότι ρωτάς πολλά είναι δικαίωμα σου όχι όμως να θίγεις αυτούς που έχουν φάει τον χρόνο τους για να φτιάξουν και να είναι λειτουργικά τα χρωματιστά όπως θεωρείς recovery, για μένα είναι λάθος και ο τρόπος και η διατύπωση σου, πάντα φιλικά ! ” Απο που κι ως που τον εθιξα? Ρωτησα για να μαθω τι παιζει. Αν εχει κατι π…