Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “οχι cosmote ” Δες το σήμα που έχεις όταν σε παίρνουν και κλείνει η γραμμή (βάλε την ανοιχτή συνομιλία από την αρχή της κλήσης).Πολύ πιθανόν να έχεις κακό σήμα τη στιγμή της κλήσης. Στις ρυθμίσεις-Κάρτες SIM-Cosmote-Προτιμώμενος τύπος δικτύου- (τι έχεις;). (Hidden Content) ” 3g, εκανα hard reset θα σας πω αν το ξανακανει
-
Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παράθεση από theopan: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Για το 1 σε κατάλαβα απόλυτα. θα το κοιτάξω τι ρουφαει το google playΟσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου ” Μα είναι δυνατόν σε 7 ώρες να μην πέσει καθόλου (και ταυτόχρονα να είναι ακριβής η ένδειξη); Ακόμα και ...700 ώρες stand by αυτ…
-
το κινητό μου φαίνεται θα με τρελανει , μετά την 3η φόρτιση στην 9.5.8 σήμερα το πρωι στα 10 λεπτά έπεσε 1% και στις 2 ώρες έξω από το φορτιστή με μισή ώρα ομιλία έπεσε στο 89%. Προχθές με 55 λεπτά ομιλία έχασε 4%. Δεν έχω αλλάξει τίποτε. Είναι δυνατόν ? Τι πήγε στραβά στην τελευταία φόρτιση. Μήπως μου λέει κανε μου hard reset? Τις γυναίκας μου αντίθετα δουλεύει μια χαρά με τις ίδιες εφαρμογές πανω
-
Εγω αντιθετα πιστευω οτι για την ωρα ειναι καλη rom οσον αφορα την μπαταρια, εγω ημουν αυτος που παραπονέθηκε αλλα μου παν τα παιδιά υπομονή να κάνω 2-3 φορτίσεις να κάτσει η ρομ. Μετα από δεύτερη φορτιση είμαι στο 88% μετά από 18 ωρες και 1 sot το 4% μου το φαγε σε idle. Θα δειξει. Παρατηρησα και το εξής. Υπάρχουν εφαρμογές που παρόλο notification και activity είναι κλειστά για κάποιο λόγο αυξαναν την θερμοκρασία του τηλεφώνου-μπαταρίας. Είχαν σχέση με λισαβωνα και τουρισμό, δεν ξέρω πως γίνετα…
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Για το 1 σε κατάλαβα απόλυτα. θα το κοιτάξω τι ρουφαει το google playΟσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου ” Μα είναι δυνατόν σε 7 ώρες να μην πέσει καθόλου (και ταυτόχρονα να είναι ακριβής η ένδειξη); Ακόμα και ...700 ώρες stand by αυτονομία να είχε το κινητό, στις 7…
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Κατά τη γνώμη μου το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι που το φορτίζεις στο 100%. Όπως έχει αναφερθεί και αλλού απέφευγε το κάτω από 20% και πάνω από 85%. Το ιδανικό είναι (αν έχεις την πολυτέλεια) μεταξύ 60% και 85%. ” Ναι οκ τα χω διαβασει και αυτα, αλλα ετσι εκανα και πριν δεν φταιει αυτο. Θα ακολουθησω τις οδηγιες του miui_art και βλεπουμε. Παντως ως τωρα απο τη χρηση το πως κατεβαινει η μπαταρια δεν βλεπω καμια καλυτερευση απο 8.5.4 αρχη ακομη αλλα απλα το αναφερω
-
Παράθεση από makis1024: “Δηλαδή σε 5,30 ώρες έχασε 2% μπαταρία σε standby και σου φαίνεται ότι το κινητό έχει battery drain; 1. Το 6.2% που σου τρώει το Google play services δες το σαν 6.2% από την γουλιά του 2% μπαταρίας που σου λείπει από το γεμάτο ποτήρι νερό. Δηλαδή σε ποσοστό 6.2% του 2% της μπαταρίας που λείπει ευθύνεται το Google Play services. Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις. 2.Όταν βάζουμε μια καινούργια ρομ ,το κινητό θέλει 2-3 φορτίσεις για να σου δείξει την πραγματική του κατανάλωση σε…
-
Καλημερα παιδια, μου συνεβει το εξης παράλογο κατ εμέ. Εδω και 2 βδομαδες εχω το κινητούλι. Αφου εβαλα κάποιες εφαρμογες, viber, whats up, messenger lite το βράδυ μετά απο φορτιση στο 100% το βρισκα το πρωι στο 98% (6-7 ωρες αναμονη περίπου). Θεώρησα κάποιο ελάχιστο drain, έκλεισα σε κάποιες εφαρμογές τις ειδοποιήσεις όπως κάμερες , κομπιουτεράκια κλπ και στο startup αφησα μόνο viber και messenger και μετα από όλα αυτά το πρωί με την ιδια διαδικασία φορτισματος ηταν στο 100%, εδω και 8-9 μέρες. …
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παιδια εχω την 8.5.4stable, πως γινεται να βγαζει την 9.2.1 αναβαθμιση και σε ενα φιλο απο την ιδια εκδοση την 9.5.4? ” Μάλλον έχει σχέση με το πως έχει φτάσει ο φίλος σου και πως εσύ στην 8.5.4.0. Αν π.χ. κάποιος από τους δυό σας πήγε σταδιακά μέσω updater από παλιότερη έκδοση και ο άλλος κατευθείαν περνώντας fastboot (ή και ολόκληρη recovery από τον updater). ” Το αγορασα με την 8.5.4 το ιδιο και ο φιλος Για οτι αναβαθμιση κανουμε καλο ειν…
-
Χριστός Ανέστη, μία ακόμη ερωτηση για την μπαταρία. Εχω mido 8.5.4.0 (συσκευη 2016102) και γω και η συζηγος αγορασμενα απο ίδιο μαγαζι. Οταν εκανε την πρωτη φορτιση με αρκετη χρηση wifi, δεδομενα, συγχρονισμο, τηλέφωνα κρατησε 48 ωρες και η μπαταρια ηταν στο 40%, εβγαζε και άλλη μερα. βαζοντας 2-3 εφαρμογες όπως viber instagram messenger δεν κραταει τόσο. το ιδιο και το δικο μου. σε 16 ωρες με ενα μονο τηλεφωνημα 2-3 λεπτων και τον υπολοιπο χρονο idle η μπαταρια εφτασε στο 92%. Για να βγει sot 8…