Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 291.

• Global Stable Rom official

Achilleas1956 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Όχι με την 2η διαδικασία όπως περιγράφεται στο en. mini.com/downloads. Και επειδή είμαι αγνός από αυτά μου το έκανε ένας φίλος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Λοιπόν έβαλα την global dev και το κινητό σε σχέση με την CN dev είναι πολύ καλύτερο. Απλά πετάει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Sounds good Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Ναι μπορείς να δοκιμάσεις!! Απλά πολλές φορές δεν περνάει global πάνω σε China rom. Οπότε εάν δε σου την περάσει, πρεπει να το κάνεις μέσω MiFlash. Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις κάτι χειροκίνητα όσον αφορά τα wipes. Και μέσω updater και μέσω MiFlash γινονται τα απαραίτητα wipes. Sent from my MI 3W using Tapatalk” Δηλαδή αν δεν το κάνει θα παραμείνω ως έχω χωρίς να έχει γίνει τίποτε στην χειρότερη περίπτωση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Εχω κι εγώ την Άγγλο κινεζική DEV 6.9.29/BETA και θα ήθελα να παω σε GLOBAL DEV αν γίνεται με τον updater του ΤΦ χωρίς όλα αυτά.. Boot... Loop... Soop. Και φυσικά να έχει play store. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Achilleas1956: “Υπάρχει πουθενά ενα definition guide για να διαβάζει ο άσχετος σαν εμένα τι σημαίνει πχ twrp? ” Κατι θα βρεις εδώ..Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. ” Όπως πάντα άμεσος και ενημερωμένος. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Achilleas1956: “geoanto555 τι παραπάνω έχει η Ελληνική ΜΜ? ” Διάφορα,.... αλλά κυρίως twrp.” Επειδή είμαι άσχετος έχω κρατήσει το ΤΦ στα English και το μόνο που ζητησα και έβαλαν ήταν το Play store. Το ήθελα Plug and play. Όλα τα άλλα (όπως twrp, wipe...) για μένα είναι οτι έχει το ψυγείο. Υπάρχει πουθενά ενα definition guide για να διαβάζει ο άσχετος σαν εμένα τι σημαίνει πχ twrp? Και όπως είπα εγώ το ήθελα plug and play και μέχρι προχθές (και με την βοήθε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από homer66: “Είναι οκ να μείνει έτσι ή να προχωρησω στη ρομ πχ τη stable του φόρουμ εδώ ; ” Καλή είναι η ρομ που έχει.. Μια χαρά.. Με Ελληνική βέβαια θα έχεις 2-3 πραγματάκια παραπάνω.. Μείνε για λίγο με αυτήν και βάζεις Ελληνική mm όταν στρώσει τελείως.” geoanto555 τι παραπάνω έχει η Ελληνική ΜΜ? (εχω την 6.0.1ΜΜΒ29Μ και MIUI 8 6.99 BETA Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Εγώ έχω βάλει την 6.9.9 global Dev με miflash και δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπήκε με την πρώτη. Για τον φίλο που είπε για την SD ναι μεν σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει ειδοποίηση με ένα μπουτον για eject αλλά δεν χρειάζεται να πατήσεις το eject απλά πατάς πάνω στην ειδοποίηση και όλα οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αρα δεν είμαι ο μόνος. Απλά τσαντιζομαι να το βλέπω σε κάθε εκκίνηση Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Λοιπόν νέα πληροφόρηση από την χρήση των ΜΜ. α. Δεν "γουστάρει" την SD και γράφει σε κάθε εκκίνηση Explore the SD εχειτ το σημα του usb και βγάζει ενα μπουτον στο τέλος να βγάλω την SD. (Αφου ακολούθησα την διαδικασία την έβγαλα και χάθηκαν όλα απο μέσα). β. Σε δυο εισερχόμενα τηλεφωνήματα δεν έβλεπα τίποτε και ανοιξα το ΤΦ από το Bluetooth. γ. Χάθηκαν οι ρυθμίσεις για το ανοιγμα με fingerprint ενώ με τον αριθμό ολα εντάξει. Συνεχίζω (σαν άσχετος) να μην βλέπω διαφορά μεταξύ Android 5.1 και 6. Σ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Android 6 Marshmallow: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά - ired.gr” Δυστυχώς δεν έχω το δικαίωμα να μπω να το διαβάσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Σαν μη έμπειρος το update 6.9.9 που έφερε τα ΜΜ τι το διαφορετικό έχει σαν επίπτωση στο ΤΦ? Εγώ έχω αυτό ed727898d81809a035fb9852f4ced5e8.jpg8e29c1a57c5e9dff8aac446ffbc6ad6b.jpg Δεν έχω βρει κάτι συνταρακτικό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πέρας μετά δοκιμών. Αυτό ειναι το πρώτο μήνυμα που είδα στο Tapatalk χωρίς να το έχω ανοιχτό. Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παω στο Settings-Device-Permissions και βαζω on τις εφαρμογές που θελω και στο auto start και στο permissions. Σωστά? Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ θα το κάνω. Τώρα το post σου το είδα οτι ήρθε στο tablet και οχι στο ΤΦ Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Achilleas1956: “Το πρόβλημα έγκειται οτι σε κάποιες εφαρμογές π. χ. Facebook, Viber, Revolut, Playstore..... δε βγάζει ειδοποιήσεις ότι έχω μηνυμα, Update κλπ. ” Είπαμε .... δικαιώματα έχεις δώσει;” Δηλαδή? Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν σαν νέος κάτοχος του RN3 και μετά από ένα μήνα χρήσης (με official ROM) έχω να πω ότι το ΤΦ λειτουργεί άψογα πλην του εξής "προβληματος" που πιθανόν να φταίνε οι ρυθμίσεις μου. Το πρόβλημα έγκειται οτι σε κάποιες εφαρμογές π. χ. Facebook, Viber, Revolut, Playstore..... δε βγάζει ειδοποιήσεις ότι έχω μηνυμα, Update κλπ. Το κανει μόνο αν εχω ανοίξει την εφαρμογή και την εχω κλείσει χωρίς να ξανάκλειδώσει η οθόνη. Στο προηγούμενο που είχα (Samsung note 3) όλα γινόταν αυτόματα. Υπάρχει κάποιο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Michael CB: “Πάντως αυτό με το αναποδογύρισμα, που ήθελες να βγάλεις (και λογικά το έκανες), εγώ δεν μπορώ να ζήσω, που λέει ο λόγος, χωρίς αυτό. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον στρατό και την σχολή μου ήταν πολύ χρήσιμο αν και στα περισσότερα κινητά μπένει και σε σίγαση με το Volume-” Ήθελα να το ενεργοποιήσω και όχι να το βγάλω. Είναι πολύ χρήσιμο. Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Δεν έκανα τίποτα τελικά γιατί δεν είναι αυτό που θέλω. Θα χρησιμοποιώ την θήκη σαν μια κοινή θήκη και αργότερα θα το ξαναψαξω το θέμα. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη βοήθεια Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερώτηση αρχαρίου

Μήνυμα

Δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μήπως πρέπει να γράψω κάτι άλλο? Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk