Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
Εγώ με το 3g να περιμένω για Παρασκευή? Δοκίμασα να βάλω παροχο χειροκίνητα και δεν μου βρίσκει cosmote 3g μόνο 2g
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δηλαδή το πρόβλημά σου είναι τα εικονίδια και όχι η πραγματική σύνδεση ? Έκανες ένα τεστ με το Speedtest.net ? Μπορεί να είναι απλά ένα Bug με τα εικονίδια, όπως είχε συμβεί και παλαιότερα. ;)” Τελικά τα εικονίδια πρέπει να είναι επειδή άλλαξε και η εμφάνιση του ονόματος του παροχου Συγγνώμη για την αναστάτωση
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Miui_Art: “Παράθεση από zer4w: “@MIUI_ART μετα το update 6.3.19 δεν μπορω να συνδεθω σε 3g και 4g με cosmote ” Δοκίμασε το εξής.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ PIN Κωδικό στις SIM κάρτες... - Βάλε την συσκευή σε Flight Mode. - Kάνε Reboot. - Κλείσε το Flight Mode. ” Το πρόβλημα είναι ότι άμα συνδέομαι με δίκτυο 3g ή 2g μου εμφανίζει το E δίπλα από τον παροχο ενώ στο 4g μου το δείχνει σωστά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART μετα το update 6.3.19 δεν μπορω να συνδεθω σε 3g και 4g με cosmote
-
Το είδα αλλά έχω θέμα με το su Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την 6.3.19 που την βρίσκουμε ρε παιδιά ?
-
Με αλλαγή γλώσσας μπόρεσα να τα σβήσω αλλά όταν ξαναγυρισα στα ελληνικά πάλι τα ίδια Το mifit δεν έχει σωστή μετάφραση σε πολλά σημεία
-
Παράθεση από alexis9: “Τα αρχεια μενουν? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι άμα κάνεις wipe cache & davlik και έχεις προηγούμενη ρομ μέσα που είναι developer ελληνική
-
@MIUI_ART έχω πρόβλημα στο redmi note 3 οταν μπαίνω ρυθμίσεις μετα κλείδωμα οθόνης και πατάω κωδικός & δακτυλικό αποτύπωμα με βάζει σε ενα loop με τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα άλλο..
-
εμένα σταμάτησε να με συνδέει στο wifi έτσι ξαφνικά..Μια βοήθεια ?
-
Εγώ θα κάνω υπομονή και θα μείνω με αυτή μέχρι να βγει η επόμενη
-
Παράθεση από stakhs: “Ακριβώς την ίδια αίσθηση εχω κι εγω. Είναι πιο άμεσο ” Με την ραμ στο redmi note 3 πως τα πηγαίνει φίλε μου ?
-
Καλή επιτυχία και καλο 3 ήμερο σε όλους!!! coolicool.com/original-high-qu…-40m-back-up-case-g-39576
-
Εμένα στο twrp μου δείχνει 0 βαθμούς στην cpu
-
μου αλλάζει συνέχεια το πληκτρολόγιο
-
Η ραμ αν και 3 γιγα πίνεται σαν φραπέ το ατμος τρομερό και επανήλθε η προβολή φωτογραφιών ! Επίσης πρόσεξα αλλαγές στην κάμερα
-
Καλήμερα στο φόρουμ!! ξεκινάω και εγώ το κατέβασμα και πέρασμα της ρομ
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!