Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
Είναι rooted σύμφωνα με το screenshot απλά δεν πέρασε το safetynet. Όλα καλά είναι μην δίνεις σημασία σε αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MindMaker: “Μόλις μου έκανε ένα "περίεργο", το κινητό. Είχα χαμηλή μπαταρία και ξαφνικά εκεί που το χρησιμοποιούσα πάει στο 10% και πετάει αυτή την ειδοποίηση ότι πρέπει να το συνδέσω στο φορτιστή και μόλις πετάει το μήνυμα αυτό, μαυρίζει η οθόνη και σβήνει.Το ανοίγω ξανά και δείχνει το mi logo και την μπάρα να φορτώνει από κάτω σαν αυτό που κάνει μετά της εγκατάσταση νέας ROM και με το που πάει να μπει εκεί που βάζεις pin, πρόλαβα να ακούσω μόνο τον ήχο που κάνει όταν πετάει το μήν…
-
Μόλις μου έκανε ένα "περίεργο", το κινητό. Είχα χαμηλή μπαταρία και ξαφνικά εκεί που το χρησιμοποιούσα πάει στο 10% και πετάει αυτή την ειδοποίηση ότι πρέπει να το συνδέσω στο φορτιστή και μόλις πετάει το μήνυμα αυτό, μαυρίζει η οθόνη και σβήνει.Το ανοίγω ξανά και δείχνει το mi logo και την μπάρα να φορτώνει από κάτω σαν αυτό που κάνει μετά της εγκατάσταση νέας ROM και με το που πάει να μπει εκεί που βάζεις pin, πρόλαβα να ακούσω μόνο τον ήχο που κάνει όταν πετάει το μήνυμα για σύνδεση με τον φο…
-
@BanditGR σε εμένα πάντως το mario run παίζει. Το πέρασα πριν βάλω το magisk και τώρα παίζει κανονικά χωρίς θέματα. Το magisk πάντως δείχνει με κόκκινο το safetynet , αλλά όλα ΟΚ!
-
@takisk Το safetynet δεν δουλεύει στις XTRV ROMS και τον λόγο τον ανέφερε στα αρχικά posts ο @BanditGR. Οι XTRV ROMS δεν είναι επίσημες ROMS και δεν διαθέτουν το χαρακτηριστικό Google CTS certification. Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί manually στο build.prop απο το official ROM source αλλά δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο και τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Ένα άλλο που -άσχετο- που παρατήρησα είναι ότι αν έχω root περασμένο στο κινητό, η εφαρμογή snapchat αρνείτ…
-
@gkalen Στο twrp στο wipe εκτός απο την επιλογή για wipe data, dalvik & cache, έχει και την επιλογή για επιλεκτικό wipe και επίσης άλλη μια που λέει format all που διαγράφει τον εσωτερικό χώρο.
-
@gkalen είχα κάνει wipe αλλά και Format μέσα απο το twrp. Δεν είχε μέσα xposed. Καθαρή εγκατάσταση ROM μόνο.
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς για να λειτουργήσει το xposed, εκτός απο το να το εγκαταστήσω μέσα στο magisk, πρέπει να εγκαταστήσω και τον installer του; Γιατί όταν δοκίμασα το πρωί να περάσω και τον sposed installer (v3.1.1), μου έδειχνε οτι δεν είναι εγκατεστημένο το framework. =============== Απρ 23rd 2017, 11:27pm =============== Μόλις μου έκανε δίχως λόγο reboot απο μόνο του σε καθαρή εγκατάσταση της ROM και format τα πάντα όλα! H συσκευή ήταν περίπου 30-40 λεπτά ανοικτή και δεν είχα ξεκινήσει ακό…
-
Το περίεργο για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν exposed είναι ότι αν εγκαταστήσεις το exposed μέσα απο το magisk, δεν το περνάει αλλά ούτε μέσω twrp και το xposed-Magisk-MIUI edition. Στο Omega για να το εγκαταστήσει πάντως έπρεπε να περάσω μέσω twrp πρώτα το xposed-MIUI-arm64 και απο πάνω το Magisk-MIUI-edition. Μετά μέσα στο magisk δείχνει ότι εγκαταστάθηκε κανονικά η magisk έκδοση αλλά μόνο με τον παραπάνω τρόπο είναι εφικτό.
-
Βάλε-βγάλε ROMS τελικά κατάφερε να ξεκινήσει ούτε εγώ δεν ξέρω πως! Εμφανίζει επαφές και SMS αλλά όλα τα υπόλοιπα μάλλον διέγραψε τα data και πρέπει να κάνω ξανά login και ρυθμίσεις σε όλες τις εφαρμογές. Ευτυχώς που δεν έχασα επαφές. Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι ξεκίνησε το κινητό ΑΛΛΑ με την προηγούμενη ROM τελικά (7.3.14) και έχει εγκατεστημένα xposed, superU που είχα και πρίν, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟ MAGISK απο την νέα ROM... Έτσι όπως έγινε τώρα θα το κάνω factory reset και όλα απο την αρχή αφού πάρ…
-
@Snake Όχι! Έδειχνε οτι περάστηκε κανονικά όπως κάθε φορά δίχως προβλήματα και όταν έκανα reboot κολλάει στην αρχική οθόνη που δείχνει το Mi logo. Δοκίμασα ακόμη και να περάσω την παλιά ROM αλλά και πάλι δεν πάει πέρα απο την οθόνη αυτή.
-
@BanditGR Έκανα έλεγχο μόλις τώρα μέσω adb/fastboot και είναι κελείδωτος ο bootloader. Γράφει Unlocked: YES , SECURE: NO Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έκανα λάθος. Τη ROM προσπάθησα να την περάσω αρκετές φορές δίχως επιτυχία.
-
Παίδες βοήθεια παρακαλώ! Την έκανα την μαλ... Έχω το omega με περασμένο το xposed MIUI edition και πέρασα τη νέα ROM και έκανα και wipe dalvik/cache μέσω TWRP χωρίς να διαβάσω αυτή τη φορά τις οδηγίες επειδή βιαζόμουν και δεν είδα αυτή την τεράστια αλλαγή που έγινε. Τώρα έμεινα με το κινητό στο χέρι γιατί μου βγάζει το mi logo και φορτώνει αιώνια... δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έκανα και Backup Και φοβάμαι ότι τα έχασα όλα. Μόνο μέσω TWRP μπαίνω και fastboot πλέον αλλά λύση δεν βρίσκω. Δοκίμασα μέσω…
-
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις @manol80
-
@manol80 και κάνει ολοκληρωμένο αντίγραφο απο τα πάντα; Δεν χάνεις τίποτα; Πρέπει να ενεργοποιήσω και την επιλογή "αντίγραφο google";
-
Καλημέρα παιδιά! Ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάρω backup του τηλεφώνου μου, έτσι ώστε να μην χάσω τίποτα, ούτε σημειώσεις, ούτε SMS, ούτε καν ρυθμίσεις των εφαρμογών μου; Έχω αρκετές εφαρμογές που άλλες αποθηκεύουν στην συσκευή και άλλες στην SD και έχω πειράξει και ρυθμίσεις και δεν θα ήθελα να τα κάνω όλα απο την αρχή. Με το "Αντίγραγραφα & Επαναφορά" μέσα απο τις ρυθμίσεις γίνεται αυτό ή υπάρχει κάποιος πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος; Μέσω PC π.χ.
-
Παίδες δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και σε posts από άλλους, αλλά βρήκα 2 θεματάκια μετά το πέρασμα της καινούριας ROM. 1) Το widget της εφαρμογής What's Up της c0sm0te, δεν δουλεύει σωστά και φαίνεται σαν... κομμένο. 2) Σημαντικό!!! Στα άλμπουμ μου, σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζει κάτι γραμμές που γράφουν InSampleSize και αριθμούς! Το πρόβλημα ΔΕΝ υπήρχε πριν απο αυτή τη ROM και διάβασα επίσης ότι το έχουν κι άλλη χρήστες! Συγκεκριμένα ξεκίνησε thread στο miui.com, Έλληνας χρήστης για να αναφέρει τ…
-
Την πέρασα κι εγώ χθές αργά το βράδυ χωρίς FR, μέσω TWRP και wipe cache/dalvik και όλα κομπλέ! Έχω την εντύπωση όμως ότι τρώει αρκετή μπαταρία γιατί το κινητό δίχως να το χρησιμοποιήσω καθόλου όμως, μέσα σε λιγότερο απο 8 ώρες η μπαταρία πήγε απο το 100% στο 62% πράγμα που ποτέ δεν μου το έκανε τόσο πολύ. Άντε το πολύ να πήγαινε στο 89% μέσα σε τόσες ώρες και πολύ λέω
-
Μεγάλε @gkalen ευχαριστώ! Έχω Omega! Διάβαζα RedMi3/PRO ότι θέλει fr και υπέθεσα ότι εννοούσε RedMi3 & RedMi PRO (Omega). Είχα ιδρώσει που σκεφτόμουν το fr και όλη την διαδικασία που χρειάζεται απο την αρχή. Άρα την περνάω απο πάνω απο την προηγούμενη XTRV v7.3.23 Beta1 Dev, χωρίς να έχω θέμα, σωστά;;;
-
Είχα κι εγώ αυτό το θέμα με την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Θα πρέπει να "κλειδώσεις" τις εφαρμογές να μην τερματίζονται αν κάνεις καθαρισμό cache/background apps....