Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από iliasmw: “Καλησπέρα, έχω παραγγείλει από vickmall το REDMI Note 3 στις 17/6. Το πακέτο απεστάλει στις 21/6 και την 1/7 φαίνεται να έχει αποσταλεί από Ολλανδία με NL post για Ελλάδα. Έκτοτε δεν υπάρχει κάποιο update παραλαβής του στην Ελλάδα. Το tracking number είναι RS471839258NL και το link το κάτωθι ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK Επειδή ήμουν από τους τυχερούς που περίμενα δέμα με sing post τον Απρίλιο και τότε πάλι το θέμα είχε κολλήσει πριν την απ…

• Καλησπέρα, έχω παραγγείλει από vickmall το REDMI Note 3 στις 17/6. Το πακέτο απεστάλει στις 21/6 και την 1/7 φαίνεται να έχει αποσταλεί από Ολλανδία με NL post για Ελλάδα. Έκτοτε δεν υπάρχει κάποιο update παραλαβής του στην Ελλάδα. Το tracking number είναι RS471839258NL και το link το κάτωθι ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK Επειδή ήμουν από τους τυχερούς που περίμενα δέμα με sing post τον Απρίλιο και τότε πάλι το θέμα είχε κολλήσει πριν την αποστολή του από Σιγκαπούρη για Ελλάδα, να αρχίζω …

• Ευχαριστώ θα αγοράσω για αρχή το 1S και βλέπουμε.

• Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω Miband για πρώτη φορά, γενικά δεν έχω αγοράσει κανένα fit band. Αν και δεν θέλω να δώσω πάνω από 20 ευρώ αξίζει να αγοράσω το Mi band 2 ή και το 1S θα με καλύψει;

• Καλησπέρα μία ερώτηση, αγόρασα το Redmi Note 3 από Vickmall και ζήτησα να σταλεί με NL post (ήμουν από τους άτυχους της SG post πρόσφατα αν και μου επέστρεψαν τα λεφτά έφαγα όλη την ταλαιπωρία). Βλέπω σε άλλο foru, ότι με NL post αρκετοί που παράγγειλαν από Κίνα πλήρωσαν τελωνείο (τα post ήταν πριν από κανένα μήνα περίπου). Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο πλέον;

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Εγώ παράγγειλα το κινητό από Vickmall στις 13 Απριλίου, από τότε παράγγειλα από E-bay διάφορα αξεσουάρ , τα οποία έχουν έρθει ήδη από Κίνα και Χονγκ Κονγκ (ακόμα και αν τα παράγγειλα μία βδομάδα αργότερα). Σήμερα μου ήρθε το τελευταίο πακέτο με SG post που παράγγειλα στις 14 Απριλίου (άλλα που είχα παραγγείλει αργότερα ήρθαν νωρίτερα- ένα σε 2 εβδομάδες). Το tracking ακόμα δεν έχει αλλάξει για το κινητό μου παραμένει από 22 Απριλίου Ελλάδα αλλά τα ΕΛΤΑ δεν ξέρουν τίποτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ό…

• RF387953978SG Το έχω κοιτάξει και στο 17track.net και στο 4px.

• Καλησπέρα μια ερώτηση έκανα μία αγορά από Vickmall στις 13.4. Ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα αλλά στο tracking λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από τις 22.4 2016-04-22 15:27 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-04-19 14:19Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-04-17 14:19Received from Customer Στο site του ΕΛΤΑ δεν έχει κάποια ενημέρω Σήμερα μίλησα με ΕΛΤΑ στο site το μόνο που έχει από το tracking * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 19-04-2016 * 14:19 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Μίλησα με το vick…

• Αγορα redmi note 2 απο vickmall

iliasmw - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ.

• Αγορα redmi note 2 απο vickmall

iliasmw - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος στο forum και θέλω να αγοράσω το redmi note 2 prime . Το είδα από γνωστό φίλου μου και ξεκίνησα να το ψάχνω σε διάφορα e-shop. Tελικά κατέληξα σε vickmall και gearbest. Όταν διάβασα το θέμα που λέει γενικές πληροφορίες για το note 2 prime και παρόλα αυτά έχω κάποιες απορίες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Στο gearbest βρήκα αυτό που αν και έχει τα χαρακτηριστικά του prime γράφει μόνο red note 2,όταν ρώτησα στο chat μου είπαν ότι είναι το red note 2 και όχι το pri…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από iliasmw: “Θέλω να αγοράσω το Note 2 Prime. Το έχω βρει σε διάφορα site αλλά στο vickmall υπάρχει και στην αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά κάνει περίπου 20 ευρώ παράπανω από Κίνα. Επειδή δεν με καίει να περιμένω έλεγα να το πάρω από Κίνα και να περιμένω με δωρεάν μεταφορικά, υπάρχει πιθανότητα δηλαδή να πληρώσω τελωνείο ακόμη και αν γράφει ότι είναι δώρο; Αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα καλύτερα να το πάρω από Ευρώπη; Ευχαριστώ. ” Ο καλύτερος τρόπος να φέρεις κινητό απο …

• Θέλω να αγοράσω το Note 2 Prime. Το έχω βρει σε διάφορα site αλλά στο vickmall υπάρχει και στην αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά κάνει περίπου 20 ευρώ παράπανω από Κίνα. Επειδή δεν με καίει να περιμένω έλεγα να το πάρω από Κίνα και να περιμένω με δωρεάν μεταφορικά, υπάρχει πιθανότητα δηλαδή να πληρώσω τελωνείο ακόμη και αν γράφει ότι είναι δώρο; Αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα καλύτερα να το πάρω από Ευρώπη; Ευχαριστώ.