Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από MIUI_ART: “To πρόβλημα με την μη εμφάνιση της έκδοσης του Kernel είναι απλά ένα Bug και αγνοήστε το. ” Μέσα στο cpu-z το εμφανίζει κανονικά πάντως. ” Εμένα ούτε εκεί το εμφανίζει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To πρόβλημα με την μη εμφάνιση της έκδοσης του Kernel είναι απλά ένα Bug και αγνοήστε το. ” Αφού το λες εσύ έμενα μου φτάνει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zer4w: “Μου φαίνεται ότι η ραμ είναι σε καλύτερα επίπεδα από την προηγούμενη” 926c270fbf7a451f4cc90159c80ca75d.jpg γιατί συμβαίνει αυτό με τον κερνελ?
-
Μου φαίνεται ότι η ραμ είναι σε καλύτερα επίπεδα από την προηγούμενη
-
Την περνάμε μέσω του updater ή από το twrp ?
-
YouTube στο background
zer4w - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Βάζεις να παίζει κανονικά και απλά πατάς το μεσαίο κουμπί που κάνει τις εφαρμογές minimize ” Στην τελευταία ελληνική developer δεν ισχύει αυτό..
-
YouTube στο background
zer4w - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτο ακούγετε πολύ κάλο άλλα δν νομίζω να γινεται
-
Παράθεση από MIUI_ART: “οκ θα το δούμε... ” Εγώ θα έχω κανένα πρόβλημα τώρα?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από zer4w: “Το φλασαρουμε σαν ρομ ? ” Ναι....Μετά το Flash κάνε και ένα Wipe Cache & Wipe Dalvik και περίμενε να κάνει Boot στην Miui (10 λεπτά περίπου). Δοκιμάστε, αν και δεν νομίζω να πιάσει με αυτόν τον τρόπο... ” Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα..Στο supersu λεει There is no SU Binary installe, and SuperSU cannot install it this is a problem
-
Παράθεση από MIUI_ART: “FIX για το ROOT της GTV-6.2.18 για το RedMi Note 3. Σας δίνουμε να δοκιμάσετε το παρακάτω Fix για την τελευταία ROM στο RedMi Note 3 Θα το κάνετε flash μέσα από το Recovery, και να μας ενημερώσετε αν λύσει το πρόβλημα με το Root. => root_fix_hennessy_GTV-6.2.18.zip” Το φλασαρουμε σαν ρομ ?
-
Παράθεση από bzanios: “Παράθεση από zer4w: “Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με την κάμερα ? έμενα ανοίγει διχνει μαύρο κ μετα κλείνει η εφαρμογή.. ” Σ' εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Σήμερα έβγαλα φωτογραφίες στην παραλία της Θεσσαλονίκης χωρίς κανένα πρόβλημα. ” Όλα οκ έκανα ενα restart και τώρα είναι μια χαρά
-
Εχει κανένας άλλος πρόβλημα με την κάμερα ? έμενα ανοίγει διχνει μαύρο κ μετα κλείνει η εφαρμογή..
-
Καλήμερα στην κοινότητα χθες μου ηρθε το sms για το unlock του bootloader και σήμερα που προσπαθώ να το ξεκλειδώσω μεσα απο το πρόγραμμα,ενω πατάω το πάνω βελάκι κ ανοίγει στην οθόνη που πρέπει το κουμπι του unlock ειναι γκρι και μου λεει το πρόγραμμα Not connected to the phone μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθησει ?
-
redmi note 3 ερωτήματα ??
zer4w - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔοκίμασε την κάμερα σε manual mode ώστε να την ρυθμίσεις όσο πιο κοντά στο στυλ που σε ενδιαφέρει
-
redmi note 3 ερωτήματα ??
zer4w - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε! 1)εχεις ενεργοποιήσει το 4g από τον παροχο σου? Για τα 2 και 3 δεν έχω τις απαντήσεις 4)η κάμερα του είναι ικανοποιητικη μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κινητό 190€ οπότε μην περιμένεις πολλά
-
Παράθεση από bzanios: “Απ' ότι φαίνεται, λόγο των αγροτών, θα κάνω πολύ καιρό να παραλάβω το νέο κινητό μου. Η αγωνία - απραξία, θα με φάει και είμαι σε δύσκολη ηλικία. Μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για κάποια πράγματα; 1) Έχει OTG - δουλεύει; 2) Από Gps πως πάει; Βρίσκει δορυφόρους και σε πόση ώρα; Τα τελευταία χρόνια με τους MTK να πονάνε σ' αυτό το σημείο, στον μόνο επεξεργαστή που είδα διαφορά, ήταν με τον 6753. Εύχομαι και ο 6795 να είναι το ίδιο καλός. 3) Το usb του είναι κανονικό …
-
Παραγγελιά από yeso521
zer4w - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤελικά το κινητό μου ήρθε σήμερα