Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
Βρε παιδιά να ρωτησω κάτι... Γιατί το hongmi είναι ακόμα στην 3.15?
-
Ξέρουμε για το πότε θα βγει στο hongmi wdcma η 3.16? και μια χάρη... προσπαθώ να περάσω το οta fixed μέσω recovery και μου βγάζει aborted το 3e, έχουμε καμία λύση? Το miui 2.0.x τι είναι?
-
Antutu score από τα xiaomi
Atix - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα και το δικό μου Hongmi 1W (3.15.1)
-
Μέχρι στιγμής η 3.15.1 είναι απίθανη... την εγκατάσταση την έκανα μέσω updater, ασήμαντο μπρος την όλη ευκολία σκορ λίγο πάνω από 17300 σε ιδανικές συνθήκες (βρε sothatz πραγματικά το σκορ σου είναι πολύ χαμηλό... τι ξεκινάει στην εκκίνηση και στο γονατίζει?) μνήμη μετά από επανεκκίνηση και χωρίς κάτι να προφορτώνει, κοντά στα 600ΜΒ, με κανονική χρήση πάνω από 350ΜΒ και ούτε ένα ίχνος καθυστέρησης... επιτέλους επιστροφή το google keyboard (το swiftkey δεν το συμπάθησα ποτέ γιατί είναι πολύ φορτω…
-
Μια χαρά και από έμενα και με υψηλό σκορ στο antutu πάνω από 16500...
-
Μήπως ήμαστε και τυχεροί και έχουμε στο hongmi και την stable 16?
-
Παράθεση από aggelostrom: “Μου άλλαξε κάτι στην εμφάνιση των εικονιδίων όταν πατάω το homebutton μου εμφανίζει τα προγράμματα που τρέχουν π.χ. "Ρυθμίσεις" με ένα εικονίδιο στην απάνω γωνία σαν λουκέτο κλειδωμένο,ξέρει κάποιος τι έχω κάνει και πως φτιάχνει; Επίσης πήγα να σβήσω ένα τηλ. από την λίστα με τις κλήσεις και το έκανα μπλοκάρισμα και δεν ξέρω πως να το βρω τώρα. ” Στην πρώτη περίπτωση άπλα στα εικονίδια που έχουν το λουκετάκι “τράβα” τα προς τα κάτω και θα δεις ότι δεν θα μένουν στην μν…
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΚαλημέρα στην παρέα... είμαι στην 3.13 και έχω ένα μικρό πρόβλημα... όταν παίρνω τηλέφωνο ακούω κανονικά τον ήχο, όταν το σηκώσουν δεν ακούω τι λένε και πρέπει να μιλήσω για να τους ακούσω! Υπάρχει κάποια ρύθμιση στην rom ή είναι bug?
-
Επιτέλους... όλα δουλεύουν σωστά!!! Ευχαριστώ για την δουλειά που κάνετε όλοι σας
-
Δοκιμασα με e3 και είχα απίστευτα fc... Απ'οτι κατάλαβα εμένα δεν με θέλει καθόλου... Απο την Κυριακή έχω δοκιμάσει οποιονδήποτε συνδιασμό... Απλά τίποτα... Τώρα είμαι με 3.9 & twrp και έχω βρει την υγεία μου!!!
-
Παράθεση από shinig: “Παράθεση από Atix: “Παράθεση από shinig: “Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?” φίλε μου ούτε με το twrp έγινε κάτι στην odexed rom... πάω για stable15 και βλέπουμε...” βαλε την de-odexed εγω αυτην εχ…
-
Παράθεση από shinig: “Εγω δοκιμασα και τις 2..την odexed την ξυλωσα αμεσως γιατι με το καλυμερα αρχησε να ελαχιστοποιη εφαρμογες..η de-odexed μερχι στιγμης ουτε μια φορα δεν το εχει και ουτε στο fb που στανταρ σε ολες τις προηγουμενες το εκανε..μονο το mail δεν συνδεεται στον σερβερ δεν ξερω γιατι..απο θεμα μνημης ποια τρωει λιγοτερο?” φίλε μου ούτε με το twrp έγινε κάτι στην odexed rom... πάω για stable15 και βλέπουμε...
-
όχι... τώρα το δοκιμάζω...
-
Παιδιά μάλλον υπάρχει πρόβλημα με και με τις δυο roms... καμία δεν μου δουλεύει και έχω κάνει τα πάντα και από recovery 3e (που δεν μου εμφανίζει το factory defaults άλλα τις επιλογές wipe data/factory reset και wipe data partition) και από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Τίποτα δεν λειτουργεί... όλες οι εφαρμογές κλείνουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα!!! Τις Roms τις κατέβασα από υπολογιστή και κατά την μεταφορά τους είδα ότι άλλα mb λένε ότι είναι και άλλα μεταφέρονται... δεν λύθηκε το πρόβλ…
-
Odexed & De-odexed... Ποιες οι διαφορές τους βρε παιδιά και πια είναι καλύτερη?
-
Παράθεση από Shadow: “ ... Αλλά η 3,10 δεν μπαίνει με τίποτα. ξεκινάει και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα σταματάει (aborted). Την έχω κατεβάσει 3 φορές και τις 3 το ίδιο οπότε δεν φταίει το download της Rom.” Και σ΄εμένα μια από τα ίδια... είδα οτι έχει και κάποια προβλήματα με το 3G και την κατανάλωση και είπα να μείνω στην 3.9f... Ενα θέμα που μου κάνει από τότε, στο play store πλέον όταν το εικονίδιο της εφαρμογής είναι ή έχει άσπρο περιθώριο... εμένα μου το εμφανίζει μαύρο!! Έχετε καμιά ιδέα τι …
-
Καλησπέρα και μπράβο σας (για αλλη μια φορά) για την καλή δουλειά που έχετε κάνει... Το μονο λάθος που έχω βρει είναι η διαφορετική γραμματοσειρά για όλη την rom στο hogmi στα ελληνικά ή στα αγγλικά... Κρατιστε την ελληνική (αν γίνεται)
-
Ένα μεγαλο μπράβο σε όλα τα παιδιά... Καταπληκτική δουλειά!!!