απλώς δεν έχει την Β20 μπάντα και δεν θα έχεις 4G στα βουνά και τα λαγκάδια (και με Wind σε κάποιες περιοχές) άλλα μην στεναχωριέσαι θα έχεις 4G στην πόλη και 3G ή H+ στην επαρχία
Παράθεση από Thracia: “ την άδεια για ξεκλείδωμα την πέρνεις από την ίδια την Xiaomi! ” Από ότι φαίνεται αυτό ίσως αλλάξει στο μέλλον και θα χρειαστεί να περάσεις στην παρανομία
Παράθεση από vagd66: “Παράθεση από AndreasB09: “η 8.1.15.0 δεν δέχεται twrp ” Δες εδω EDL Mode στο Mido μεΔ μέθοδο Test points ” έχω το κινεζικό Redmi Note 4X με Official Global Rom 8.1.15.0 και όλα λειτουργούν μια χαρά δεν θέλω να ρισκάρω
Ήδη έχω χάσει 15 ώρες και μερικές χιλιάδες εγκεφαλικά κύτταρα(από τα λίγα που έχω) για να βγάλω άκρη Αύριο θα μου έρθει το Redmi Note 4x να δω τι θα κάνω
Νομίζω κάνεις λάθος γιατί αν δεις το Redmi Note 4x της Ταιβάν και του Χονγκ Γκονγκ εχει dual-band wifi και bluetooth 4.2 ενώ το Redmi Note 4 Global Edition δεν έχει
Σύμφωνα με το site της Xioami και το Redmi Note 4x υποστηρίζει την B20 η διαφορα με το Redmi Note 4 Global Edition ειναι οτι το Redmi Note 4x εχει dual-band wifi και bluetooth 4.2 ενω το Redmi Note 4 Global Edition εχει bluetooth 4.1 και δεν έχει dual-band Wifi επίσης το Redmi Note 4x βγαίνει και με Helio X20 + 4GB + 64GB 紅米Note 4X - 小米台灣官網 紅米Note 4X - 小米香港官網