Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.

• Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “οχι cosmote ” Δες το σήμα που έχεις όταν σε παίρνουν και κλείνει η γραμμή (βάλε την ανοιχτή συνομιλία από την αρχή της κλήσης).Πολύ πιθανόν να έχεις κακό σήμα τη στιγμή της κλήσης. Στις ρυθμίσεις-Κάρτες SIM-Cosmote-Προτιμώμενος τύπος δικτύου- (τι έχεις;). (Hidden Content) ” 3g, εκανα hard reset θα σας πω αν το ξανακανει

• Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “παιδια αρκετες φορές οταν με παιρνουν μετα απο 3-4 δευτερολεπτα συνομιλιας κλεινει η γραμμη. οταν παίρνω εγω δεν συμβαίνει ποτέ αυτό. ξέρετε κάτι??? ” Έχεις Wind; ” οχι cosmote

• παιδια αρκετες φορές οταν με παιρνουν μετα απο 3-4 δευτερολεπτα συνομιλιας κλεινει η γραμμη. οταν παίρνω εγω δεν συμβαίνει ποτέ αυτό. ξέρετε κάτι???

• Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παράθεση από theopan: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Για το 1 σε κατάλαβα απόλυτα. θα το κοιτάξω τι ρουφαει το google playΟσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου ” Μα είναι δυνατόν σε 7 ώρες να μην πέσει καθόλου (και ταυτόχρονα να είναι ακριβής η ένδειξη); Ακόμα και ...700 ώρες stand by αυτ…

• το κινητό μου φαίνεται θα με τρελανει , μετά την 3η φόρτιση στην 9.5.8 σήμερα το πρωι στα 10 λεπτά έπεσε 1% και στις 2 ώρες έξω από το φορτιστή με μισή ώρα ομιλία έπεσε στο 89%. Προχθές με 55 λεπτά ομιλία έχασε 4%. Δεν έχω αλλάξει τίποτε. Είναι δυνατόν ? Τι πήγε στραβά στην τελευταία φόρτιση. Μήπως μου λέει κανε μου hard reset? Τις γυναίκας μου αντίθετα δουλεύει μια χαρά με τις ίδιες εφαρμογές πανω

• τελικα παιδιά το miui optimization το απενεργοποιουμαι ?? Από τις κρυφές ρυθμίσεις ?

• Εγω αντιθετα πιστευω οτι για την ωρα ειναι καλη rom οσον αφορα την μπαταρια, εγω ημουν αυτος που παραπονέθηκε αλλα μου παν τα παιδιά υπομονή να κάνω 2-3 φορτίσεις να κάτσει η ρομ. Μετα από δεύτερη φορτιση είμαι στο 88% μετά από 18 ωρες και 1 sot το 4% μου το φαγε σε idle. Θα δειξει. Παρατηρησα και το εξής. Υπάρχουν εφαρμογές που παρόλο notification και activity είναι κλειστά για κάποιο λόγο αυξαναν την θερμοκρασία του τηλεφώνου-μπαταρίας. Είχαν σχέση με λισαβωνα και τουρισμό, δεν ξέρω πως γίνετα…

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Για το 1 σε κατάλαβα απόλυτα. θα το κοιτάξω τι ρουφαει το google playΟσο για το 2 , το είπα και γω πως δεν το θεωρω drain αλλά το θεωρω και παραλογο χωρίς να αλλάξω απολύτως τίποτα (εβαλα νεα ρομ , φορτισα, και το πρωι -2%) να μου δειξει αυτη τη διαφορα. σε 7 ωρες δεν επεφτε καθόλου ” Μα είναι δυνατόν σε 7 ώρες να μην πέσει καθόλου (και ταυτόχρονα να είναι ακριβής η ένδειξη); Ακόμα και ...700 ώρες stand by αυτονομία να είχε το κινητό, στις 7…

• Παράθεση από ANDREAS54: “Κατά τη γνώμη μου το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι που το φορτίζεις στο 100%. Όπως έχει αναφερθεί και αλλού απέφευγε το κάτω από 20% και πάνω από 85%. Το ιδανικό είναι (αν έχεις την πολυτέλεια) μεταξύ 60% και 85%. ” Ναι οκ τα χω διαβασει και αυτα, αλλα ετσι εκανα και πριν δεν φταιει αυτο. Θα ακολουθησω τις οδηγιες του miui_art και βλεπουμε. Παντως ως τωρα απο τη χρηση το πως κατεβαινει η μπαταρια δεν βλεπω καμια καλυτερευση απο 8.5.4 αρχη ακομη αλλα απλα το αναφερω

• Ωραια θα το δω, πως στην lock screen αριστερα βγαζω το miremote και φακο και βαζω τις κλησεις? Ξετσεκαρα στις ρυθμισεις του mi remote να μην ειναι στην lock screen αλλα τιποτε

• Παράθεση από makis1024: “Δηλαδή σε 5,30 ώρες έχασε 2% μπαταρία σε standby και σου φαίνεται ότι το κινητό έχει battery drain; 1. Το 6.2% που σου τρώει το Google play services δες το σαν 6.2% από την γουλιά του 2% μπαταρίας που σου λείπει από το γεμάτο ποτήρι νερό. Δηλαδή σε ποσοστό 6.2% του 2% της μπαταρίας που λείπει ευθύνεται το Google Play services. Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις. 2.Όταν βάζουμε μια καινούργια ρομ ,το κινητό θέλει 2-3 φορτίσεις για να σου δείξει την πραγματική του κατανάλωση σε…

• Καλημερα παιδια, μου συνεβει το εξης παράλογο κατ εμέ. Εδω και 2 βδομαδες εχω το κινητούλι. Αφου εβαλα κάποιες εφαρμογες, viber, whats up, messenger lite το βράδυ μετά απο φορτιση στο 100% το βρισκα το πρωι στο 98% (6-7 ωρες αναμονη περίπου). Θεώρησα κάποιο ελάχιστο drain, έκλεισα σε κάποιες εφαρμογές τις ειδοποιήσεις όπως κάμερες , κομπιουτεράκια κλπ και στο startup αφησα μόνο viber και messenger και μετα από όλα αυτά το πρωί με την ιδια διαδικασία φορτισματος ηταν στο 100%, εδω και 8-9 μέρες. …

• Εχει βγει επισημα η 9.5.8, την εχει δοκιμασει-βαλει κανεις-καμιά και να μας πει εντυπωσεις μπαταρίας??? στα ξενα forum λένε για γρηγορότερο κινητό Εχω την 8.5.4

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από Fotis Bougadakis: “Παιδια εχω την 8.5.4stable, πως γινεται να βγαζει την 9.2.1 αναβαθμιση και σε ενα φιλο απο την ιδια εκδοση την 9.5.4? ” Μάλλον έχει σχέση με το πως έχει φτάσει ο φίλος σου και πως εσύ στην 8.5.4.0. Αν π.χ. κάποιος από τους δυό σας πήγε σταδιακά μέσω updater από παλιότερη έκδοση και ο άλλος κατευθείαν περνώντας fastboot (ή και ολόκληρη recovery από τον updater). ” Το αγορασα με την 8.5.4 το ιδιο και ο φιλος Για οτι αναβαθμιση κανουμε καλο ειν…

• Παιδια εχω την 8.5.4stable, πως γινεται να βγαζει την 9.2.1 αναβαθμιση και σε ενα φιλο απο την ιδια εκδοση την 9.5.4?

• Ενημερωτικα απο την 8.5.4 στην 9.2.1 stable και οι 2, η μπαταρια απο 4000 δειχνει 4100.

• Αντιλαβου, σε ευχαριστω. Και για την μπαταρια μας κραταμε το εγκατεστημενο ή αξιζει καποιο αλλο πρόγραμμα για έλεγχο

• Απλα εχω δει και σε 48 ωρες sot 9 ωρες. Και με παραξενευει που η περισσοτεροι idle λενε τρωει 1% καθε 3 ωρες, εγω δεν το καταφερνω αυτο

• Τα συμβουλευτηκα αυτα και καταλαβαινω για τις εφαρμογες οτι ειναι μπαταριοφαγοι ομως δεν καταλαβαινω 2 πραγματα. 1. Πως καποιοι με αυτες τις εφαρμογες βγαζουν 8-10 ωρες με ιδιες ρομ κλπ 2. Πως στην αδρανεια τρωει παραπανω Υποψιν χρησιμοποιω την θηκη με το active pocket

• Χριστός Ανέστη, μία ακόμη ερωτηση για την μπαταρία. Εχω mido 8.5.4.0 (συσκευη 2016102) και γω και η συζηγος αγορασμενα απο ίδιο μαγαζι. Οταν εκανε την πρωτη φορτιση με αρκετη χρηση wifi, δεδομενα, συγχρονισμο, τηλέφωνα κρατησε 48 ωρες και η μπαταρια ηταν στο 40%, εβγαζε και άλλη μερα. βαζοντας 2-3 εφαρμογες όπως viber instagram messenger δεν κραταει τόσο. το ιδιο και το δικο μου. σε 16 ωρες με ενα μονο τηλεφωνημα 2-3 λεπτων και τον υπολοιπο χρονο idle η μπαταρια εφτασε στο 92%. Για να βγει sot 8…