Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από apos: “Ακριβώς όπως σου γράφει o MIUI ART δείτε έκανα δοκιμή πριν λίγο τι μου έβγαλε και την rom που φοραω ” Για κατσε να σε δουμε θα σου δωσει αδεια ξεκλειδωματος παιδευομαι μια εβδομάδα το τι κράξιμο τρωει η xiaomi σε ξενα φόρουμ δεν υπαρρχει αυτο και καλα κανουν να αλλαξουν μυαλά απαραδεχτοι ειναι. Εγω θελω να το ξεκλειδωσω για παω πισω στην 1.0.6 hyperos η 2.0 για το sunstone ειναι τραγική αφου βλέπουν οτι ειναι τοσο χάλια ας βγαλουν διορθωτικη αναβάθμιση αλλα δεν το βλεπω
-
Καλημέρα τραγικη η xiaomi ο Γολγοθάς μη ξεκελιδωματος συνεχίζεται και ολο αυτο διότι όταν έχεις hyperos ειναι πάρα πολυ δύσκολο να σου δωσει αδεια ξεκλειδωματος. Μεχρι και στο support εστηλα εμαιλ και μου λέγανε παπατζες για ξανα εγκατάσταση την ρομ factory reset λες και δεν τα εχω κανει αυτα. Αφου το θελουν ετσι θα ψαχω στο διαδίκτυο αλλο τροπο ξεκλειδωματος. Κριμα και ειμαι xiaomakias απο την εποχη του red rice
-
Πατάω το κουμπί από το app xiaomi community στο unlock bootloader για να καταχώρισω το ξεκλείδωμα και μου έβγαλε προχθές ημερομηνία.καλα μέχρι εδώ;πάω την συγκεκριμένη μέρα ώστε να μου δώσει το δικαίωμα να ξεκλειδώσω και μου έβγαλε εκ νέου μετά από δύο ημέρες πάλι ιφφφ. Εντωμεταξυ για να ξέρουν και άλλοι ενεργοποιήθηκε η σιμ έπρεπε να το γυρίσω στο wifi πάρα πολύ περίεργο που συνήθως θέλει δεδομένα δυκτιου για να στηθεί xiaomi sms για να ενεργοποιηθεί η σιμ
-
Καλημέρα.λοιπον έχω το redmi note 12 5g sunstone, έπειτα με την αναβάθμιση σε hyperos 2 το κινητό λαγκαρει κάργα κατεβάζει την μπαταρία σαν νερό. Αποφάσισα να το ξεκλειδώσω.εγινα προγραμματιστής μετά ενεργοποιήσω το usb ενεργοποιω και το oem unlock πρώτα η με δεδομένα πατάω αποδοχή ώστε με τον λογαριασμό που έχω στην xiaomi να μετρήσει η αντίστροφη μέτρηση;το έκανα και λέει δεν μπορεί να συνδεθεί και μέσω app xiaomi community να πάω εκεί το πάτησα για bootloader unlock και μου έβγαλε ημερομηνία …
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mparaxir - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα θα το ξεκλειδώσω το κινητό ήδη περιμένω να περάσουν οι μέρες για να γίνει αποδοχή ξεκλειδωματος
-
Redmi note 12 5g hyperos 2
Μήνυμα@MIUI_ART Δημήτρη ερώτηση μπορώ αφού είναι κλειδωμένο το κινητό να του περάσω μια παλιότερη fastboot rom με το miuiflash γιατί η hyperos 2 δεν παλεύετε
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mparaxir - - Recoveries
Μήνυμακαλησπερα @geoanto555 εχουμε recovery για το redmi note 12 5g η αλλιως το sunstone?ευχαριστω πολυ
-
ΜήνυμαΔημήτρη καλημέρα μάλλον θα το ξεκλειδώσω το κινητό είχα πει να το αφήσω το συγκεκριμένο μαμά αλλά δεν γίνεται. Θύμισε μου κάτι άμα το ξεκλειδώσω θα λαμβάνω ενημερώσεις λειτουργικού σωστά;και κάτι άλλο έχουν βγάλει για το συγκεκριμένο twpr recovery;αυτά και σε ευχαριστώ πολύ ήδη ψάχνω καμία custom rom διότι η hyperos 2 μας το πέθανε το κινητό πρώτη φορά τόσο χάλια που κινητό xiaomi έχω από το red rice που ακόμα το κακόμοιρο δουλεύει όπως το redmi note 4x που του έχω βάλει την pixel rom
-
ΜήνυμαΑληθεια βρε δημητρη εσυ που ειχες παντα xiaomi πηρες μοτορολα;τι να πω πολυ χαλι η καινουργια αναβαθμιση,επρεπε να κοιτουσα τα ξενα σαιτ αλλα τωρα με το παιδι που εγινα προσφατα πατερας δεν εχω χρονο.θα δω μπας και το ξεκλειδωσω το κινητο και του περασω καμια custom rom εκτος απο miui
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια.λοιπον οσοι εχετε το ιδιο κινητο μην βαλετε την νεα αναβαθμιση σακατευετε το κινητο υπερθεμενετε και κατεβαζει την μπαταρια σαν νερο. Εκανα και factory reset πολυ λιγο βελτιωθηκε η κατασταση το κινητο λαγκαρει καργα,επρεπε να κραταγα back up,ελπιζω να βγαλει συντομα αναβαθμιση πρωτη φορα που μετανιωνω που δεν ξεκλειδωσα το κινητο ωστε τωρα με μια recovery rom θα γυρναγα πισω
-
Ελπίζω να μην χαλάω το θέμα αλλά μιας που συζητάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο. Τελικά αναγκαστικα και έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μιας που με την μετάβαση hyper os ο ήχος ήταν πολύ κατεβασμένος. Έφτιαξε αλλά καταλάθος ενεργοποίησα τον πλαϊνό διακόπτη και μου έχει σπάει τα νεύρα, ψάχνω το κινητό που στο καλό στις ρυθμίσεις είναι να το απενεργοποιήσω;εντιτ εντάξει το βρήκα παιδιά
-
Μετα απο δυο μπορει και τρεις εβδομαδες με την hyperos στο redmi note 125g το μόνο που παρατήρησα σαν bug ειναι χαμηλή ένταση ηχου. Βεβαια την πέρασα απο πάνω πιθανον μπορεί να ηθελε εργοστασιακές ρυθμισεις γιατι αλλαξε και το android . Αμα θυμάμαι καλα οταν αλλαζε η συσκευή andorid του βαραγαμε μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ισχυει ακομα αυτο;
-
Κλασικά τον Chrome δουλεύω και στο κινητο λογαριασμό εχω απλα εχω ανοιξει αρκετες σελιδες που τις χρειάζομαι δεν θυμάμαι πως τις αποθηκεύω ωστε αμα κανω καποια στιγμη εργοστασιακες ρυθμίσεις να ξανα φερω τις σελιδες όπως ήταν
-
Μετα απο μια εβδομαδα χρησης με την νεα ρομ hyper os και σε μεταβαση android 14 στο redmi note 12 5g. Εχω να πω βλεπω καλυτερη αυτονομια μπαταρίας πολυ ποιο μεγαλύτερη και το κινητο το σκιζω σε περιηγηση,παιχνίδια ποιο ελαφρια ρομ ειναι ενα κλικ ποιο γρήγορο. Αυτό που παρατήρησα έχει ελλατωθει λίγο η δύναμη τού ηχου,μπορει να εχει να κανει οτι πέρασε η ρομ απο πανω συνηθως οταν αλλαζουμε android το λογικο αμα θυμάμαι καλα κανουμε εργοστασιακες ρυθμισεις πραμα που δεν εκανα γιατι βαριομουν να στη…