Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 149.
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας φίλοι μου, Θα ήθελα να μου προτείνετε κινητό XIAOMI μέχρι 5 ίντσες κατά προτίμηση η μπαταρία να αφαιρείτε. Ο λόγος; Άμα χαλάσει από αρκετές φορτίσεις... Το κινητό θα είναι δώρο για γυναίκα! Παρακαλώ τα φώτα σας !!! ( Εγώ έχω μείνει με το Redmi Note 3G και φέτος απλά σκέφτομαι να πάρω νέα μπαταρία αντί νέο τηλέφωνο :D )
-
Τι προτείνετε;
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, Έχω μείνει στην 6.5.19 Dev ROM από xiaomi.eu, θα ήθελα τα ΦΏΤΑ ΣΑΣ για να έρθω σε Developer ROM από εδώ. Στο xiaomi.eu όμως λένε ότι πρέπει να κάνω "Re-Partition" διαφορετικά ότι αναβάθμιση και να κάνω θα το κάνω τούβλο! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ;
-
Παράθεση από pabloa83: “Ελπίζω όχι! Είχα σκοπό να το κάνω αυτό, απλά ως έσχατη λύση....να φανταστώ ότι είναι δύσκολο να βρεθεί τι προκαλεί τα ads :-/ ” Μην ανησυχείς, είμαι κάτοχος Redmi Note 3G Enhanced και κάποτε όταν είχα βάλει την Official Global ROM από en.miui.com μου έβγαζε διαφημίσεις, τους είχα χ---- στο αγγλικό φόρουμ γιατί αυτό είναι απαράδεκτο. Παρ' όλα αυτά, θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου όταν εγκαταστήσεις την Ελληνική ROM από το xiaomi-miui.gr
-
Για κατόχους Redmi Note 3G, επειδή όπως κατάλαβα η Xiaomi μας έχει παρατήσει. Η καλύτερη MIUI7 ROM μέχρι στιγμής είναι η 6.5.19 Developer ROM και σε αυτή θα μείνω. (Το γράφω για να γλυτώσετε τη χασούρα)
-
Γεια σας παίδες ελλήνων, επειδή είχα βαρεθεί να μην κάνω άλλη δουλειά απο αναβαθμίσεις μια ζωή για να αποφεύγω bugs κλπ. Έμεινα στην 6.5.19. Για να πάω σε MIUI8 απ' ότι είδα υπάρχουν προβλήματα για το Redmi Note 3G;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΓια το Redmi Note 3G Enhanced πιστεύετε ότι θα έχουμε αναβάθμιση λογισμικού με το MIUI 8;
-
Καλημέρα!
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο καφενείο είμαι; Τι καρτοκινητή μου προτείνετε να πάρω; Θέλω Internet MB
-
redmi note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1stelios2: “android 5.0.2 LRX22G MIUI 77.Stable 77.0.19.0(LHNCNCJ) CPU Octa core2,0GHz RAM 3GB ” Ρίξε μια ματιά εδώ για την ώρα μέχρι να σου απαντήσει κάποιος πιο εξειδικευμένος για το πως να συνεχίσεις. Ωστόσο μην ανησυχείς, βρίσκεσαι σε καλά χέρια!
-
redmi note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1stelios2: “καλησπερα. εχω παρει το xiaomi redmi note 3 και δεν μπορω να το συνδεσω με το pc και δεν μου ανηγει το play store ” Κάποιες πληροφορίες για το Redmi Note 3 που έχεις στην κατοχή σου;
-
Παράθεση από Bodai: “Καλημέρα, αν κάνεις Factory Reset (η 6.1.28 είναι dev αν θυμαμαι καλα) και βεβαια μπορεις να βάλεις την ελληνικη stable 7.2.1.0. Συμβουλεύσου αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) από το βημα 2 και κάτω. Μπορεις να βάλει το update.zip και χύμα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. ” Άρα εγώ στην ουσία, κατεβάζω το ROM (είτε Stable είτε Developer απο εδώ), μπαίνω Mi Recovery, κάνω wipe/reset, update.zip κλπ. και επανεκκίνη…
-
-+=> Stock in Europe XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 16GB ROM MTK6795 2.0GHz 64bit Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool <=+-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από CyNote: “Η δικιά μας έχει Ελληνικά & Αγγλικά - Η Ευρωπαική απο xiaomi.eu όλες τις γλώσσες και είναι 432MB ” Και η δική μας ROM έχει πλέον όλες τις γλώσσες αφού βασίζεται εν μέρη και στην ROM από το xiaomi.eu αλλά και σε αυτή από το en.miui.com.H διαφορά προέρχεται στα επιπλέον που έχουμε προσθέσει (εφαρμογές μεταφρασμένες στα Ελληνικά - Swiftkey - Numberfixer - MiWiFi - Mi Key - etc.) - Αλλαγές που κάνουμε σε διάφορα σημεία της ROM, ενώ σε μερικές ROM όταν χρ…
-
Ποιά η διαφορά της Ελληνικής ΡΟΜ απο της Ευρωπαϊκής; Αφου και οι 2 συμπεριλαμβάνουν την Ελληνική μετάφραση, γιατί τόση μεγάλη διαφορά στα MB. Κατέβασα την 6.1.28 και η Ελληνική είναι 507MB και η Ευρωπαϊκή απο Xiaomi.eu 432MB. * Η δικιά μας έχει Ελληνικά & Αγγλικά - Η Ευρωπαική απο xiaomi.eu όλες τις γλώσσες και είναι 432MB * - Αναφέρομαι στις Δοκιμαστικές Developer ROM για το κινητό Redmi Note 3G Enhanced