Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 184.

• τιποτα δεν εχει σταματησει, απλα ειναι νωρις ακομα Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM

• το τελευταιο "cm13firmware" αρχειο, βασισμενο σε global dev miui 7.1.5 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ KATE 7.1.5_Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive =============== Ιαν 9th 2017, 2:13pm =============== εδω ειναι και η τελευταια εκδοση της cm13 cm-13.0-20161229-UNOFFICIAL-kenzo.zip | by jri3 for Redmi Note 3 Pro fully working, χωρις προβληματα. σε συνδυασμό με το firmware μου απο πανω (πρωτα περναμε το firmware), τα τελευταια pico gapps The Open GApps Project και supersu 2.79 [STABLE][2016.12.15] SuperSU v2.79 δο…

• Παράθεση από filosofos77: “@iakoboss7 Καλησπέρα, διαβάζω τις τελευταίες εξελίξεις για την cm14.1 και πιο συγκεκριμένα για το firmware που έδωσε ο dev [ROM][OFFICIAL][7.1][kenzo] CyanogenMod 14.1 - Post #2109 και μου ήρθες αμέσως στο νου σχετικά με το τελευταίο update που έκανες παρμένο απο την 8.11.24 ,είναι το ίδιο που αναφέρει και ο ίδιος. Βέβαια έχω να κοιτάξω για bootloader απο την πρώτη μετάβαση μου σε cm αλλά και μετα την αλλαγή του firmware με το δικό σου δεν είχα θέμα εκτός αυτό που είχα…

• ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αυτο λογικα εγινε διοτι αναβαθμιστηκε το αρχειο που εχει να κανει με το fingerprint sensor αλλα και με την σιμ (πχ το modem) οποτε κολλησε/μπερδευτικε, δεν αναβαθμιζονται αναγκαστικα ολα τα αρχεια σε καθε εκδοση που βγαζω (η βγαζει η xiaomi γιατι απο εκει τα παιρνω). οταν περασω και εγω σε cm14.1 θα φτιαχνω για αυτην τοτε προς το παρον ειναι πολυ νωρις... θα περιμενω να ξεκινησουν οι nightly's και αφου δω οτι δεν εχουν προβληματα (δηλαδη κανα μηνα μετα αφου ξεκιν…

• να και κατι που δεν ηξερα για το αρχειο μου... [ROM][OFFICIAL][kenzo][6.0.1] CyanogenMod 13.0 - Post #3849 "You might not be aware of this but that modem now supports 4g+3g instead of 4g+2g. I dont think this discovery/news has propagated yet. Been looking for a long time and been trying to hack my modems to get this working. The only one i have found that enables this. Was about to buy a new phone as 2g is being phased out making my second sim useless which i need." αναφερετε σε αυτα τα 2 που ε…

• η τελευταια ρομ που λειτουργει σωστα ειναι η 6.10.13, αλλες δεν υπαρχουν (περα απο την 6.11.3 που για μενα δεν ειναι οκ...) ετσι και αλλιως... πως γινεται να εισαι στην 6.10.29 αφου δεν βγηκε ποτε για το kate?

• Παράθεση από klonos78: “επίσης θα ηθελα να σας ρωτησω: Οταν το φορτιζετε εχετε πιασει τον φορτιστη; Ο δικος μου καει και πολυ ελαφρια ζεστενεται η πλατη του κινητου. Επίσης απο περιπου 23% σε 1,5 ωρα φτανει 100% ειναι φυσιολογικο τοσα γρηγορα; Μηπως αν φιρτιστει με αλλο φορτιστη με μικροτερα Ampere θα αγησει μεν να ολοκληρωθει η φορτιση αλλα καταπονειται λιγοτερο η μπαταρια; ” με 1.75Α φορτιζει μια μπαταρια των 4Α... αν το φορτιζες με 4Α θα σου ελεγα οτι ναι θα πεσει η ζωη της σχετικα γρηγορα...…

• μιας και δεν κρατησες full back up καλη τυχη να ξαναγυρισεις σε miui αν χρειαστει...

• προσοχή στο kate ειναι πιο στενος ο χωρος για σιμ κλπ και μπορει να κολλησει μεσα το συρταρακι... εδω σε αλλους κολλησε επειδη εβαλαν σιμ που εκοψαν οι ιδιοι φαντασου...

• Παράθεση από Tony Therion: “ενεργοποισε την ευρεση συσκευης και μπες στο Mi cloud και πατα να σου βρει την συσκευη.Μολις δεις το στιγμα σου στο χαρτη χρησιμοποιησε το Unlock tool.σε πολλους πιανει αυτο το τρικ ” το εκανα ισα με 20 φορες αυτο...

• και εγω που δεν ειχα ποτε καμια αλλη δεν μπορουσα! και μαλιστα την δοκιμασα την 6.10.13 χωρις αποτελεσμα πολλες φορες, κατι αλλαξε προφανως αλλα το θεμα ειναι τι! αυτο που λες εμενα το εδειχνε μια χαρα καιρο τωρα..

• Παράθεση από efkolo: “2η Παραγγελία Μόλις παρέλαβα, Μίλησα με την acs για 8 δέματα και μου ζήτησαν 9 ευρώ το δέμα! Δεν έχει ένας κωδικό μεταφορικής να τα χρεώσουμε όλα σε αυτόν ρε παιδί μου. Μέχρι 3 3.50 θα ήταν καλά. Αν τα στείλω σαν επιστολές θα είναι απλά και δεν θα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε. Σαν δέμα είναι μεγάλη ευκολία και πιο οικονομικά. Δεν ξέρω αν προλάβω να τα πακετάρω σήμερα (8 δέματα) γιατί έχω μια δυσκολία. Αν νοιώθει κάποιος ότι χρειάζεται να επικοινωνήσει έχετε το τηλέφωνό μ…

• μετα απο λιγο διαβασμα θα απαντησω στον εαυτο μου... η ρομ αυτη εχει μερικα bugs οπου για να τα λυσει απαιτει τον radon kernel... καλυτερα να μεινω με cm13 μεχρι να τα φτιαξει ο dev (αν τα φτιαξει) παρα να βαλω custom kernel, εχω διαβασει πολλες σελιδες στην ενοτητα του radon και δεν ειναι και οτι καλυτερο ο κερνελ αυτος...

• damned τελικα το ετρεξες χωρις τον κερνελ καθολου?

• 1 φορα μου το εκανε, μπορει να ηταν σκαλωμα και της ρομ... ποιος ξερει! απλα δεν το ειχε ξανακανει.

• το καινουριο firmware (για kate λεω) που ειναι βασισμενο στην 6.11.3 ισως να εχει καποιο προβλημα στο να ξυπνησει η οθονη οταν καποιος παιρνει τηλεφωνο, αν ξανατυχει θα παω πισω σε 6.10.13

• ΠΡΟΣΟΧΗ, οσοι εχετε windows 10 (αν και παιζει να γινει και στα πιο παλια) το windows updates περναει κατι ενημερωσεις για το google adb κλπ... οποιος τις βαλει καικε και θα εχει διαδικασια και θα μας ταλαιπωρειται :p κλειστε τις αυτοματες ενημερωσεις... αν δεν ξερετε πως google it

• χωρις τον kernel το ετρεξες καθολου?

• το ιδιο προβλημα το εχει ολος ο πλανητης... το ξερουν πιστεψε με....

• ναι καινουρια, εχω την εντυπωση οτι η τελευταια official ειναι η 5.7.3 αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. τον radon kernel δεν τον συμπαθω και τοσο, πιο πολυ προβλημα φαινεται να δημιουργει παρα να βελτιωνει κατι...