Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
Καλησπερα έχω βάλει την xtrv 7.5.11 έχω εδώ και μερικές εκδόσεις πρόβλημα με την μπαταρία.επεφτε πολύ γρήγορα όταν το είχα στα χέρια μου..επίσης κατέβαινε και από μόνο της το βράδυ κοντά στα 3-4%.το έβγαλα από 4g και μειώθηκε στο 1%. Βέβαια όταν ανοίγω κάποιο app η γράφω μνματα φαίνεται ότι η μπαταρία κατρακυλάει.καποιος μου είχε πει να το φορτίσω πλήρως και να βγάλω φωτογραφιες.τις παραθέτω λοιπόν.εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση της ρομ.γνωριζετε κάποια ρομ που να κρατάει σχετικά καλά την μπαταρία…
-
εχω περασει και εγω την εκδοση που αναφερεται στο τοπικ.μεχρι στιγμης δεν βλεπω διαφορα προς το καλυτερο στην μπαταρια μιας και ειχα προβλημα με μια παλια εκδοση που ειχα μεχρι τωρα στο κινητο μου.ετρωγε αρκετη μπαταρια το συστημα android κατι που συμβαινει και τωρα.επισης ενα αλλο προβλημα που εχω και ισως ειναι μεγαλυτερο απο αυτο με την μπαταρια ειναι οτι δεν αναβει to led στις κλησεις και στα μνματα.μονο οταν φορτιζει οποτε πρεπει να το ακουω ή να το κοιταω συνεχεια.επισης παλι δεν δουλευουν…
-
Παράθεση από geoanto555: “Το system.img γτ το φλάσαρες? Μπες σε fastboot mode Και κάνε έλεγχο bootloader. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr Αν ειναι ξεκλείδωτο , μπες σε twrp και φλασαρε την ρομ. ” κομπλε ειναι ξεκλειδωτο το κινητο το λαθος μου πρεπει να ειναι οτι ξεζιπαρα το αρχειο.τo περναω παλι ζιπαρισμενο. την περασα κανονικα το ξεκλειδωσα παλι και εχει κολλησει στο MI.COM powered by android UPDATE Τελικα δεν κολλησε το σεταρω κ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Με ποια ρομ είσαι? Ποιο αρχείο system?? ” [XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06) το ποστ γραφει την εκδοση που εχω.
-
εβαλα την εδκοση του twrp την καινουργια,εκανα wipe dalvik-data-cache,περασα το αρχειο ρομ που λεγεται system.img εκανα πισω,reboot και αυτο ηταν μονο bootload και twrp μπαινει.αλλιως μενει με το σημα της MI.
-
το boot βαζω η το system για να κανω εγκατασταση απο TWRP?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
saillok - - Recoveries
Μήνυμακατεβασα την καινούργια Ρομ για το Kenzo, έχει μέσα το trwp θα χρειαστεί να το βγάλω από τον φάκελο ή βάζω όλο τον φάκελο μέσα στο κινητό και από και και πέρα θα το βρω μέσω από το trwp το παλιό??
-
Παράθεση από gkalen: “@saillok Είσαι με 5.1 ρομ σε kenzo.. Κατεβάζεις την τελευταία MM 6.0 , stable ή developer , θα βρεις μέσα το twrp που θα χρειαστείς . Θα περάσεις το twrp από fastboot και μετα μπορείς να προχωρήσεις σε εγκαταστάση ΜΜ .. Με factory reset θα γίνει η εγκατάσταση και ξεκλειδώνεις ξανά bootloader μετα την εγκατάσταση. Το find device μη ξεχάσεις να απενεργοποίησεις.. ” για να μην βγαλει τπτ καπνους το κινητο κατεβαζω την XTRV 7.5.11 απο τι καταλαβα μεσα θα εχει το trwp.θα περασω …
-
υπαρχει περιπτωση να κλειδωθει παλι το bootloader?εκανα εναν log in στην σελιδα και μου λεει δεν εχω τα δικαιωματα.τωρα κατεβαζω και το unlock tool να δω τι γινεται και με αυτο.
-
Παράθεση από gkalen: “@saillok Πρώτα θα απενεργοποιήσεις το find device .. Μετά θα κατεβάσεις την τελευταία Ρομ 7.5.11 από το πρώτο ποστ.. Θα πάρεις το twrp που εχει μέσα το ζιπ της Ρομ στο φάκελο recovery και θα το αλλάξεις .. Μετά βάλε το ζιπ της Ρομ στη καρτα σου και θα φλασαρεις με factory reset .. ” θα εχω θεμα μιας και εχω 5αρι android και δεν ειναι marshmallow?εννοω ακολουθω κανονικα τα βηματα οπως τα γραφεις και οπως τα ειχα κανει τοτε που το ξεκλειδωσα και εβαλα την custom rom?γιατι καπ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από saillok: “κατεβάζω την ρομ και την περνάω μέσω twrp σωστά? ” Ποια ρομ θα βάλεις??? ” αυτην που γράφει το θέμα..ξέρω γω??!!
-
Έχω ένα θέμα με την μπαταρία στην υπάρχων Ρομ οπότε θα βάλω αυτήν μιας και έχω μείνει και σχετικά πίσω.η διαδικασία που θα κάνω είναι να περάσω το καινούργιο twrp κατεβάζω την ρομ και την περνάω μέσω twrp σωστά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36546/
-
οχι δεν κάνει τόσες ώρες ξαφνικά εκεί που λέει 80 ώρες θα πάει 40 ώρες σε μια ώρα..οπότε θέλει 2-3 ώρες να φορτίσει..κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ο σενσορας γιατί κρατάει τα πρωτιά στα ανοιχτά προγράμματα του συστήματος. Σκέφτομαι να βάλω την ρομ που βγήκε χθες.βςβαια διάβασα ένα σχόλιο ότι η μπαταρια δεν είναι και στα καλύτερά της με τις καινούργιες ραμ.αλλα από αυτό το χάλι που έχει τώρα χειρότερα δεν γίνεται να είναι..
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από saillok: “ρομαντική ........τρώει πολύ μπαταρία το σύστημα. ” Η ρομ είναι αρκετα παλιά που έχεις ... Το πρόβλημα είναι ότι σου τρώει όλη την μπαταρία το συστημα.. Ή θα την περάσεις ξανα με καθαρή εγκατάσταση + wipe system ή θα βάλεις πιο νεα. ” χαχαχαχ μόλις ξυπνησα έκανε και την δουλειά του το T9.καθαρη εγκατάσταση θα κάνω πιο ρομ είναι σταθερή ή να βάλω την τελευταία?
-
Παράθεση από Thracia: “Σβήσε όλα τα δακτυλικά κανε restart και ξανα περνά τα ” δεν ειχα καν δακτυλικο αποτυπωμα αλλα εβαλα μολις τωρα να δω μπας και ειχε φαει φλασια..καμια αλλη ιδεα ?
-
Παράθεση από saillok: “το έκανα και θα στείλω τα αποτελέσματα αύριο να δω μπας και εφτιαξε..ευχαριστώ ” τελικα τπτ δεν εγινε..το κινητο συνεχεια κατι κανει και δεν κοιμαται ποτε οποτε καθε μερα θελει φορτισμα.τι προτεινετε να κανω?σκεφτομαι να γυρισω καμια εκδοση πισω ή να βαλω αυτην που ειχα.ελπιζω το προβλημα αυτο να μην ειναι μονιμο.