Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
Μήνυμα1. Δηλαδή από ότι κατάλαβα από developers είναι καλύτερα από stable? Και από που μπορώ να κατεβάσω την 7.12.21? Η ποια άλλη μου προτείνετε?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά μια ερώτησητι χρειάζεται από stable σε dev? Σαν να κάνω ένα απλό update?
-
ΜήνυμαΣτο mi note 3 δεν το έχω βρει
-
ΜήνυμαΠαιδια παρατήρησα ότι στην xtrv δεν έχει αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα ισχυει η δεν το βλέπω κάπου ενώ πριν ειχε στην κινεζική =============== Ιαν 11th 2018, 3:11am =============== Κάποια απάντηση? Ξέρει κάποιος?
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά =============== Δεκ 6th 2017, 7:49pm =============== Μια τελευταία ερώτηση όταν ειχα αλλάξει ρομ στο άλλο κινητό δεν μ την διάβαζε και χρειάστηκε να την περάσω σε κάρτα μνήμης και από εκεί να την εγκαταστήσω τώρα που δεν δέχεται κάρτα μνήμης το κινητό αν μ κάνει το ίδιο τι εναλλακτική έχω?
-
Μήνυμα.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά έχω μια μέρα το mi note 3. Είχα περάσει ελληνική ρομ σε προηγούμενη συσκευή. Σε αυτό είναι ίδια διαδικασία απλά δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα?
-
Λειτουργία τσέπης
ΜήνυμαΤα ίδια πάλι. Μου το γράφει smartcover εμενα
-
Λειτουργία τσέπης
ΜήνυμαΣτις ρυθμίσεις εισερχόμενων έχει αυτά
-
Λειτουργία τσέπης
ΜήνυμαΚαλησπέρα ξέρει κάποιος πως απενεργοποιειται? =============== Νοε 18th 2017, 1:52pm =============== Μου βγάζει αυτό βασικά όταν το ξεκλειδώνω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45999/