Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.

• Παράθεση από thanikolaou: “Παράθεση από muck82: “tha mporesoume na paraggeiloume apo to diko sas site?? kai xreiazetai na kanoume preorder gia na eimaste sigouroi oti tha to prolavoume prin exantlithei se diastima oligon lepton...?? ?(” Παντως φιλε εγω ειχα παραγγειλει απο το ibuygou.com το mi2s και η ιστοσελιδα ηταν κομπλε σε ολα τις και ημερομηνιες παραδοσης τα παντα! Εγω απο εκει μαλλον θα προτιμησω να παρω το Mi3 :ugeek:” Θα το απέφευγα αν ήμουν στη θέση σου... Το aftersales τους είναι απλά …

• Multi Lang ....

Reignman - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Αν δεν υπάρχει πολύγλωσσο πακέτο για το κινητό σου καλύτερα να μην επιχειρήσεις να περάσεις κάποιο από άλλο κινητό.. Θα γίνουν όλα μαντάρα.. Όπως και να χει δεν νομίζω πως θα διορθώσει το πρόβλημά σου. Είναι από ότι καταλαβαίνω πρόβλημα εφαρμογών...

• Παράθεση από NickAtsi: “Γεια σας παιδιά,περιμένω να μπεί το δώρο γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα 2 κινητά και έχω κάποιες απορίες/ερωτήσεις.Τα κινητά είναι τα εξής : Faea F2S Xiaomi M2S Ερωτήσεις: Τώρα, βλέπω ότι έχετε πολλά άρθρα για τα Xiaomi αλλά έψαξα στο google για το Faea και βρήκα μονο 1 άρθρο από ένα ελληνικό site που έγραφε για το F1S(το προηγούμενο μοντέλο).Το έχει αγοράσει κανεις το Faea F2S?Βλέπω ότι η διαφορες τους είναι μικρές.Αξίζει να το πάρω το F2S η να δώσω τα 50 ευρώ …

• Παράθεση από marios_tesla: “εγώ νομίζω τα ξεπέρασε ήδη τα 20, αφού μέχρι τον Σεπτέμβρη οι πωλήσεις του mi2 ήταν 10m , αν προσθέσεις και το red rice, το mi3 και όλες τις άλλες συσκευές που μπορούν να πάρουν MIUI...” Λογικά το μετράνε με το account που φτιάχνεις στη Xiaomi γι αυτό σου φαίνεται τόσο μικρός ο αριθμός. Πολλοί απλά δεν ασχολούνται εκτός από το account στη Google να ανοίξουν κι άλλο σε παλιότερες εκδόσεις MIUI.

• xperia sola MT27i

Reignman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από louistav: “Thanks φιλε... Ναι την εχω βρει αυτη τη rom αλλα δε την εχω βαλει ακομα.. Βασικα ειμαι στο σταδιο στο να κανω root κλπ κλπ. το sola! Μολις παρελαβα και το mi2s βασικα και δε ξερω κατα ποσο θα ασχοληθω με το sony! Ομως ειναι πολυ ωραια συσκευη, και δεν κυκλοφορησε πολυ...” Μεγειά το θηριάκι... Η αλήθεια είναι πως έχεις κάτι πολύ καλύτερο για να ασχοληθείς και ίσως να μην αξίζει τον κόπο πέραν του root να αφιερώσεις χρόνο στο Sola..

• Παράθεση από AELHTHS: “Πέρασα και εγώ εδώ και δύο μέρες την 3.11.22 στο mi2s, αρχάριος με φλασάρισμα και τα σχετικά δυσκολεύτικα θέλω να πω αν και με βοήθησε ο οδηγός, δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά τη rom την πέρασα μέσα από τον updater αφού σιγουρεύτικα και από το αγγλικό forum. Δέν πέρασα τα gapps δεν ξέρω αν το πρόγραμμα που φλασάρουμε rom και gapps δούλεψε. Απλά μετά από αποτυχία την έβαλα στον φάκελο downloader_rom και την μετονόμασα σε update.zip καλού κακού, το playstore το είχα από την stable …

• αγορα xiaomi mi2s

Μήνυμα

Το M2S είναι το ίδιο τηλέφωνο με το MI2S...

• xperia sola MT27i

Μήνυμα

Καλησπέρα στο site δεν πρέπει να έχει ανέβει κάποια, τουλάχιστον ούτε κι εγώ τη βρήκα. Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ μια ανεπίσημη port η οποία είναι όμως ICS (Android 4.0)...

• ZTE v967s "ερωτησεις"

Reignman - - ZTE

Μήνυμα

Παράθεση από Fight3R: “Αφου ειμαι ο πρωτος που ανοιγω καποιο θεμα σε αυτη την ενοτητα ειπα να το κανω με ενα απο τα μοντελα της ZTE που ειδικα τον τελευταιο καιρο εχει πολλους φιλους στην Ελλαδα... Εχω καποιες βασικες ερωτησεις για το port της MIUI... 1. Απ'οσο εχω ακουσει δεν υποστιριζει και τις 2 σιμ... Ισχυει? 2. Κατεβασα την 3,11,15 αλλα εχω μπερδευτει γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα με τον τροπο που ονομαζονται τα updates.. πχ υπαρχει η 3,11,15 που θεωριτικα ειναι η πλεον προσφατη αλλα υπαρχ…

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Reignman - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από louistav: “Οχι με EMS νομιζω το εστειλαν... Ετσι λεει τουλαχιστον στη σελιδα Express Mail Services Parcel με το tracking number!!! το περιεργο ειναι το status: Delivery failed... τι να πω..” Τα πακέτα του EMS τα παραδίδουν τα Elta Courier... Στη σελίδα τους αν βαλεις το tracking number θα δεις πληροφορίες για το πακέτο σου. Εγώ πάντως από αυτό που έγραψες κατάλαβα πως ήρθαν σπίτι και έλειπες οπότε θα σε "ενοχλήσουν" πάλι για την παράδοση σήμερα. Όπως και να χει μπες να δεις στο site…

• Δυστυχώς στο θέμα μπαταρίας δεν μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις μια και από τις 3,5 ίντσες πήγες σε 4,3 με ανάλυση 720p. Παρόλα αυτά και το δικό μου με πολύ χρήση (μόνιμα ανοιχτό 3G & WiFi, πολλά λεπτά ομιλίας, σερφάρισμα και κάποια παιχνίδια) διαρκεί 13 ώρες περίπου. Ίσως η μεγαλύτερη μπαταρία να ήταν καλή κίνηση, όμως προς το παρόν έχω μια φορητή μπαταρία-φορτιστή μαζί μου και δεν "ξεμένω" ποτέ..

• Παράθεση από smitsos: “Σε ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου! Ξερεις γενικα ποιες θα ειναι η διαφορες που θα υπαρχουν?” Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της έκδοσης Kitkat (Android 4.4) είναι ότι δεσμεύει λιγότερη μνήμη (RAM) του κινητού από τον προκάτοχό της (4.3) κατά 16%. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως μπορεί να λειτουργήσει με την εν λόγο έκδοση και κινητό που έχει 512MB μνήμη. Καταλαβαίνεις οπότε στο δικό μας κινητό που έχει 2GB τί θα συμβεί... Το δικό μας όπως σου ανέφερα "φοράει" μια όμορφα τροπο…

• Παράθεση από smitsos: “Εχω στη κατοχη μου ενα mi2s 32g κανα δυο μερες,τι να πω... δεν παιζετε το τηλεφωνο. μετα απο λιγω κοπο (δεν το κατεχω και καλα το θεμα) αλλαξα τη ROM και εβαλα moultilag pack για ελληνκα και τωρα φυσαει! εχω μια ερωτηση,η συσκευη τρεχει με android 4.1 μπορουμε να την αναβαθμισουμε σε 4.2 η και στης ποιο νεες 4.3 /4.4?” Μεγειές! Η MIUI που φοράει επίσημα το κινητό είναι σε έκδοση 4.1 κάτι που αναφέρεται πως θα αλλάξει σύντομα (ήδη αν έχω ακούσει σωστά κυκλοφορεί για νεότερε…

• Παράθεση από sifario: “Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος+αρχαριος και εχω μπευρδευτει λιγο.Θελω να αγορασω το MI2S,σε πολλα video στο youtube εχω δει οτι εχει miui version :MIUI-JLB-13 η MIUI-JLB-17 και ουτω καθεξης.Δηλαδη δεν γραφει 3.9.27 η καποια αλλη version ωστε να επιλεξω language pack απο τα downloads.Η ερωτηση μου ειναι για να περασω ελληνικα πρεπει να περασω πρωτα αλλη miui rom και μετα το language pack?” Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Με μια αναζήτηση θα έβρισκες αυτό που ρωτάς αρκετές φορές…

• Xiaomi 2S με ελληνικά

Μήνυμα

Παράθεση από chris: “Σε ευχαριστώ να σε καλά! Αν κατάλαβα καλά όμως την πρώτη φορά θα πρέπει να κατεβάσω μόνος μου την rom από το σάιτ εδώ και να ακολουθήσω τις οδηγίες που ανέφερες, ενώ μετά και κάθε Παρασκευή θα ΄γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις. Σωστά?” Σωστά... Το κινητό έρχεται με μια από τις λεγόμενες σταθερές εκδόσεις, ενώ τα ελληνικά και οι αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή αφορούν τις εκδόσεις ανάπτυξης...

• Xiaomi 2S με ελληνικά

Μήνυμα

Παράθεση από chris: “Μέλη του xiaomi-miui.gr γεια σας, Επειδή είμαι αρχάριος στο miui θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να περάσω ελληνικά στο xiaomi 2S 32GB. Το έχω παραγγείλει και μέχρι να έρθει προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα για το miui. Πρέπει να περάσω καινούρια rom και αν ναι πως το κάνω αυτό? Ή μπορώ απλά να περάσω κάποιο πακέτο γλώσσας και αν ναι επίσης πως γίνεται αυτό? Σας παρακαλώ όπως μου αναφέρετε τον πιο εύκολο και απλό τρόπο και επίσης αν με αυτήν την διαδικασία θα χάσω την εγγύηση. Σας …

• Δεν μπήκα στη διαδικασία να στείλω το κινητό στην Κίνα μια και δεν μπορώ να μείνω περίπου ένα μήνα χωρίς αυτό (δεν έχω άλλη συσκευή). Παρήγγειλα το ανταλλακτικό από το ebay και θα το περάσω με έναν φίλο μου τεχνικό.. Ξέρω πως πλέον δεν έχω εγγύηση αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι πως είμαι απογοητευμένος και γιατί εμφάνισε τόσο σύντομα πρόβλημα η συσκευή, όμως το κυριότερο μου θέμα ήταν η απροθυμία να πάρω επίσημη απάντηση από την ibuygou και περίμενα μέχρι το σημείο πο…

• Ναι φίλε μου. Το κινητό όπως είπα σε επίπεδο ROM "ίσιωσε"...

• Iqtalk crystal dual sim

Μήνυμα

Αν και δεν έχω το κινητό... Για rooting μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SuperOneClick ( shortfuse.org/ ) ή το Unlock Root 3.41 Pro ( u7914872.letitbit.net/download…ockrootpro3setup.exe.html ). Πρέπει να έχεις εγκατεστημένους τους Android ADB Drivers για επικοινωνία με το κινητό ( rghost.net/36458781 ) και να ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις το USB Debugging. Από εκεί και πέρα είναι πολύ απλό... Ειδικά για το δεύτερο υπάρχει το εξής βιντεο για να δεις τί περίπου γίνεται... youtube.com/watch?v=6tm80…

• Παράθεση από nikosmi2s: “Παράθεση από Danielk: “για να ξεμπλεχτεις, official Miui roms για το Mi2/Mi2s θα μπορουσαμε να πουμε οτι υπαρχουν τριων τυπων: 1. η μαμισα (stable) που ερχεται οταν το αγοραζουμε καινουριο [η εκδοση της ειναι καπως ετσι JLB 20.0] 2. η developer που περιεχει μονο αγγλικη και κινεζικη γλωσσα [η εκδοση της ειναι καπως ετσι 3.11.8] 3. η developer που περιεχει και αλλες γλωσες ως μεταφραση [η εκδοση της ειναι καπως ετσι 3.11.8] και στον τιτλο θα εχει και τη λεξη multilang η π…