Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 150.
-
Παράθεση από amwnra: “ακομα κολλημενο ειναι.... ” Είδες τι είπε παραπάνω ο MIUI_ART βάζεις την Ota μόνο : "Αν δεν έχεις αλλάξει τα αρχεία της που έχεις τώρα με κανένα MOD όπως αυτό του SMS MOD, μπορείς να δοκιμάσεις. Πρέπει βέβαια να έχεις στην συσκευή σου την προηγούμενη GTV-Version για να δουλέψει σωστά το Patch. biggrin.png" Αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο τότε θα έχεις πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
-
Ευχαριστούμε πολύ..! Μόλις την έβαλα σε Redmi Note 4G. Όλα καλά μέχρι στιγμής.. Ελπίζω η μπαταρία αυτή τη φορά να κρατάει περισσότερο..!
-
Να ρωτήσω κάποια πράγματα ρε παιδιά σε εσάς που το πήρατε.: 1. Ο φορτιστής είναι TYPE-C ή mini USB όπως στα προηγούμενα μοντέλα; 2. Από ποιο κατάστημα το πήρατε και αν σας έδωσαν έξτρα κάποιο δώρο πχ Otg cable. (Ζητήσατε και αρνήθηκαν;) 3. Αν ο φορτιστής είναι TYPE-C ένα Otg cable τύπου mini USB ταιριάζει. Τα ρωτάω γιατί μου είναι απαραίτητο το Otg cable και να ξέρω τι να ζητήσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
-
Η φωτογραφική πώς σου φαίνεται;
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Γιατι υπάρχει τρόπος να αποφύγω αυτή την προμήθεια (εκτός από το να αγοράσω με Revolut) αν ξέρεις κάτι τέτοιο πες μου τον τρόπο να το κάνω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..! ” paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?c…nt-pull-funding&buyer_hub κάνε login και πατάς στις κάρτες και στο conversion options και επιλέγεις * * pixel.gif * Bill me in the currency listed on the seller's invoice. αν δεν μπαίνει με το λινκ τότε στο παυπαλ πατάς στο γρανάζι που…
-
Το έχω δει και εγώ αλλά είναι και το tempered glass στη μέση, το οποίο στο vickmall το τοποθετούν και γενικότερα πιστεύω ότι το vickmall ίσως είναι καλύτερο.
-
Γιατι υπάρχει τρόπος να αποφύγω αυτή την προμήθεια (εκτός από το να αγοράσω με Revolut) αν ξέρεις κάτι τέτοιο πες μου τον τρόπο να το κάνω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..!
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “μα 233 βγαίνει σε χρυσό μην το βάζεις σε ευρώ το site , χάνεις σίγουρα στην μετατροπή που κάνουν ” Έχεις δίκιο αλλά όταν πας να πληρώσεις με PayPal ειναι 244 περιπι Παράθεση από kodorevi8ulis: “μα 233 βγαίνει σε χρυσό μην το βάζεις σε ευρώ το site , χάνεις σίγουρα στην μετατροπή που κάνουν ” Έχεις δίκιο αλλά όταν πας να πληρώσεις με PayPal κοστίζει περίπου 244€.
-
Πώς το βλέπετε ρε παιδιά, τώρα που άνοιξαν τα κινεζομαγαζα θα πέσει καθόλου η τιμή; Αν ναι μέχρι που το βλέπετε να πέφτει; Σκέφτομαι το Redmi Note 3 Pro gold απο το vickmall. Αλλα βγαίνει στα 250€ και μου φαίνονται λίγο τσιμπημενα. Από την άλλη δεν μπορώ να περιμένω και κανέναν μήνα.. Μια εβδομάδα το πολύ, μέχρι να στείλουν και τις παραγγελίες των εορτών τους και να ομαλυνει η ροή.
-
Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους και να τον ξεκλειδωσουν γιατί θα πέσουν πολύ οι πωλήσεις τους..
-
Ξέρουμε αν έχει κλειδωμένο Bootloader.?
-
Αντε να το πάρετε με το καλό, να δούμε εντυπώσεις και κανένα ελληνικό Review.
-
Συγχαρητήρια στους νικητές!!!
-
Περιμένουμε.... Καλή επιτυχία σε όλους..!
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαιδιά και εγώ σκέφτομαι να το πάρω όμως με Windows 10 η Xiaomi πλέον μας απογοητεύει συνέχεια..
-
Μετά από αρκετό καιρό χρήσης της νέας Stable Rom, σε Redmi Note 4G, μπορώ να πω ότι το κινητό δουλεύει αρκετά καλά σχεδόν απροβλημάτισμα, όμως η μπαταρία με κανονική χρήση και χωρίς υπερβολές κρατάει περίπου μια μέρα. Διαβάζω ό,τι και η τελευταία GTV "ρουφάει" την μπαταρία, επομένως θα παραμείνω στη Stable ακόμη λίγο καιρό και βλέπουμε..!!!
-
Καλή επιτυχία σε όλους...!!!
-
Παράθεση από billisdim: “Μόλις έπεσε στα 250 usd και δίνει δώρο tempered glass θήκη σιλικόνης και ζελατινα στο γνωστό site. Το παράγγειλα και περιμένουμε. ” - Και εγώ το παρατήρησα και άρχισα να ψήνομαι.. Λέτε να πέσει και άλλο η τιμή; Εγώ μέχρι 220€ το βλέπω να πέφτει αλλά δεν έχω και πολύ υπομονή.. Είναι και η κινεζική Πρωτοχρονιά στη μέση.
-
Παράθεση από lallasgr: “Μόλις έλαβα mail με tracking number από vickmall!!!Άντε να δούμε! ” Αντε ρε φίλε, καλώς να το υποδεχτεις.. Να παίρνουμε σειρά και εμείς.. Μπορείς να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες για την παραγγελία σου. πχ τελική τιμή, χρώμα, μεταφορική στο πακέτο περιλαμβάνονται tempered glass και θήκη σιλικόνης; Επίσης, αν σου δίνουν κάποιο δωράκι όπως car charger, Otg cable. Σε ευχαριστώ..!
-
Κανένα νεότερο έχουμε παιδιά σχετικά με το ποτέ θα είναι διαθέσιμο αυτό με τα 3G Ram.? Η απλή έκδοση (2GB Ram) που πουλάει το vickmall κυκλοφορεί κανονικά ή είναι προπαραγγελια.?