Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 210.

• Μπηκα.Θα προσπαθησω να τη ξαναπερασω..

• Παιδια SOS!!Εβαλα με τον οδηγο του @lallasgr τη τελευταια διορθωμενη ρομ εδω και δεκα λεπτα+αφου ξεκλειδωσα πρωτα-κλειδωσε με το περασμα-και μενι στο mi και δεν ανοιγει!Τι κανω?

• @lallasgr ποια ρομ εβαλες??Νομιζω οτι δεν αναφερεις,εκτος και αν ειμαι τυφλος!!

• RE:

petran66 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από hadji13p: “Καλσπερα!Βλέπω έγινε ένας μικρός χαμός μεKENZO και ΜΜ!έβαλα την ανακληθεν έκδοση χτες το πρωι πριν γίνει ή ανάκληση χωρίς πρόβλημα!διαβάζω ότι σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα οτι εμφανίζει ένδειξη 4G χωρίς να ισχύει!! υπάρχει τέτοια πιθανότητα?μέχρι χθες σε περιοχές που δεν είχα 4G τώρα μου το εμφανίζει! Dolby Atmos και SuperSU είναι εγξατεστημενα” Εγώ το έγραψα αυτό για το 4g.Το ότι το βγάζει δε σημαίνει ότι ισχύει!! Πιθανώς πρόκειται για κάποιο bug. Γιατί όταν κλείνει το W…

• Εγω παντως την εβαλα σε δυο note 3 pro (kenzo)-πριν την ανακληση της-και δουλευει αψογα!!Το μονο που παρατηρησα-που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο-ειναι οτι,ενω εχω τη σιμ (μια εχω wind) σε 2g,με το που ανοιγω το ασυρματο,μου βγαζει πανω στη μπαρα wind 4g!!Με το που κλεινω το ασυρματο,φευγει το 4g!!Εννοειται οτι στις ρυθμισεις ειναι κανονικα στο 2g...

• Αρκετά καλή η ρομ η 6αρα στο rn3 pro μου, αλλά θέλω να πω μια ασήμαντη λεπτομέρεια που παρατήρησα, όταν ανοίγω το WiFi. Ενώ το έχω σε 2g, μου γράφει wind gr 4g!!!Όταν το κλείσω, φεύγει το 4g!!Το έχει προσέξει κανείς άλλος αυτό με Word, η με άλλο πάροχο? Επίσης η μπαταρία σα να τελειώνει ελάχιστα πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.ΥΓ: ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ!!ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ DEV ROM ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σ…

• Παράθεση από matzanas: “Δεν υπαρχει λινκ για Xiaomi Redmi Note 3 Pro ” Μα αν προσεχες λιγο καλυτερα,γραφει προς αναμονη για την 6αρα!!Και θα τη κατεβασουμε πακετο!!Σε καμια βδομαδα απ οσο καταλαβα!

• Το ξεκλειδωσα τελικα!!Και περασα τη τελευταια ελληνικη dev!!

• RE:

petran66 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@petran66, Κλείσε το wifi από την παλιά σου συσκευή που έχει τον Mi account για να μην το "βλέπει" κατά την διάρκεια του unlock της νέας συσκευής και θα είσαι ΟΚ :)” Μα δε την έχω τη παλιά!!!Και στο. Μι account έχω μόνο αυτό!!Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα γιατί είδα ότι σήμερα κλείνει 30 μέρες από το τελευταίο Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια παω να σκασω!Ξαναπηρα Xiaomi rm n3 pro,εβαλα κανονικα τη τελευταια dev για να μπορεσω να ξεκλειδωσω,αλλα δε το ξεκλειδωνει!!Το αναγνωριζει ομως κανονικα!Μου βγαζει μνμ μολις παει στο 50% Couldn't verify device και οτι πρεπει να περασουν 30 μερες για να ξεκλειδωσω αλλη συσκευη!!Ενω εχει περασει σιγουρα ενας μηνας απο τοτε που ξεκλειδωσα ενα mi max που ειχα!Εννοειται οτι μπαινω με τα ιδια στοιχεια!Επισης να πω οτι,εχω ξεκλειδωσει και αλλες συσκευες πριν τη τελευταια,χωρις να περασουν 30 μερ…

• RE:

petran66 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από petran66: “Κι εγώ έτσι τη πέρασα. Με update μου λέει τα ίδια με το φίλο!! Αλλά και πάλι δε φαίνεται να έκατσε καλά, γιατί δε μπήκε το Dolly atmos... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι εμενα μου τα περασε ολα κομπλε μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι !!!!” Κουφά πράγματα!! Τώρα δοκίμασα πάλι με twrp recovery και έκατσε σωστά και με όλα μέσα!!Πάντως, τη πρώτη φορά κατάλαβα ότι κάτι δε πήγε καλά γιατί αμέσως μετά την εγκατάσταση από το twrp r…

• Κι εγώ έτσι τη πέρασα. Με update μου λέει τα ίδια με το φίλο!! Αλλά και πάλι δε φαίνεται να έκατσε καλά, γιατί δε μπήκε το Dolly atmos... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά την έβαλα κι εγώ στο mi Max μου και εξαφανίστηκε το Dolly atmos!!Τη πέρασα με twrp recovery... Και στα περί τηλεφώνου δε λέει dtv by miui Hellas, αλλά xiaomi.eu!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από petran66: “Παράθεση από petran66: “Παιδες,εβαλα κι εγω στο Mi-MAX hydrogen μου τη ρομ,αλλα δε ξερω αν μπηκε σωστα!Δυο φορες τη περασα για να μαι σιγουρος μεσω twrp.Εχω Ελληνικο μενου κανονικα,αλλα δε βλεπω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (με κεφαλαια),ουτε ειναι το supersu.zip στην εσωτερικη μνημη,ουτε στις ρυθμισεις των ηχων βλεπω να υπαρχει το dolby atmos ουτε πουθενα!!Επισης στο σχετικα με τη συσκευη γραφει Miui 8 by xiaomi.eu 6.6.16 Developer.Δε θα επρεπε να γραφει gr κπλ.? ”…

• RE:

petran66 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από petran66: “Παιδες,εβαλα κι εγω στο Mi-MAX hydrogen μου τη ρομ,αλλα δε ξερω αν μπηκε σωστα!Δυο φορες τη περασα για να μαι σιγουρος μεσω twrp.Εχω Ελληνικο μενου κανονικα,αλλα δε βλεπω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (με κεφαλαια),ουτε ειναι το supersu.zip στην εσωτερικη μνημη,ουτε στις ρυθμισεις των ηχων βλεπω να υπαρχει το dolby atmos ουτε πουθενα!!Επισης στο σχετικα με τη συσκευη γραφει Miui 8 by xiaomi.eu 6.6.16 Developer.Δε θα επρεπε να γραφει gr κπλ.?” Κάποιος να μου πει κι εμ…

• Παιδες,εβαλα κι εγω στο Mi-MAX hydrogen μου τη ρομ,αλλα δε ξερω αν μπηκε σωστα!Δυο φορες τη περασα για να μαι σιγουρος μεσω twrp.Εχω Ελληνικο μενου κανονικα,αλλα δε βλεπω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα (με κεφαλαια),ουτε ειναι το supersu.zip στην εσωτερικη μνημη,ουτε στις ρυθμισεις των ηχων βλεπω να υπαρχει το dolby atmos ουτε πουθενα!!Επισης στο σχετικα με τη συσκευη γραφει Miui 8 by xiaomi.eu 6.6.16 Developer.Δε θα επρεπε να γραφει gr κπλ.?

• Τελικά εγώ μάλλον δεν την έβαλα σωστά. Θα κάνω καταρχήν μια επαναφορά και βλέπω. Δεν έχω ούτε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα ούτε το Dolby πως το λένε... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Καλησπερα παιδια... Για το 64αρι κατεβάζουμε την Pro ?” Υποθέτω πως αν η συσκευή είναι η Helium, ναι!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Σωστό, εκτός από το eu...ελληνική γλώσσα έχει η συσκευή ? ” Φυσικα!!! Και απ'οτι βλεπω ειναι ολα οκ!Αρα ειμαι οκ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από petran66: “Υπάρχει Ελληνική ρομ?? Που φίλε μου και δε πήρα χαμπάρι?? ” Xiaomi Mi-Max (Hydrogen)” Ευχαριστώ πολύ!! Κατάφερα και την έβαλα τελικά!!Μόνο για πες μου. Στο περί συσκευής σε μένα τώρα γράφει: MIUI 8 dy xiaomi.eu 6.6.16 developer Σωστό είναι? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk