Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 196.
-
Επειδή ο χώρος στο mi account φαίνεται γεμάτος από παλιά BackUp , πως μπορώ να σβήσω ένα από αυτά ώστε να ελευθερωθεί χώρος? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείς αν θα φλασαρω το SU? Backup να πάρω τοπικο ή μέσω του mi account? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 2 με stable 8.0.1.0 ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω από αυτές που περιγραφονται στην αρχή? Βάζω το clean install? Χρειάζεται factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από NasDriver: “Αυτό ακριβώς. ” NO PROB . 'Ολα τέλεια . Επανήλθε το κινητό με το στήσιμο που είχα ήδη κάνει και το OTE TV Go παίζει τώρα κανονικά . Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ γιά την βοήθεια :thumbsup:” Μιλάμε για dev rom ή για stable?
-
Πως εμφανίζεται το ποσοστό μπαταρία στην μπάρα στη miui 8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@kinezos69 Θα επαναφέρεις μονο τις εφαρμογές όχι και τις ρυθμίσεις συστήματος για να μην εχεις πρόβλημα με τις λυτουργιες.Οχι δεν θα σε γυρίσει σε προηγούμενη.” Το factory reset το κανω απο ρυθμισεις-επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα μπαινω twrp για να κανω install την νεα rom, σωστα?
-
Θέλω να την περάσω πάνω στην 6.5.5. V7 που φοράω τώρα αφού κάνω factory reset. Όταν θα πάω να επαναφέρω εφαρμογές κα απο το τοπικό αντίγραφο που έχω κρατήσει θα παραμείνει στην 6.7.21 ή θα με ξαναγυρίσει στην 6.5.5?
-
Από dev 6.5.5. σε stable ποιά διαδικασία ακολουθώ ακριβώς; Επίσης ποιά stable είναι καλύτερη μέχρι τώρα σε διαχείριση μπαταρίας καί χωρίς προβλήματα;
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα Κινέζε. Δεν υπάρχει ευρωπαική stable (ούτε dev) για το mi4c. Επομένως: - Περνάς με miflash επίσημη developer - Ξεκλειδώνεις - Περνάς twrp - Περνάς ελληνική rom Για περισσότερες πληροφορίες δες στο κατάλληλο section του mi4c. ” Ποια είναι η επίσημη dev? Πρέπει να την κατεβάσω εγώ ή την περνάει μόνο του το miflash?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Παράθεση από kinezos69: “Επειδή θέλω να κάνω factory reset μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ με τον αναλυτικό οδηγό που δείχνει βήμα βήμα το πως παίρνουμε backup? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” youtube.com/watch?v=VBsU_MnoA54” Ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό που δεν δείχνει στο βίντεο είναι πως εγκαθιστούμε το backup αφού περάσουμε την νέα ρομ.
-
Επειδή θέλω να κάνω factory reset μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ με τον αναλυτικό οδηγό που δείχνει βήμα βήμα το πως παίρνουμε backup? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sokri_m: “Εχει κανείς Q card για data; Δουλεύει κανονικά σε Redmi note 2;” Εγώ και δουλεύει κανονικά αλλά θέλει να βάλεις τις ρυθμίσεις της Q για το Internet. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγχρονισμός Gmail
ΜήνυμαΚαι σε μένα, με τα δεδομένα δεν συγχρονίζει μόνο του , ενώ με WiFi συγχρονίζει αυτόματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezos69: “Μια εφαρμογή (apus browser) βγάζει λουκέτο στο εικονίδιο όταν πατάω το Ξ για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές και δεν σβήνει πατώντας το χ. ” θα κατεβάσεις ελαφρά προς τα κάτω την εφαρμογή και θα σου εμφανιστεί μία κλειδιαριάαν πατησεις πανω στην κλειδαρια θα ξεκλειδωσει η εφαρμογή και θα φευγει όταν κανεις καθαρισμό... δες ΕΔΩ για να καταλάβεις” Τόσο απλό... αν το ξέρεις!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώ…
-
Πέρασα την καινούρια rom και μέχρι στιγμής όλα καλά. Έχω ένα θέμα που εμφανίστηκε από την προηγούμενη rom. Μια εφαρμογή (apus browser) βγάζει λουκέτο στο εικονίδιο όταν πατάω το Ξ για να εμφανιστούν οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές και δεν σβήνει πατώντας το χ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisleon: “Παράθεση από Tkrikos: “Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug αλλά στο μενου χρώματα και αντίθεση έχοντας την ρύθμιση στο αυτόματο δεν νε αφήνει να αλλάξω την θερμοκρασία των χρωμάτων. Για redmi note 2 ” Φιλε και σε μενα το ιδιο κανει στο redmi note 3 συν το οτι δεν με αφηνει να διαγραψω δαχτυλικο αποτύπωμα” Επίσης και σε μένα το ίδιο πρόβλημα... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk