Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Μετα απο 45 μερες περιπου το παρελαβα σημερα.. δυστηχως εχω χασει την μπαλα!διαβασα για ελληνικα,δειχνει κα το ονομα που σε καλουν κτλ... το εχω και φορτιζει και με το που εκανα συνδεση με bluetooth εκανε αναβαθμιση και εχω τωρα την 2.2.9 εκδοση..τι να κανω τωρα?
-
ποσο κανει να βγει απο τελωνειο ενα κινητο?ειναι απο 23-12-2016 μεσα και ακομα τιποτα...! Απαιτειται τελωνιακη δηλωση λεει.. εχω ξενερωσει απεριοριστα..αυτη τη στιγμη εδω και 2 μηνες ειμαι με κινητο που υπολειτουργει λογω σπασμενης οθονης και το αλλο ειναι τελωνειο...αφου δεν το εχουν τα παληκαρια γιατι μας ταλαιπωρουν?ενταξει να πληρωσω τον νομιμο φορο αλλα οχι μετα απο μηνες....!!!
-
και αλλη μια ψηφο ακομα ως johnmlrs!!
-
και αλλη μια ψηφο απο εμενα. johnmlrs
-
ψηφισα ως johnmlrs...καλη επιτυχια
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Xiaomired: “Τι κανω τωρα; ” Δεν μπορεις να κάνεις και πολλά!! Αν αρνηθείς να το παραλάβεις μπορει κάλλιστα να χάσεις και τα χρήματα που έδωσες για να το αγοράσεις..Το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να πας εσυ Ελ.Βενιζέλος και να το εκτελωνίσεις και να γλυτώσεις τα 37,80 + 24%. Αλλά έχεις τον χρόνο?? ” δηλδη και εμενα που εχει μπλοκαρει στο τελωνειο ενα mi5 μπορω να παω ο ιδιος να το παραλαβω απο εκει?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεμενα εκανε 3-4 μερες.σημερα μου ηρθε μηνυμα για ξεκλειδωμα... πρεπει να κανω κατι τωρα η να περιμενω να παραλαβω το κινητο(εχει φρακαρει στο τελωνειο)?
-
Να πω και εγω τον πονο μου.σημερα εμαθα οτι το mi5 που περιμενω ειναι για τελωνειο.. 2016-12-23 10:20 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY 2016-12-23 10:20 HIGHT-VALUE GOODS - OFFICIAL CUSTOMS DECLARATION REQUIRED 2016-12-22 21:07 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-15 02:41 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD πιστευω συντομα να το εχω αλλα ας ελπισουμε να ειναι σε νορμαλ επιπεδο ο φορος.. Επισης αλλο ενα που με προβληματιζει ειναι οτι εχω παραγγειλει απο banggod ενα Xiaomi Mi…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!
-
ΜήνυμαΜπορει καποιος να μου γραψει στα αγγλικα ενα λογο που πρεπει να γραψω για το ξεκλειδωμα?καπου ειχα διαβασει κατι αλλα δεν το βρισκω..
-
New mi5
ΜήνυμαΠαράθεση από Atom: “@johnmlrs Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος έδω ήταν το πρώτο μου ποστ στο οποίο θα δείς και τις απαντήσεις των παιδιών με τα link που μου έδωσαν..και αν βρεθείς σε κάποιο από αυτά προς τις τελευταίες σελίδες πάλι θα βρεις ερωτήσεις μου και απαντήσεις τους. Τα έχουν όλα και τα έχουν μαζεμένα απλά καταλαβαίνω επειδή τα περνάω τώρα ότι καμιά φορά χρειάζεται να δεις κάτι παρόμοιο με αυτό που έχεις εσύ και ψάχνεις διατυπωμένο ήδη, όπως και να το κάνουμ…
-
New mi5
ΜήνυμαΠαράθεση από Atom: “@johnmlrs φίλε μου την πέμπτη παρέλαβα και εγώ από gearbest mi5 32gb. και εμένα τα ίδια μου είπαν και μάλιστα έχω και αποθηκευμένη συνομιλία μαζί τους στην οποία μου λένε πως όχι δεν είναι πειραγμένο το κινητό και έρχεται με official και θα μπορώ να κάνω και on the air update...ναι...στανταααάρ!!! και μου ήρθε με την fake που είπες και κλειδωμένο bootloader. φόρτωσα όμως τους drivers που είπαν τα παιδιά και τα προγράμματα (αν θες πες μου να σου στείλω λινκ από τις απαντήσεις …
-
New mi5
Μήνυμασε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση..η αληθεια ειναι οτι εχει φυγει ειδη απο κινα(hong kong μαλλον) οποτε δεν μπορω να κανω κατι.το σωστο θα ηταν να διαβασω πρωτα απο εδω και μετα να αποφασισω τι να παρω... παρολα αυτα οπως ειπα μου απαντησαν οτι φοραει official ρομ και εχει ξεκλειδωτο bootloader.για την ρομ και εγω δεν νομιζω...θα δουμε.. γενικως δεν εχω ξανασχοληθει και τα βλεπω ολα βουνο...!εχω τωρα 3 μερες και διαβαζω συνεχεια!απο ορολογιες μεχρι οδηγους...νομιζω θα τα καταφερω μιας και ε…